• nl
    • en

Wordbee: een online vertaalplatform

Wordbee Translator is een online vertaalplatform (ofwel TMS, Translation Management System) waarmee u uw vertaalproces in eigen beheer kunt nemen. Van offertes tot facturen, van vertaling tot revisie, u kunt het hele vertaalproces via dit platform voor vertalingen makkelijk beheren. LinQuake biedt u de juiste persoonlijke ondersteuning als u voor Wordbee Translator kiest. Wij helpen u op weg door u bij elke stap van de implementatie te begeleiden. Zo kunt u snel aan de slag met uw hernieuwde vertaalproces.

Wordbee Vertaalplatform

U heeft de behoefte om uw vertaalproces in eigen beheer te nemen. Bijvoorbeeld om de kosten en doorlooptijden van vertaalwerk te minimaliseren, en de kwaliteit van de benodigde vertalingen te maximaliseren. Hierbij is de inzet van een vertaalplatform onontbeerlijk, en Wordbee Translator is dan het Translation Management System wat u nodig heeft. Een online TMS waarmee u de werkprocessen efficiënt kunt managen en het vertaalproces zelf kunt ondersteunen met de volledig geïntegreerde, moderne vertaaleditor. Uw vertalers en vertaalbureaus werken dus binnen úw vertaalomgeving.

Uw voordelen op een rijtje:
– Snelle doorlooptijden
– Lagere bedrijfskosten
– Hogere kwaliteit vertalingen
– Administratie en vertaalproces in één platform
– Geïntegreerde vertaaleditor
– Koppeling met machinevertalingen mogelijk
– Persoonlijke begeleiding bij de implementatie

Exclusief vertegenwoordiger

LinQuake heeft naast haar kennis van vertaalprocessen ook veel kennis van (vertaal)technologie en ziet de grote toegevoegde waarde van de technologie van het Wordbee platform. Sinds het voorjaar van 2018 is LinQuake de officiële wederverkoper van Wordbee in Nederland. De technologie van Wordbee heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de LT-Innovate Award in 2013 en de European Seal of Excellence in 2011.

Direct een trial versie aanvragen?

Lees meer

Implementatie en opleidingen

LinQuake kan u niet alleen helpen met de juiste softwareoplossing, maar ook met het implementeren van het vertaalplatform en het geven van de bijbehorende opleidingen. Bovendien kan LinQuake u persoonlijk ondersteunen bij:

* het inrichten van de nieuwe bedrijfsprocessen in de organisatie
* training van medewerkers

Persoonlijke begeleiding

Wilt u uw vertaalproces professionaliseren met het vertaalplatform Wordbee Translator? Neem contact op met LinQuake voor een oriënterend gesprek. Wij kunnen uw vragen beantwoorden en de functies van Wordbee Translator nog verder toelichten. LinQuake kan u daarnaast een volledige demonstratie geven van de mogelijkheden die dit Translation Management System biedt.

Wilt u graag uw vertaalproces in eigen beheer nemen?

Neem contact op

Ook interessant voor u:

Technologie

Bekijk pagina

Ons team

Bekijk pagina
1