Whitepapers

Omdat wij graag onze kennis met jou delen, schrijven wij diverse whitepapers. Laat jouw gegevens achter en download gratis één (of meerdere) van onze whitepapers.

Whitepaper Meertalige copywriting

Je gaat internationaal ondernemen (of je doet dit al) en wilt graag jouw internationale doelgroep bereiken. Door aansprekende en unieke content te bieden in de moedertaal van jouw klanten of prospects, raak je hen écht. Met copy die inhoudelijk relevant is voor het land of de regio waar je je op richt. In deze whitepaper lees je hoe je meertalige copywriting aanpakt.

download whitepaper

Whitepaper Internationale SEO

SEO-vriendelijke teksten zijn van groot belang voor jouw vindbaarheid in Google. Dit geldt natuurlijk voor jouw oorspronkelijke én jouw vertaalde teksten; alleen dan zullen ook internationale klanten je vinden. Deze whitepaper helpt je met het zoekmachineproof maken van jouw vertaalde teksten.

download whitepaper

Whitepaper Machinevertaling

Als je een grote hoeveelheid aan teksten snel en voordelig wilt laten vertalen, kun je voor een uitdaging komen te staan. Menselijke vertaling van duizenden teksten in verschillende contentsystemen (zoals PIM, DAM of ERP) duurt vaak lang en is kostbaar. Je kunt ook een vertaalmachine het werk laten doen! Lees over de verschillende mogelijkheden in onze whitepaper over machinevertaling.

download whitepaper

Whitepaper Video vertalen

Animatie en video worden belangrijker. Steeds vaker wordt videocontent door organisaties gebruikt om hun doelgroep te vinden en te vinden. Ondertiteling in meerdere talen is van essentieel belang om doelgroepen in Nederland én over de grens te kunnen bereiken.

download whitepaper

Whitepaper Hoogwaardige vertaling

Een professionele vertaling is essentieel. Iedere wereldbewoner kan door de globalisering en het internet een potentiële klant van jouw bedrijf zijn. Als je jouw producten en diensten aan wilt bieden in het buitenland, is het een goed uitgangspunt om jouw bestaande teksten te laten vertalen. Maar hoe kies je het juiste vertaalbureau? In deze whitepaper helpen wij jou – onder andere door middel van een checklist – bij het maken van die keuze.

download whitepaper

Whitepaper Doe-het-zelf-vertalen

Groeiende, internationaal opererende bedrijven krijgen vaak te maken met groeiende vertaalvolumes en diverse taalcombinaties. Door deze groei kan een hogere druk komen te staan op de kwaliteit, doorlooptijd en kosten van vertalingen. Door het in eigen beheer nemen van de vertaalprocessen, kan een organisatie zorgen voor lagere kosten, een kortere time-to-market en een verhoogde kwaliteit.

download whitepaper

Vertaalbureau LinQuake als jouw gastblogger

Wij delen graag onze kennis over (ver)talen. Middels whitepapers, maar ook via gastblogs. Ben je op zoek naar een gastblogger die jouw lezers kan informeren over bijvoorbeeld het vertalen van teksten, het ondertitelen van een video of het inzetten van een vertaalmachine? Wij schrijven deze blogs graag voor jou, en dat doen we kosteloos.

Lees verder