Vertaalbureau Italiaans

Als professioneel vertaalbureau Italiaans helpt LinQuake u bij het bereiken van Italiaanse relaties en het wekken van hun interesse. Het kan daarbij gaan om opdrachtgevers, leveranciers, personeel of andere relaties. Iedere Italiaan stelt het op prijs als u op een hoog kwaliteitsniveau communiceert in het Italiaans. Met onze professionele vertaaldiensten zorgen wij ervoor dat u hiertoe in staat bent.

Vertaalbureau Italiaans

Afhankelijk van uw specifieke behoefte heeft u wellicht vertalingen nodig voor één of juist diverse combinaties van talen met het Italiaans. Als professioneel vertaalbureau Italiaans hebben wij ervaring met vele taalcombinaties, waaronder:

 • Nederlands-Italiaans
 • Italiaans-Nederlands
 • Engels-Italiaans
 • Italiaans-Engels

In Nederland zijn dit de meest gevraagde taalcombinaties met de Italiaanse taal, maar ook met andere combinaties hebben we ervaring. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of we ook voor uw vraag de juiste oplossing hebben.

Waarom Italiaans vertaalbureau LinQuake?

Italië staat op de vijfde plaats van de belangrijkste exportlanden voor Nederland, en is dus een belangrijke handelspartner van Nederland. Dat betekent dat er vele bedrijven zijn die baat hebben bij vertalingen van en naar het Italiaans. Bij LinQuake krijgen wij hier dan ook veelvuldig verzoeken voor. Het vertalen naar het Italiaans en vanuit het Italiaans is een vak apart, maar uw Italiaanse klanten en partners verwachten dat u in hun taal kunt communiceren. Bovendien waarderen zij het om in het Italiaans aangesproken te worden, en zelf hun eigen taal te kunnen gebruiken.

Uw voordelen als klant van LinQuake als uw vertaalbureau Italiaans:

 • Eén aanspreekpunt voor al uw vertalingen vanuit en naar het Italiaans
 • Korte levertijden
 • Professionele vertaaldiensten door een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Italiaanse vertalingen
 • Italiaanse vakexperts voor uw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Met de LinQuake kwaliteitsgarantie bent u zeker van de kwaliteit die u nodig heeft. Wij beschikken over de vereiste kennis van de Italiaanse taal en cultuur om de betekenis van uw teksten goed over te brengen. Ons aanzienlijke netwerk van professionele Italiaanse vertalers stelt ons bovendien in staat om aan te sluiten bij de vaktaal van uw organisatie. We selecteren steeds de vertalers die qua kennis en ervaring het beste bij u passen.

Italië en de Italiaanse taal

Italië is met meer dan 62 miljoen inwoners een van de grootste landen in de EU, en heeft tevens de zevende economie van de wereld. Het Italiaans wordt behalve in Italië ook gesproken in een deel van Zwitserland. Door uw teksten naar het Italiaans te laten vertalen bereikt u een doelgroep die u grote kansen kan bieden. Wilt u meer weten over het Italiaans? Neem een kijkje op Wikipedia

Zoekwoordenonderzoek en SEO Italië

Als professioneel vertaalbureau Italiaans helpen we u niet alleen met het vertalen van teksten naar of vanuit het Italiaans. We denken ook graag met u mee om uw doelgroepen in Italië optimaal te bereiken. Dit doen we door onze kennis van de Italiaanse taal en cultuur te combineren met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en internationale zoekmachineoptimalisatie. Deze kennis passen wij toe op uw teksten, zowel online als offline, en dat levert u het volgende op:

 • Een hogere waardering voor uw Italiaanse teksten
 • Betere vindbaarheid online
 • Betere relaties met uw klanten en partners in Italië
 • Optimale en consistente informatievoorziening

Kijk voor meer informatie ook op onze pagina over internationale SEO.

 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die LinQuake u kan bieden?

vraag een demo aan

Beëdigde vertaling Italiaans

Voor de vertaling van officiële documenten naar het Italiaans kan het zijn dat u een beëdigde vertaling nodig heeft. Of beter: een gewaarmerkte vertaling, die door een beëdigd vertaler is gemaakt. Diverse functionarissen en instanties in Italiaanstalige landen (bij een vertaling Nederlands-Italiaans) of in Nederland (bij een vertaling vanuit het Italiaans) kunnen hierom vragen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij de vertaling van:

 • Notariële akten (bijvoorbeeld een koopakte of trouwakte)
 • KvK uittreksels
 • Rijbewijzen of paspoorten
 • Diploma’s

Een beëdigde vertaling Italiaans wordt uitgevoerd door een beëdigd vertaler Italiaans. De vertaling wordt voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de vertaler en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Het is dus verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Ook interessant voor u:

Taaldiensten

Bekijk pagina

Over ons

Bekijk pagina