Vertaalbureau Waalwijk

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau in Waalwijk
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel vertaalbureau in Waalwijk

Vertaalbureau LinQuake werkt in heel Nederland en heeft twee vestigingen, een in Amsterdam en een in Udenhout (gemeente Tilburg). Wij leveren business-to-business diensten en gaan een diepgaand partnership met onze klanten aan als hun aanspreekpunt voor alle talen.

Vertaalbureau LinQuake is actief in heel Nederlands, maar enkele van onze klanten in de regio Waalwijk zijn De Efteling, de Gemeente Waalwijk en Plastica. Deze opdrachtgevers weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen. Van vertaling tot copywriting en van transcreatie tot SEO-schrijven.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

Om te beginnen vind je bij ons één aanspreekpunt voor alle talen en specialistische kennis van zaken. Daarnaast maakt Vertaalbureau LinQuake de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten beschikbaar. En tenslotte: we zijn altijd bereikbaar voor ál jouw vragen. Deze combinatie maakt dat je gemakkelijk en snel kunt beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Alle vertalingen bij Vertaalbureau LinQuake worden gedaan door een professionele vertaler en nagekeken door een tweede vertaler (revisor). Als extra slot op de deur controleren en corrigeren onze projectmanagers daarna de vertaling. We weten waarvoor we staan en geven je daarom ook een kwaliteitsgarantie. Zo weet jij zeker dat je op ons kunt vertrouwen voor al jouw vertalingen.

Professionele vertalingen in regio Waalwijk

Al onze vertalingen worden gedaan door professionele vertalers en revisoren. Zij houden rekening met de cultuur van het land en het doel van de tekst. Wij werken volgens een ISO 17100-gecertificeerd vertaalproces en leveren enkel professionele vertalingen. Niet voor niets geven wij een kwaliteitsgarantie bij ons werk.

Wij vertalen onder andere de volgende tekstensoorten:

 • Productomschrijvingen en handleidingen
 • Brochures
 • Nieuwsbrieven en persberichten
 • Websitevertalingen
 • Contracten en jaarverslagen
 • En nog veel meer…

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Vertaalbureau LinQuake jou kan bieden?

Vraag een offerte aan

Gecertificeerd vertaalbureau Waalwijk

Vertaalbureau LinQuake helpt je met al je taalvragen in elke taal en van elk document. Heb je een website of juist een brochure die je wilt laten vertalen? Of misschien wel een technische handleiding? Wij zoeken de juiste vertaler voor het domein van jouw tekst.

Transcreatie

Met transcreatie zorgen wij ervoor dat je vertaling op jouw specifieke behoeften is afgestemd. De vertaling is makkelijk door te lezen, sluit perfect aan bij de stem van jouw bedrijf en roept bovendien dezelfde associaties en emoties op in de andere taal. Daar zorgen onze copywriters wel voor.

Internationale SEO

Internationale SEO is niet alleen belangrijk in jouw hoofdtaal, maar ook in alle talen van de landen waarin je actief opereert. Je wilt tenslotte wel goed gevonden worden door de zoekmachines. We optimaliseren jouw teksten voor zoekmachines, zonder dat de juiste kennis van taal en cultuur daarbij verloren gaat.

Meertalige copywriting

Heb je het gevoel dat je je klanten in andere niet goed kunt bereiken? Dan is meertalige copywriting misschien wel wat je zoekt. Onze copywriters schrijven unieke content die specifiek is geschreven voor jouw klanten in hun eigen taal, waardoor ook zij bereikt worden.

Onze taaldiensten

Beëdigd Vertaalbureau Waalwijk

Bij officiële procedures kunnen (overheids)instanties je vragen om een beëdigde vertaling. In onze speciale webshop kun je direct je beëdigde vertaling bestellen: Beëdigd Vertaalbureau.

De beëdigd vertaler voorziet de vertaling van een verklaring, stempel en handtekening en hecht deze vervolgens aan een kopie van het oorspronkelijke document. Het is verstandig om bij een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een geboorteakte of trouwakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.

Vertaaltechnologie en bestandsformaten

Al jaren werken onze klanten, projectmanagers en vertalers in hetzelfde beveiligde online platform, waardoor een optimale samenwerking mogelijk is. Hierin worden alle voordelen van kwaliteitscontrole, vertaalgeheugens en terminologiebeheer gecombineerd. Jouw vertalingen worden dus niet alleen professioneel vertaald, maar ze bevatten ook de juiste vaktermen en blijven altijd consistent. Daarnaast heb je altijd online toegang tot jouw vertalingen en offertes.

Welk bestandsformaat je ook nodig hebt, wij zorgen ervoor dat de oorspronkelijke opmaak behouden blijft, waaronder ook HTML-code.

Over Waalwijk

Waalwijk is een middelgrote gemeente in de Langstraat. De stad werd in de 12e eeuw voor het eerst vermeld in schriftelijke bronnen onder de naam Walwic (etymologisch waarschijnlijk een afgeleide van “wijk op de wal”). De gemeente telt vandaag bijna 50.000 inwoners. Verder zijn voetbalclub RKC en keukenonderneming De Mandemakers Groep landelijk bekend bij een breed publiek. Als je in Waalwijk bent zijn het Raadhuisplein, met het karakteristieke gemeentehuis, en de Sint-Janskerk de moeite van het bezoeken waard.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau in de regio Waalwijk? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor jou:

Unser Team

Bekijk pagina

Arbeitsweise

Bekijk pagina