Vertaalbureau Breda

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau in regio Breda
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel vertaalbureau in Breda

Vertaalbureau LinQuake is de ideale vertaalpartner in regio Breda met de vestiging in Udenhout (gemeente Tilburg). Wij bieden business-to-business oplossingen in iedere denkbare taal en zijn jouw eerste aanspreekpunt voor verschillende taaldiensten.

De digitale vertaalwereld zorgt ervoor dat LinQuake makkelijk opereert in heel Nederland. Ons klantenbestand bestaat voor een groot deel uit regionale klanten in de buurt van onze vestiging in Udenhout, maar door onze vestiging in Amsterdam zijn we overal makkelijk bereikbaar. Enkele van onze klanten in de regio Breda zijn CM Telecom, Seydlitz Notarissen en de online specialisten van MetMeer. Onze klanten en opdrachtgevers vertrouwen al jaren op onze expertise. Van vertaling tot copywriting en van transcreatie tot SEO-schrijven.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

Bij ons krijg je één aanspreekpunt voor alle talen en we beschikken over specialistische kennis van zaken. Daarnaast maakt Vertaalbureau LinQuake gebruik van de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten. En natuurlijk zijn we ook altijd persoonlijk bereikbaar voor al jouw vragen. Je beschikt dus binnen een handomdraai over vertalingen in iedere mogelijke taal.

Vertaalbureau LinQuake maakt gebruik van het vierogenprincipe. Iedere vertaling wordt door een revisor gecontroleerd en gecorrigeerd. Daarna doet één van onze projectmanagers nog een QA-check. Je kunt vertrouwen op de hoogstaande kwaliteit van onze vertalingen en daarom geven een kwaliteitsgarantie.

Professionele vertalingen in regio Breda

Vertaalbureau LinQuake levert enkel professionele vertalingen volgens een ISO 17100-gecertificeerd vertaalproces. Alle teksten worden door professionele vertalers en revisoren vertaald. Hierbij houden zij altijd rekening met de cultuur van het land. En dit doen zij met het doel van de tekst voor ogen. Daarom geven wij ook altijd een kwaliteitsgarantie.

Wij vertalen onder andere de volgende tekstensoorten:

 • Websites
 • Brochures
 • Nieuwsbrieven en persberichten
 • Productomschrijvingen en handleidingen
 • Contracten en jaarverslagen
 • En nog veel meer…

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Vertaalbureau LinQuake als vertaalbureau in regio Breda jou kan bieden?

Vraag een offerte aan

Gecertificeerd vertaalbureau Breda

Vertaalbureau LinQuake biedt taaldiensten aan in elke taal en van elk document. Wat je ook wilt laten vertalen, of dat nu een brochure of een juridische tekst is, we hebben altijd de juiste vertaler tot onze beschikking voor jouw domein.

Transcreatie

Jouw teksten zullen foutloos zijn, lekker lezen en perfect aansluiten bij de stem van je bedrijf als je kiest voor transcreatie. Daar zullen onze copywriters voor zorgen. Dezelfde associaties en emoties zullen opgeroepen worden van de boodschap die je wilt overbrengen in de andere taal.

Internationale SEO

Zorg niet alleen voor de juiste internationale SEO voor jouw hoofdtaal, maar ook in alle talen van de landen waarin je actief opereert. Dit is essentieel om goed gevonden te worden in zoekmachines en dus door jouw klant. We (her)schrijven jouw vertalingen zodanig dat de juiste kennis van taal en cultuur behouden blijft, maar dat de teksten ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Meertalige copywriting

Met meertalige copywriting kun je net dat stapje extra zetten. Onze professionele copywriters schrijven unieke content in elke taal en weten zo jouw klanten nog beter te bereiken.

Onze taaldiensten

Beëdigd Vertaalbureau Breda

Bij officiële procedures kunnen (overheids)instanties je vragen om een beëdigde vertaling. In de speciaal hiervoor ontwikkelde webshop van Vertaalbureau LinQuake, Beëdigd Vertaalbureau, kun je direct je beëdigde vertaling bestellen.

De beëdigd vertaler voorziet de vertaling van een handtekening, verklaring en stempel en hecht deze vervolgens aan een kopie van het oorspronkelijke document. Beëdigde vertalingen worden altijd per post verstuurd, dus het is verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een geboorteakte of trouwakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.

Vertaaltechnologie en bestandsformaten

Al jaren werkt Vertaalbureau LinQuake met een beveiligd online vertaalplatform dat alle voordelen van kwaliteitscontrole, vertaalgeheugens en terminologiebeheer combineert. Hierdoor worden al jouw vertalingen niet alleen professioneel, maar ook consistent vertaald, met de juiste vaktermen. Je hebt bovendien altijd online toegang tot de door jou aangevraagde vertalingen en offertes.

Vrijwel ieder bestandsformaat kan in ons vertaalplatform vertaald worden. Uiteraard altijd mét behoud van de oorspronkelijke opmaak, waaronder ook HTML-code.

Over Breda

Vanouds is Breda de voornaamste stad van West-Brabant. De “Parel van het Zuiden” telde begin 2017 ruim 182.000 inwoners. De eerste vermelding van de stad dateert van het jaar 1125. Tegenwoordig bezoeken mensen de stad onder meer voor het historisch centrum met de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het Begijnhof. Ook een avond uit in het Chassé Theater of een avondje NAC zijn populair.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau in de regio Breda? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor jou:

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina

Over Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina