Professionele vertalingen

Professionele vertalingen van de inhoud van jouw teksten naar iedere taal die je nodig hebt, met oog voor jouw onderneming én met een kwaliteitsgarantie. Dat is wat je van ons mag verwachten, uiteraard geleverd binnen de afgesproken termijn.

Professioneel vertaalbureau

De wereld van professionele vertalingen is volop in beweging en nieuwe technologieën dienen zich dagelijks aan. Toch zijn het nog steeds professionele vertalers die de hoogste kwaliteit leveren als het gaat om vertalingen van teksten. Vertaalbureau LinQuake werkt met ervaren native speakers met een opleiding op minimaal bachelorniveau en/of minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring.

Bij een samenwerking met Vertaalbureau LinQuake heb je de beschikking over:

  • professionele vertalingen in iedere taalcombinatie;
  • kennis over taal en vertalingen in ieder domein;
  • kwaliteitsgarantie op alle vertalingen conform ISO 17100;
  • de kortst mogelijke doorlooptijden;
  • vertaling van een groot aantal bestandsformaten met behoud van opmaak;
  • professionele opslag en beheer van jouw vertaalgeheugens;
  • websitevertalingen (o.a. WordPress en Weglot); en
  • beëdigde vertalingen.

Wij streven naar kostenbesparing, tijdsbesparing en optimale kwaliteit voor de vertalingen van al onze klanten.

Lees onze whitepaper over professioneel vertalen

Download whitepaper

Professionele vertalingen voor iedere taalcombinatie

Wij zorgen ervoor dat je één aanspreekpunt hebt voor al jouw benodigde vertalingen. Vertaalbureau LinQuake beschikt over de knowhow en over het wereldwijde netwerk dat nodig is om deze belofte waar te maken. Van Duits tot Deens en van Kroatisch tot Koreaans, wij zorgen voor een professionele vertaling.

Gespecialiseerd in ieder domein met bijbehorende vaktaal

Jouw onderneming blinkt uit in haar vak en jouw kennis ligt niet op straat. Vaak is het dan ook een uitdaging om jouw specifieke knowhow en het dagelijkse jargon van jouw onderneming om te zetten naar andere talen. De oplossing vinden wij in een combinatie van gespecialiseerde vertalers en zeer recente technologie. Zo sluiten onze diensten naadloos aan bij jouw behoefte.

Benieuwd naar ons vertaalproces?

Ons werkproces in 6 stappen

Professionele vertalingen met kwaliteitsgarantie

Hoe kun je zeker weten dat de vertalingen die je van ons terugkrijgt van het juiste professionele niveau zijn? Doordat wij er een kwaliteitsgarantie bij geven! Vertaalbureau LinQuake beschikt over de mensen en middelen om dit met vertrouwen te doen.

ISO 17100-gecertificeerde vertalingen

Nog een reden dat we zoveel vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze vertalingen is dat we onze mensen en onze processen ieder jaar laten toetsen. Dit gebeurt bovendien door een onafhankelijke externe organisatie, die ons helpt om de kwaliteit van alles wat wij doen zichtbaar en meetbaar te maken. Wij zijn er trots op dat we gecertificeerd zijn conform ISO 17100.

Al jouw professionele vertalingen snel en op tijd geleverd

Voor onze opdrachtgevers is een professionele vertaling een vereiste, maar er is niet altijd veel tijd om deze vertaling te maken. Je hebt een scherpe deadline, omdat de tekst belangrijk is en je deze snel wilt kunnen delen met jouw klanten of leveranciers. Vertaalbureau LinQuake is uitstekend in staat om hierin mee te bewegen. Wij kunnen snel schakelen door ons uitgebreide netwerk en een uitgekiend vertaalproces, waarin tijdverlies tot het absolute minimum wordt beperkt. Bovendien maken wij jouw uitdaging graag tot de onze. Ons uitgangspunt is: als wij de deadline niet halen, dan haalt niemand hem.

Bestandsformaten

Vertalen is onze core business, maar ook de wijze van leveren van die vertaling vinden wij belangrijk. Vertaalbureau LinQuake kan meer dan 70 bestandsformaten met behoud van opmaak vertalen, zodat het document in iedere taal ook direct bruikbaar is voor jou. Dat is makkelijk als jouw brontekst in een Word-bestand staat, maar we kunnen bijvoorbeeld ook jouw PowerPoint-presentatie, InDesign-bestand of andere complexe productbestanden vertalen en leveren in dezelfde lay-out als het bronbestand. We gaan elke uitdaging graag aan.

Beëdigde vertalingen

Wanneer je een vertaling nodig hebt voor een officiële instantie zul je vaak gevraagd worden om een beëdigde vertaling, die dan ook als zodanig gewaarmerkt moet zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn voor trouwakten, testamenten en koopcontracten. Ook in dit geval helpen wij je graag. Via Vertaalbureau LinQuake ontvang je het gewaarmerkte document per aangetekende post.

Ook interessant voor jou:

Technologie

Bekijk pagina

SEO-schrijven

Bekijk pagina