• nl
    • en

Whitepapers

Omdat wij graag onze kennis met u delen, hebben wij diverse whitepapers geschreven. Laat uw gegevens achter en download gratis één (of meerdere) van onze whitepapers.

Internationale SEO

SEO-vriendelijke teksten zijn van groot belang voor uw vindbaarheid in Google. Dit geldt natuurlijk voor uw oorspronkelijke én uw vertaalde teksten; alleen dan zullen ook internationale klanten u vinden. Dit whitepaper helpt u met het zoekmachineproof maken van uw vertaalde teksten.

download whitepaper

Machinevertaling

Als u een grote hoeveelheid aan teksten snel en voordelig wilt laten vertalen, kunt u voor een uitdaging komen te staan. Menselijke vertaling van duizenden teksten in verschillende contentsystemen (zoals PIM, DAM of ERP) duurt vaak lang en is kostbaar. U kunt ook een vertaalmachine het werk laten doen! Lees over de verschillende mogelijkheden in ons whitepaper over machinevertaling.

download whitepaper

Video vertalen

Animatie en video worden belangrijker. Steeds vaker wordt videocontent door organisaties gebruikt om hun doelgroep te vinden en te vinden. Ondertiteling in meerdere talen is van essentieel belang om doelgroepen in Nederland én over de grens te kunnen bereiken.

download whitepaper

Hoogwaardige vertaling

Een goede vertaling is essentieel. Iedere wereldbewoner kan door de globalisering en het internet een potentiële klant van uw bedrijf zijn. Als u uw producten en diensten aan wilt bieden in het buitenland, is het een goed uitgangspunt om uw bestaande teksten te laten vertalen. Maar hoe kiest u het juiste vertaalbureau? In dit whitepaper helpen wij u – onder andere door middel van een checklist – bij het maken van die keuze.

download whitepaper

Doe-het-zelf vertalen

Groeiende, internationaal opererende bedrijven krijgen vaak te maken met groeiende vertaalvolumes en diverse taalcombinaties. Door deze groei kan een hogere druk komen te staan op de kwaliteit, doorlooptijd en kosten van vertalingen. Door het in eigen beheer nemen van de vertaalprocessen, kan een organisatie zorgen voor lagere kosten, een kortere time-to-market en een verhoogde kwaliteit.

download whitepaper

LinQuake als uw gastblogger

Wij delen graag onze kennis over (ver)talen. Middels whitepapers, maar ook via gastblogs. Bent u op zoek naar een gastblogger die uw lezers kan informeren over bijvoorbeeld het vertalen van teksten, het ondertitelen van een video of het inzetten van een vertaalmachine? Wij schrijven deze blogs graag voor u, en dat doen we kosteloos.

Lees verder