Vertaalbureau Tilburg

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau in regio Tilburg
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel vertaalbureau in Tilburg

Vertaalbureau LinQuake is gevestigd in Udenhout (gemeente Tilburg) aan de Nijverheidsweg 23d en is daarmee de ideale vertaalpartner in regio Tilburg. Wij bieden oplossingen in iedere denkbare taal en handelen als een natuurlijk verlengstuk van jouw organisatie voor verschillende taaldiensten.

De vertaalwereld is vrijwel volledig gedigitaliseerd, waardoor Vertaalbureau LinQuake in heel Nederland actief is. Maar door onze locatie in gemeente Tilburg, bestaat ons klantenbestand voor een groot deel uit regionale klanten. Enkele van onze klanten in de regio Tilburg zijn Fontys Hogescholen, Efteling, MannaertsAppels Advocaten en Hoefnagels Branddeuren. Deze opdrachtgevers weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen. Van vertaling tot copywriting en van transcreatie tot SEO-schrijven.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

Specialistische kennis van zaken, één aanspreekpunt voor alle talen en de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten. Deze combinatie maakt dat je gemakkelijk en snel kunt beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Bij Vertaalbureau LinQuake wordt iedere vertaling door een tweede vertaler (revisor) én door één van onze projectmanagers gecontroleerd en gecorrigeerd. Bij iedere vertaling geven wij daarom een kwaliteitsgarantie af. Je kunt erop vertrouwen dat je vertalingen van het hoogste niveau ontvangt.

Professionele vertalingen in regio Tilburg

Vertaalbureau LinQuake beheerst het vertaalproces tot in de puntjes. We werken uitsluitend met professionals en moedertaalsprekers van de doeltaal. Zij vertalen met het doel van de tekst voor ogen en houden rekening met de cultuur van het land. Alle vertalers in ons netwerk hebben een opleiding tot professioneel vertaler afgerond of ze beschikken over minstens 3 jaar aantoonbare ervaring als vertaler.

Een belangrijk voordeel van een vertaalbureau in de gemeente Tilburg is de mogelijkheid tot persoonlijk contact met één van onze projectmanagers in Udenhout. Onze projectmanagers denken met jou mee en zijn telefonisch, per e-mail en persoonlijk te bereiken.

Benieuwd wat Vertaalbureau LinQuake voor jou kan betekenen?

Vraag een offerte aan

Taaldiensten

Vertaalbureau LinQuake biedt verschillende taaldiensten aan. Welke tekst je ook wilt laten vertalen, of dit nu een website of een brochure is, wij hebben specialisten voor ieder domein. Zo bieden wij een standaard vertaling van je technische teksten, leveren wij met transcreatie creatieve vertalingen van alle marketingteksten of optimaliseren wij SEO-teksten voor een zoekmachine.

Wij vertalen onder andere de volgende teksten:

 • Websites
 • Brochures
 • Nieuwsbrieven en persberichten
 • Productomschrijvingen en handleidingen
 • Contracten en jaarverslagen
 • En nog veel meer…
Onze taaldiensten

Technologie

Vertaalbureau LinQuake werkt met een beveiligd (SSL-certificaat) online vertaalplatform, waarbinnen jouw vertaalwerk georganiseerd wordt. Opdrachtgevers, projectmanagers en leveranciers werken in dezelfde omgeving, waardoor een optimale samenwerking mogelijk is.

Bij ons profiteer je van oplossingen die helpen bij:

 • Kwaliteitscontrole
 • Opslag en hergebruik van vertaalde teksten
 • Termenbeheer
 • Budgetbeheersing
 • Een API voor koppelingen met jouw systemen

Ook heb je altijd toegang tot de door jou aangevraagde vertalingen en offertes. Gewoon online!

Alle mogelijke bestandsformaten

Vrijwel ieder bestandsformaat kan door Vertaalbureau LinQuake worden vertaald, mét behoud van de oorspronkelijke opmaak. Zelfs met behoud van code, zoals bijvoorbeeld HTML. Benieuwd of we jouw bestandsformaat ook kunnen vertalen? Bekijk dan alle mogelijke bestandsformaten.

Over Tilburg en Udenhout

Sinds 1997 is Udenhout onderdeel van de gemeente Tilburg. Als je bij ons op bezoek komt ben je op een steenworp afstand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en de Efteling. Je kunt hier genieten van bezienswaardigheden als kasteel “de Strijdhoef” en het Oude raadhuis uit 1849.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau Tilburg? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor jou:

Ons team

Bekijk pagina

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina