Vertaalbureau Breda

  • Kwaliteitsgarantie
  • Kortste levertijden
  • Professioneel vertaalbureau in regio Breda
  • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel vertaalbureau in Breda

Vertaalbureau LinQuake is de ideale vertaalpartner in regio Breda met de vestiging in Udenhout (gemeente Tilburg). Wij bieden business-to-business oplossingen in iedere denkbare taal en zijn jouw eerste aanspreekpunt voor verschillende taaldiensten.

De digitale vertaalwereld zorgt ervoor dat LinQuake makkelijk opereert in heel Nederland. Ons klantenbestand bestaat voor een groot deel uit regionale klanten in de buurt van onze vestiging in Udenhout. Enkele van onze klanten in de regio Breda zijn CM Telecom, Seydlitz Notarissen en de online specialisten van MetMeer. Onze klanten en opdrachtgevers vertrouwen al jaren op onze expertise. Van vertaling tot copywriting en van transcreatie tot SEO-schrijven.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

Bij ons krijg je één aanspreekpunt voor alle talen en we beschikken over specialistische kennis van zaken. Daarnaast maakt Vertaalbureau LinQuake gebruik van de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten. En natuurlijk zijn we ook altijd persoonlijk bereikbaar voor al jouw vragen. Je beschikt dus binnen een handomdraai over vertalingen in iedere mogelijke taal.

Vertaalbureau LinQuake maakt gebruik van het vierogenprincipe. Iedere vertaling wordt door een revisor gecontroleerd en gecorrigeerd. Daarna doet één van onze projectmanagers nog een QA-check. Je kunt vertrouwen op de hoogstaande kwaliteit van onze vertalingen en daarom geven een kwaliteitsgarantie.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Vertaalbureau LinQuake als vertaalbureau in regio Breda jou kan bieden?

Vraag een offerte aan

Over Breda

Vanouds is Breda de voornaamste stad van West-Brabant. De “Parel van het Zuiden” telde begin 2017 ruim 182.000 inwoners. De eerste vermelding van de stad dateert van het jaar 1125. Tegenwoordig bezoeken mensen de stad onder meer voor het historisch centrum met de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het Begijnhof. Ook een avond uit in het Chassé Theater of een avondje NAC zijn populair.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau in de regio Breda? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor jou:

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina

Over Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina