Vertaalbureau Tilburg

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau in regio Tilburg
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel vertaalbureau in Tilburg

Vertaalbureau LinQuake is gevestigd in Udenhout (gemeente Tilburg) en is daarmee de ideale vertaalpartner in regio Tilburg. Wij bieden oplossingen in iedere denkbare taal en handelen als een natuurlijk verlengstuk van jouw organisatie voor verschillende taaldiensten.

De vertaalwereld is vrijwel volledig gedigitaliseerd, waardoor Vertaalbureau LinQuake in heel Nederland actief is. Wij hebben ook een vestiging in Amsterdam, maar door onze hoofdlocatie in gemeente Tilburg, bestaat ons klantenbestand voor een groot deel uit regionale klanten. Enkele van onze klanten in de regio Tilburg zijn Fontys Hogescholen, Efteling, MannaertsAppels Advocaten en Hoefnagels Branddeuren. Deze opdrachtgevers weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen. Van vertaling tot copywriting en van transcreatie tot SEO-schrijven.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

Specialistische kennis van zaken, één aanspreekpunt voor alle talen en de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten. Deze combinatie maakt dat je gemakkelijk en snel kunt beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Bij Vertaalbureau LinQuake wordt iedere vertaling door een tweede vertaler (revisor) én door één van onze projectmanagers gecontroleerd en gecorrigeerd. Bij iedere vertaling geven wij daarom een kwaliteitsgarantie af. Je kunt erop vertrouwen dat je vertalingen van het hoogste niveau ontvangt.

Professionele vertalingen in regio Tilburg

Vertaalbureau LinQuake beheerst het vertaalproces tot in de puntjes. We werken uitsluitend met professionals en moedertaalsprekers van de doeltaal. Zij vertalen met het doel van de tekst voor ogen en houden rekening met de cultuur van het land. Alle vertalers in ons netwerk hebben een opleiding tot professioneel vertaler afgerond of ze beschikken over minstens 3 jaar aantoonbare ervaring als vertaler. Hierdoor leveren we enkel professionele vertalingen die worden uitgevoerd volgens een ISO-gecertificeerd vertaalproces.

Wij vertalen onder andere de volgende tekstsoorten:

 • Brochures
 • Nieuwsbrieven en persberichten
 • Websitevertalingen
 • Productomschrijvingen en handleidingen
 • Contracten en jaarverslagen
 • En nog veel meer…

Benieuwd wat Vertaalbureau LinQuake voor jou kan betekenen?

Vraag een offerte aan

Gecertificeerd vertaalbureau Tilburg

Vertaalbureau LinQuake biedt verschillende taaldiensten aan. Welke tekst je ook wilt laten vertalen, of dit nu een website of een brochure is, wij hebben specialisten voor ieder domein.

Transcreatie

Met transcreatie zorgen we er samen voor dat je vertaling specifiek op jouw behoeften is afgestemd. Onze copywriters staan voor je klaar. De teksten zijn foutloos, sluiten perfect aan bij de stem van jouw bedrijf en lezen lekker makkelijk weg. De boodschap die je wilt overbrengen zal dan dezelfde associaties en emoties oproepen in de andere taal.

Internationale SEO

Om goed gevonden te worden door zoekmachines is internationale SEO ook essentieel. Dit geldt niet alleen voor de hoofdtaal van jouw website, maar in alle talen van de landen waarin je actief opereert. Vertaalbureau LinQuake herschrijft jouw websitevertalingen zodanig dat de teksten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zonder dat de juiste kennis van taal en cultuur verloren gaat.

Meertalige copywriting

Wil je nog een stapje extra zetten? Dan is meertalige copywriting wellicht de juiste oplossing voor jou. Onze professionele copywriters bereiken jouw klanten in hun eigen taal met unieke content die hen aanspreekt.

Onze taaldiensten

Beëdigd Vertaalbureau Tilburg

Overheidsinstanties kunnen je vragen om een beëdigde vertaling. Je kunt deze direct bestellen in onze webshop: Beëdigd Vertaalbureau.

De beëdigd vertaler voorziet de vertaling van een verklaring, stempel en handtekening, en hecht deze vervolgens aan een kopie van het oorspronkelijke document. Houd altijd rekening met extra levertijd voor verzending, omdat beëdigde vertalingen per post worden verstuurd.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een geboorteakte of trouwakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.

Vertaaltechnologie

Vertaalbureau LinQuake werkt met een beveiligd (SSL-certificaat) online vertaalplatform, waarbinnen jouw vertaalwerk georganiseerd wordt. Opdrachtgevers, projectmanagers en leveranciers werken in dezelfde omgeving, waardoor een optimale samenwerking mogelijk is. Alle voordelen van kwaliteitscontrole, vertaalgeheugens en terminologiebeheer worden in een platform samengevoegd. Ook heb je altijd toegang tot de door jou aangevraagde vertalingen en offertes. Gewoon online!

Alle mogelijke bestandsformaten

Vrijwel ieder bestandsformaat kan door Vertaalbureau LinQuake worden vertaald, mét behoud van de oorspronkelijke opmaak. Zelfs met behoud van code, zoals bijvoorbeeld HTML. Benieuwd of we jouw bestandsformaat ook kunnen vertalen? Bekijk dan alle mogelijke bestandsformaten.

Over Tilburg en Udenhout

Sinds 1997 is Udenhout onderdeel van de gemeente Tilburg. Als je bij ons op bezoek komt ben je op een steenworp afstand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en de Efteling. Je kunt hier genieten van bezienswaardigheden als kasteel “de Strijdhoef” en het Oude raadhuis uit 1849.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau Tilburg? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vraag een offerte aan of bel 013-8505977.

Ook interessant voor jou:

Ons team

Bekijk pagina

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina