Een beëdigde vertaling aanvragen is nog nooit zo makkelijk geweest!

20 juli 2022

Bij Vertaalbureau LinQuake ontvingen wij met regelmaat aanvragen van particulieren die een beëdigde vertaling nodig hadden. Het werd ons al snel duidelijk dat een vertaalbureau dat volledig gespecialiseerd is in beëdigde vertalingen niet bleek te bestaan. Dat maakt het vinden van de juiste beëdigde vertaler een enorm tijdrovend proces. En dat voor sommige talen nog meer dan andere, terwijl een beëdigde vertaling vaak spoed heeft. 

Dat is nu verleden tijd. Een beëdigde vertaling bestellen van elk type document naar welke taal dan ook, kan nu gemakkelijk en snel gedaan worden bij Beëdigd Vertaalbureau. Door ons grote netwerk van beëdigde vertalers, hebben wij altijd een geschikte professional voor je klaarstaan die jouw document eenvoudig beëdigd kan vertalen in de taal die jij nodig hebt. 

Wat maakt Beëdigd Vertaalbureau zo uniek? 

Beëdigd Vertaalbureau is het enige vertaalbureau dat 100% gespecialiseerd is in beëdigde vertalingen. Dat is al uniek op zich! Bovendien hoef je bij Beëdigd Vertaalbureau niet te wachten op offertes; je krijgt direct een prijsopgave te zien en je kunt de beëdigde vertaling, indien akkoord, direct bestellen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan, en heb je een beëdigde vertaling binnen no-time in huis. Kortom; geen tijdrovende zoektochten naar een professionele beëdigde vertaler, maar direct eenvoudig bestellen.

Terug naar overzicht
Beëdigd Vertaalbureau | Vertaalbureau LinQuake