• Nederlands
  • Engels
  • Duits

Vertaalbureau Tilburg

Kwalitatief hoogwaardige vertalingen zijn onmisbaar als je jouw klant in zijn of haar eigen taal wilt kunnen aanspreken. En dat kan met een professioneel vertaalbureau in Tilburg, een partner die bij jou om de hoek zit! Kom gerust eens bij ons langs voor een oriënterend gesprek, mail info@linquake.nl of bel 013-8505977.

Neem direct contact op

Vertaalbureau in Tilburg

LinQuake is actief in heel Nederland, maar gevestigd in Udenhout (gemeente Tilburg) aan de Nijverheidsweg 23d. Wij richten ons op business-to-business diensten en gaan bij voorkeur een diepgaand partnership met onze klanten aan. Enkele van onze klanten in de regio Tilburg zijn Fontys Hogescholen, Efteling, MannaertsAppels Advocaten en Hoefnagels Branddeuren. Deze opdrachtgevers weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen.

Wat maakt LinQuake zo uniek?

Specialistische kennis van zaken, één aanspreekpunt voor alle talen en de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten. Deze combinatie maakt dat je gemakkelijk en snel kunt beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Native speakers en professionals

LinQuake beheerst het vertaalproces tot in de puntjes. We werken uitsluitend met professionals, native speakers van de doeltaal. Zij vertalen met het doel van de tekst voor ogen en houden rekening met de cultuur van het land. Alle vertalers in ons netwerk hebben een opleiding tot professioneel vertaler afgerond of ze beschikken over minstens 3 jaar aantoonbare ervaring als vertaler.

Benieuwd wat LinQuake voor jou kan betekenen?

vraag een offerte aan

Tekstsoorten en domeinen

Juridisch, technisch, marketing of financieel-economisch. Wij hebben specialisten voor ieder domein. Jouw contract wordt vertaald door een juridisch vertaler en jouw persbericht door een vertaler die een achtergrond heeft in marketing en communicatie. Wij vertalen onder meer de volgende tekstsoorten:

 • Websites en brochures
 • Nieuwsbrieven en persberichten
 • Productomschrijvingen en handleidingen
 • Contracten en jaarverslagen
 • Social media posts en landingspagina’s
 • En nog veel meer…
 • Kwaliteitsgarantie

  Bij LinQuake wordt iedere vertaling door een tweede vertaler (revisor) én door één van onze projectmanagers gecontroleerd en gecorrigeerd. Bij iedere vertaling geven wij daarom een kwaliteitsgarantie af. Je kunt erop vertrouwen dat je vertalingen van het hoogste niveau ontvangt.

 • Klantenservice

  Een belangrijk voordeel van een vertaalbureau in de gemeente Tilburg is de mogelijkheid tot persoonlijk contact met één van onze projectmanagers in Udenhout. Onze projectmanagers denken met jou mee en zijn telefonisch, per e-mail en persoonlijk te bereiken.

   

Technologie

LinQuake werkt met een beveiligd (SSL-certificaat) online vertaalplatform, waarbinnen jouw vertaalwerk georganiseerd wordt. Opdrachtgevers, projectmanagers en leveranciers werken in dezelfde omgeving, waardoor een optimale samenwerking mogelijk is.

Bij ons profiteer je van oplossingen die helpen bij:

 • Kwaliteitscontrole
 • Opslag en hergebruik van vertaalde teksten
 • Termenbeheer
 • Budgetbeheersing
 • Een API voor koppelingen met jouw systemen

Ook heb je altijd toegang tot de door jou aangevraagde vertalingen en offertes. Gewoon online!

74 Bestandstypen

Vrijwel ieder bestandstype kan door LinQuake worden vertaald met behoud van de oorspronkelijke opmaak. Zelfs met behoud van code, als bijvoorbeeld HTML. Hier vind je een overzicht van alle bestandstypen.

Over Tilburg en Udenhout

Sinds 1997 is Udenhout onderdeel van de gemeente Tilburg. Als je bij ons op bezoek komt ben je op een steenworp afstand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en de Efteling. Je kunt hier genieten van bezienswaardigheden als kasteel “de Strijdhoef” en het Oude raadhuis uit 1849.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau Tilburg? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor jou:

Ons team

Bekijk pagina

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina