LinQuake als jouw gastblogger

Wij delen graag onze kennis over (ver)talen. Met jou, jouw websitebezoekers, en ieder ander die het wil horen (of lezen). Ben je op zoek naar een gastblogger die jouw lezers kan informeren over bijvoorbeeld het vertalen van teksten, het ondertitelen van een video of het inzetten van een vertaalmachine? Blogs over deze onderwerpen schrijven wij graag voor je, en dat doen we kosteloos.

Wij delen graag onze kennis over (ver)talen

Tegenwoordig is bijna alles online te vinden: als je kunt googelen, dan beschik je over een onuitputtelijke bron van kennis. Vertaalbureau LinQuake gelooft in het delen van die kennis, bijvoorbeeld door het delen van branche-informatie, leerzame praktijkvoorbeelden en klantcases. Daarom stellen wij ook kosteloos onze whitepapers over hoogwaardige vertaling, internationale seo, video vertalen, machinevertaling en doe-het-zelf vertalen beschikbaar.

Een andere manier om kennis te delen is het schrijven van een gastblog. Door middel van een artikel voorzien wij jouw blog kosteloos van extra content. Als tegenprestatie vragen we enkel dat je ons vermeldt als (co-)auteur.

Wat is gastbloggen?

Gastbloggen is het laten schrijven van een blogartikel door een externe blogger, om deze vervolgens op jouw eigen blog te publiceren. Een gastblogger zorgt voor leerzame en relevante (gratis) content op jouw blog en haalt daar natuurlijk zelf ook iets uit: de gastblogger kan zichzelf onder de aandacht brengen door zijn of haar kennis te delen.

Ben je op zoek naar een gastblogger?

Wij vertellen jouw websitebezoekers graag alle ins en outs van een WordPress-website vertalen, of over het leren van een taal, over het bouwen van een vertaalmachine, over het gebruik van vertaalsoftware, over het inzetten van een tolk of over het toevoegen van ondertiteling aan een YouTube video.

Kortom, over (bijna) alles wat met taal te maken heeft schrijven wij. We delen graag een klantcase of lichten een vertaalfout uit die ons ter ore is gekomen. Natuurlijk houden wij bij het schrijven van een blogartikel rekening met de juiste zoekwoorden, zodat de blog goed vindbaar is in Google.

Wil je graag met Vertaalbureau LinQuake samenwerken? Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag met je in contact!

Ook interessant voor jou:

Ons team

Bekijk pagina

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina