• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Webwinkel Vakdagen 2018

31 januari 2018

Op 24 en 25 januari 2018 was LinQuake voor de vierde keer op rij als exposant aanwezig bij de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. Het waren weer twee mooie dagen met veel leuke en interessante ontmoetingen op stand nummer 272.

Meer rendement uit online activiteiten

LinQuake was dus voor de vierde keer in de Jaarbeurs voor de Webwinkel Vakdagen. Waarom? Heel logisch, tijdens deze dagen wordt er gesproken over online rendement. Er worden oplossingen gedeeld en thema’s besproken die gaan over het vergroten van de effectiviteit van websites, webshops en aangrenzende online activiteiten in de breedste zin. En dat is precies de belangrijkste focus van onze taaldiensten.

Sinds de start in 2006 zijn de Webwinkel Vakdagen uitgegroeid tot het belangrijkste e-commerce event van de Benelux met jaarlijks meer dan 11.000 bezoekers. Dat blijkt ook uit de aansprekende namen op de lijst van sprekers, waarop dit jaar onder meer Pieter Zwart (CEO van Coolblue) en Huub Vermeulen (CEO van bol.com) prijkten.

Ons team tijdens de WWV 2018

Het was weer een feestje om ons twee dagen uit te mogen sloven voor de vele klanten en andere relaties die onze stand bezochten. Het team bestond dit jaar uit Sanne, Puck , Pieter en Dave, waardoor we meer dan voldoende kennis ter plaatse hadden om de vele vragen te kunnen beantwoorden. Dit bleek een team van doorzetters, pas op dag twee ging voor het eerst iemand zitten op een inderhaast aangesleepte barkruk. We noemen geen namen…

Webwinkel Vakdagen 2019

We zijn op het moment van dit schrijven nog maar een week voorbij de laatste dag van de beurs, maar we weten nu al dat we er weer bij zullen zijn in 2019. Dan om ons eerste lustrum als exposant te vieren, dus we zullen nog meer uitpakken dan dit jaar om de bezoekers aan onze stand te verrassen. We zien ernaar uit om je te ontmoeten in de Jaarbeurs op 23 en 24 januari 2019, dus graag tot dan. Zet het vast in de agenda, dat doen wij ook!

Terug naar overzicht
Webwinkel Vakdagen 2018

Ook interessant voor jou:

Internationale SEO

Bekijk pagina

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina