Vertaalbureau Spaans

Als vertaalbureau Spaans is LinQuake uw partner voor het bereiken en boeien van Spaanstalige relaties. Het kan dan gaan om opdrachtgevers, leveranciers, personeel of andere relaties. Iedere spreker van het Spaans waardeert communicatie op een hoog kwaliteitsniveau. Met onze professionele vertaaldiensten stellen wij u hiertoe graag in staat.

Vertaalbureau Spaans

Afhankelijk van uw specifieke behoefte heeft u wellicht vertalingen nodig voor één of juist diverse combinaties van talen met het Spaans. Als professioneel vertaalbureau Spaans hebben wij ervaring met vele taalcombinaties, waaronder:

 • Nederlands-Spaans
 • Spaans-Nederlands
 • Engels-Spaans
 • Spaans-Engels

Binnen Nederland zijn dit de meest gevraagde taalcombinaties met Spaans, maar ook met andere combinaties hebben we ervaring. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of we ook voor uw vraag de juiste oplossing hebben.

Waarom Spaans vertaalbureau LinQuake?

Spanje is voor Nederland een belangrijke handelspartner. Een groot aantal Nederlandse bedrijven is actief in Spanje, en daarnaast vormt Spanje de brug voor communicatie en handel tussen Nederland en Latijns-Amerika. Vertalingen naar het Spaans en vanuit het Spaans behoren dan ook tot de meest gevraagde vertalingen. Professioneel vertalen vanuit of naar het Spaans is een vak apart, maar uw Spaanse en Latijns-Amerikaanse klanten en partners verwachten dat u in hun taal kunt communiceren. Bovendien waarderen zij het om in het Spaans aangesproken te worden en zelf ook de eigen taal te kunnen gebruiken.

Uw voordelen als klant van Spaans vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al uw vertalingen vanuit en naar het Spaans
 • Korte levertijden
 • Professionele Spaanse vertaaldiensten door een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Spaanse vertalingen
 • Spaanse vakexperts voor uw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Met de LinQuake kwaliteitsgarantie bent u zeker van de kwaliteit die u nodig heeft. Wij maken gebruik van diepgaande kennis van de cultuur en taal in Spanje en Latijns-Amerika om de betekenis van uw teksten goed over te brengen. Hierbij houden wij ook rekening met de subtiele taalverschillen tussen Spanje en Latijns-Amerika. Ons groeiende netwerk van tientallen professionele Spaanse vertalers stelt ons bovendien in staat om aan te sluiten bij de vaktaal van uw organisatie.

Spanje en de Spaanse taal

Met 49 miljoen inwoners is Spanje een van de grootste landen in de EU, en het heeft ook een van de belangrijkste economieën. Het Spaans is met meer dan 400 miljoen sprekers een wereldtaal. Naast Spanje wordt het gesproken in het overgrote deel van Latijns-Amerika en in enkele landen in Afrika. Het is om die reden een belangrijke taal in de internationale handel, en door uw teksten naar het Spaans te laten vertalen bereikt u een grote potentiële doelgroep. Ontdek meer over het Spaans op Wikipedia.

 

Zoekwoordenonderzoek en SEO Spanje

Als professioneel vertaalbureau Spaans helpen we u niet alleen met het vertalen van teksten naar of vanuit het Spaans. We denken en werken ook graag samen met u als het gaat om het optimaal bereiken van uw doelgroepen in Spaanstalige landen. Dit doen we door onze kennis van de taal en cultuur in Spanje en Latijns-Amerika te combineren met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en internationale zoekmachineoptimalisatie. Deze kennis passen wij toe op uw teksten, zowel online als offline, en dat levert u het volgende op:

 • Een hogere waardering voor uw Spaanse teksten
 • Betere vindbaarheid online
 • Betere relaties met uw klanten en partners in Spanje
 • Optimale en consistente informatievoorziening

Kijk voor meer informatie ook op onze pagina over internationale SEO.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze?

Lees meer

Beëdigde vertaling Spaans

Voor de vertaling van officiële documenten naar het Spaans heeft u mogelijk een beëdigde vertaling nodig. Of beter: een gewaarmerkte vertaling, die door een beëdigd vertaler Spaans is gemaakt. Diverse functionarissen en instanties in Spaanstalige landen (bij een vertaling Nederlands-Spaans) of in Nederland (bij een vertaling vanuit het Spaans) vragen hierom. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij de vertaling van:

 • Notariële akten (bijvoorbeeld een koopakte of trouwakte)
 • KvK uittreksels
 • Rijbewijzen of paspoorten
 • Diploma’s

Een beëdigde vertaling Spaans wordt uitgevoerd door een beëdigd vertaler Spaans. De vertaling wordt voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de vertaler en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Het is dus verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Ook interessant voor u:

Taaldiensten

Bekijk pagina

Ons team

Bekijk pagina