Vertaalbureau Den Bosch

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau in regio Den Bosch
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel vertaalbureau in Den Bosch

Vertaalbureau LinQuake is gevestigd in Udenhout (gemeente Tilburg) en heeft een tweede vestiging in Amsterdam. Daarmee zijn we ook de ideale vertaalpartner in regio Den Bosch. Wij leveren business-to-business taaldiensten in iedere denkbare taal en handelen als een natuurlijk verlengstuk van jouw organisatie.

Vertaalbureau LinQuake is in heel Nederlands actief, omdat de vertaalwereld vrijwel volledig gedigitaliseerd is. Ons klantenbestand bestaat door onze locatie voor een groot deel uit regionale klanten. Enkele van onze klanten in de regio ‘s-Hertogenbosch zijn HMS Contact Centers, Swan Products en Brand New Journey. Deze klanten weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen. Van vertaling tot copywriting en van transcreatie tot SEO-schrijven.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

Om te beginnen vind je bij ons één aanspreekpunt voor alle talen en specialistische kennis van zaken. Daarnaast maakt Vertaalbureau LinQuake de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten beschikbaar. En tenslotte: we zijn altijd bereikbaar voor ál jouw vragen. Met deze combinatie verzorgen wij gemakkelijk en snel vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Iedere vertaling wordt bij Vertaalbureau LinQuake door een revisor en door een van onze projectmanagers gecontroleerd en gecorrigeerd. Wij geloven in onze kwaliteit en hebben daarom ook een kwaliteitsgarantie. Je ontvangt dus bij LinQuake altijd vertalingen van het hoogstaande kwaliteit.

Professionele vertalingen in regio Den Bosch

Een belangrijk voordeel van ons vertaalbureau in regio Den Bosch is dat onze projectmanagers in Udenhout om de hoek zitten. Onze projectmanagers zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Het vertaalproces is bij Vertaalbureau LinQuake tot in de puntjes uitgedacht. Onze professionele vertalers, altijd moedertaalsprekers van de doeltaal, vertalen met het doel van de tekst voor ogen. Ze houden rekening met de cultuur van het land. Alle vertalers in ons netwerk beschikken over minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als vertaler of hebben een opleiding tot professioneel vertaler afgerond.

Wij vertalen onder andere de volgende tekstensoorten:

 • Nieuwsbrieven en persberichten
 • Brochures
 • Productomschrijvingen en handleidingen
 • Contracten en jaarverslagen
 • Websites
 • En nog veel meer…

Ben wat vertaalbureau LinQuake voor jou kan betekenen?

Vraag een offerte aan

Gecertificeerd vertaalbureau Den Bosch

Vertaalbureau LinQuake biedt taaldiensten aan van elk type document en in elke taal. We hebben specialisten in huis voor ieder domein. Of je nu een website of een brochure wilt laten vertalen, we hebben altijd de juiste vertaler voor jou.

Transcreatie

Transcreatie zorgt ervoor dat je vertaling specifiek op jouw behoeften is afgestemd. Jouw teksten zullen foutloos zijn, lekker lezen en perfect aansluiten bij de stem van jouw bedrijf. Daar zorgen onze copywriters wel voor. De boodschap die je wilt overbrengen zal dan dezelfde associaties en emoties oproepen in de andere taal.

Internationale SEO

Internationale SEO is essentieel om goed gevonden te worden in zoekmachines. Dit is dus niet alleen belangrijk in jouw hoofdtaal, maar in alle talen van de landen waarin je actief opereert. We (her)schrijven jouw vertalingen zodanig dat de juiste kennis van taal en cultuur behouden blijft, maar dat de teksten ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Meertalige copywriting

Met unieke content geschreven door onze professionele copywriters kun je jouw klanten bereiken in hun eigen taal. Als je dat stapje extra wilt zetten, dan is meertalige copywriting de juiste oplossing voor jou.

Onze taaldiensten

Beëdigd Vertaalbureau Den Bosch

Overheidsinstanties kunnen je bij officiële procedures vragen om een beëdigde vertaling. Bij Beëdigd Vertaalbureau, de webshop van Vertaalbureau LinQuake, kun je direct je beëdigde vertaling bestellen.

De vertaling wordt door de beëdigd vertaler voorzien van een handtekening, verklaring en stempel en gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Houd dus altijd rekening met extra levertijd voor beëdigde vertalingen, aangezien deze per post worden verstuurd.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een geboorteakte of trouwakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.

Vertaaltechnologie en bestandsformaten

Het beveiligde online vertaalplatform van LinQuake combineert alle voordelen van kwaliteitscontrole, vertaalgeheugens en terminologiebeheer. Zo weet je zeker dat jouw vertalingen niet alleen goed, maar ook consistent vertaald worden en dat de juiste vaktermen worden aangehouden. Daarnaast heb je online altijd toegang tot de door jou aangevraagde vertalingen en offertes.

Door onze geavanceerde technologie kunnen we vrijwel ieder bestandsformaat vertalen, mét behoud van de oorspronkelijke opmaak en HTML-code.

Over ‘s-Hertogenbosch

Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant, maar is naar inwoneraantal pas de vierde stad van deze provincie. De hele gemeente telt zo’n 150.000 inwoners. De officiële naam van de stad is ’s-Hertogenbosch, maar de naam Den Bosch is ouder en wordt vaker gebruikt. Daarnaast staat Den Bosch ook bekend onder zijn carnavalsnaam Oeteldonk. De stad is een bezoek meer dan waard, met bezienswaardigheden als de Sint-Janskathedraal en het middeleeuwse stadscentrum.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau in de regio Den Bosch? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor jou:

Übersetzungsbüro LinQuake

Bekijk pagina

Über uns

Bekijk pagina