Vertaalbureau Den Bosch

  • Kwaliteitsgarantie
  • Kortste levertijden
  • Professioneel vertaalbureau in regio Den Bosch
  • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel vertaalbureau in Den Bosch

Vertaalbureau LinQuake is gevestigd in Udenhout (gemeente Tilburg) en is daarmee de ideale vertaalpartner in regio Den Bosch. Wij leveren business-to-business taaldiensten in iedere denkbare taal en handelen als een natuurlijk verlengstuk van jouw organisatie.

Vertaalbureau LinQuake is in heel Nederlands actief, omdat de vertaalwereld vrijwel volledig gedigitaliseerd is. Ons klantenbestand bestaat door onze locatie in gemeente Tilburg voor een groot deel uit regionale klanten. Enkele van onze klanten in de regio ‘s-Hertogenbosch zijn HMS Contact Centers, Swan Products en Brand New Journey. Deze opdrachtgevers weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen. Van vertaling tot copywriting en van transcreatie tot SEO-schrijven.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

Om te beginnen vind je bij ons één aanspreekpunt voor alle talen en specialistische kennis van zaken. Daarnaast maakt Vertaalbureau LinQuake de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten beschikbaar. En tenslotte: we zijn altijd bereikbaar voor ál jouw vragen. Met deze combinatie verzorgen wij gemakkelijk en snel vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Iedere vertaling wordt bij Vertaalbureau LinQuake door een revisor en door één van onze projectmanagers gecontroleerd en gecorrigeerd. Wij geloven in onze kwaliteit en hebben daarom ook een kwaliteitsgarantie. Je ontvangt bij LinQuake altijd vertalingen van het hoogstaande kwaliteit.

Professionele vertalingen in regio Den Bosch

Het vertaalproces is bij Vertaalbureau LinQuake tot in de puntjes uitgedacht. Onze professionele vertalers, altijd moedertaalsprekers van de doeltaal, vertalen met het doel van de tekst voor ogen. Ze houden rekening met de cultuur van het land. Alle vertalers in ons netwerk beschikken over minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als vertaler of hebben een opleiding tot professioneel vertaler afgerond.

Een belangrijk voordeel van ons vertaalbureau in regio Den Bosch is dat onze projectmanagers in Udenhout om de hoek zitten. Onze projectmanagers zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Ben wat vertaalbureau LinQuake voor jou kan betekenen?

Vraag een offerte aan

Taaldiensten

Of je nu een website of een brochure wilt laten vertalen, wij hebben specialisten in huis voor ieder domein. We verzorgen jouw juridische vertalingen met veel precisie, vertalen jouw brochure op een creatieve manier met transcreatie of optimaliseren jouw SEO-teksten voor Google.

Wij vertalen onder andere de volgende teksten:

  • Websites
  • Brochures
  • Nieuwsbrieven en persberichten
  • Productomschrijvingen en handleidingen
  • Contracten en jaarverslagen
  • En nog veel meer…

Alle mogelijke bestandsformaten

Vertaalbureau LinQuake kan vrijwel ieder bestandsformaat vertalen, mét behoud van de oorspronkelijke opmaak en HTML-code. Wil je graag meer weten over het bestandsformaat dat je zoekt? Bekijk dan alle mogelijke bestandsformaten.

Onze taaldiensten

Over ‘s-Hertogenbosch

Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant, maar is naar inwoneraantal pas de vierde stad van deze provincie. De hele gemeente telt zo’n 150.000 inwoners. De officiële naam van de stad is ’s-Hertogenbosch, maar de naam Den Bosch is ouder en wordt vaker gebruikt. Daarnaast staat Den Bosch ook bekend onder zijn carnavalsnaam Oeteldonk. De stad is een bezoek meer dan waard, met bezienswaardigheden als de Sint-Janskathedraal en het middeleeuwse stadscentrum.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau in de regio Den Bosch? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor jou:

Übersetzungsbüro LinQuake

Bekijk pagina

Über uns

Bekijk pagina