Vertaalbureau beëdigde vertalingen

Een correcte vertaling van officiële stukken zoals notariële akten en identiteitsbewijzen is natuurlijk van groot belang. Daarnaast wil je ook niet lang hoeven te wachten tot je je beëdigde vertaling ontvangt. Vertaalbureau LinQuake begrijpt dat. 

Waarom juridisch vertaalbureau LinQuake?

Vertaalbureau LinQuake is met het idee gekomen om zowel particulieren als zakelijke klanten sneller te kunnen voorzien van al hun beëdigde vertalingen. Daarom hebben wij speciaal een webshop ingericht genaamd ´Beëdigd Vertaalbureau´. In deze omgeving kun je je beëdigde vertalingen direct online bestellen van elk document dat je maar nodig hebt, in welke taal dan ook. We werken daarnaast uitsluitend met professionele beëdigde vertalers die een achtergrond hebben in het betreffende vakgebied. Zo ben je verzekerd van beëdigde vertalingen met een hoge kwaliteit. Het proces voor jou om je beëdigde vertaling te bestellen en te ontvangen mag dan wel sneller gaan, maar dat neemt niet weg dat wij met uiterste zorgvuldigheid jouw document gewaarmerkt voor je vertalen.

Jouw voordelen van een beëdigde vertaling bestellen bij Beëdigd Vertaalbureau:

 • Focus op beëdigde vertalingen 
  We zijn uniek in de markt, doordat wij ons volledig hebben gespecialiseerd op het verzorgen van beëdigde vertalingen. Onze werkprocessen zijn hierop ingericht en onze vertalers zijn gekwalificeerd om dit te doen. Door ons voor 100% te richten op opdrachten voor beëdigd vertalen kunnen we onze klanten optimaal bedienen. 
 • Je vertaling supersnel bij jou thuis
  We begrijpen dat je de vertaling liever gisteren dan vandaag binnenkrijgt. Daarom is ons bestelproces heel gebruiksvriendelijk en verlies je geen tijd meer met de zoektocht naar een vertaler. Je hoeft ook niet te wachten op een offerte, maar je krijgt die meteen. Onze professionals gaan na afronding van de bestelling direct voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je de beëdigde vertaling binnen no-time per aangetekende post binnen hebt. Je mag erop rekenen dat we jouw vertaling binnen 2 werkdagen na bestelling gereed hebben en aangetekend verzenden. We sturen je dan een Track & Trace-code, zodat je weet wanneer de vertaling bij je aankomt. Sneller kan niet. 
 • Wij regelen alles voor je
  Een beëdigde vertaler vinden voor jouw document kan een lange en ingewikkelde zoektocht zijn. Bovendien moet de vertaler beschikbaar, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Beëdigd Vertaalbureau werkt met een enorm netwerk van professionele beëdigde vertalers. Wij weten dus precies wie bekwaam en beschikbaar is om jouw vertaling uit te voeren. Bovendien verzorgen wij al het financiële en administratieve regelwerk. Jij hoeft enkel de beëdigde vertaling te bestellen en alles wordt door ons geregeld! 
 • Jouw informatie is veilig bij ons
  We begrijpen dat jouw documenten persoonlijke informatie bevatten. En we begrijpen ook dat je wilt dat hier met uiterste zorg mee wordt omgegaan. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken volgens de AVG-wetgeving en zorgen ervoor dat jouw documenten na de levering van de beëdigde vertaling verwijderd worden. Jouw privacy is bij ons in goede handen.  
 • Scherpe tarieven
  Bij Beëdigd Vertaalbureau werken we met zeer scherpe tarieven per pagina. Onze tarieven zijn zo scherp doordat we met grote aantallen vertalingen werken en doordat we het bestelproces voor een belangrijk deel hebben geautomatiseerd. Dat proces is zo efficiënt dat er geen onnodige kosten gemaakt worden, wat je merkt in de prijzen die je betaalt. 
 • Aangetekende verzending
  Elke beëdigde vertaling wordt door ons aangetekend naar je verzonden. Een beëdigde vertaling kan immers helaas niet alleen digitaal worden geleverd. Als de vertaler klaar is met je vertaling levert hij/zij deze in bij een PostNL-verzendpunt voor aangetekende verzending.
  De Track & Trace-code voor de verzending ontvang je van ons, zodat je weet dat de beëdigde vertaling onderweg is en wanneer je die zult ontvangen. Wij rekenen hiervoor geen extra kosten, je betaalt dus precies wat wij zelf ook betalen voor de verzending. 
 • Kwaliteit
  Bij Beëdigd Vertaalbureau word je geholpen door erkende professionals. Elke vertaler die door ons wordt ingezet, is beëdigd als vertaler voor de taalcombinatie die je nodig hebt. Je kunt er dus op vertrouwen dat de vertaling die je ontvangt een getrouwe weergave is van het origineel.   
 • Mogelijk in elke taal
  Vaak wordt er gekozen voor een beëdigde vertaling Engels, maar door ons grote netwerk met vertalers kunnen wij ook in vrijwel alle andere talen beëdigde vertalingen leveren. Maak een keuze uit ons ruime aanbod van taalcombinaties.  
 • Wij kunnen elk document beëdigd vertalen
  Voor elk document dat je beëdigd vertaald wilt hebben, kun je bij Beëdigd Vertaalbureau terecht. Of het nu een persoonlijk document of zakelijk document is, wij kunnen je verder helpen met elke gewenste beëdigde vertaling. 

Beëdigde vertalingen

Voor een vertaling van officiële documenten, heb je een beëdigde vertaling nodig. Dit soort vertalingen worden ook wel een gewaarmerkte vertaling of een gezworen vertaling genoemd en dienen uitgevoerd te worden door een beëdigde vertaler. Diverse functionarissen en instanties in Nederland of het buitenland kunnen hierom vragen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij documenten zoals:

 • Notariële akten (zoals een trouwakte, geboorteakte of een koopakte)
 • Rijbewijzen of paspoorten
 • Diploma´s
 • Kvk-uittreksels

Een van onze beëdigde vertalers voert jouw beëdigde vertaling uit. Deze vertaling wordt voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de vertalers en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Juridische vakgebieden en de beëdigde vertaler

Vakkennis, nauwkeurigheid en oog voor detail zijn zeer belangrijk bij professioneel vertalen, in het bijzonder voor een vertaalbureau gespecialiseerd in beëdigde vertalingen zoals Beëdigd Vertaalbureau. Hoe specifieker de kennis en ervaring van de vertalers, des te beter de aansluiting bij je teksten. Beëdigd Vertaalbureau zet daarom de vertaler in die het meest thuis is in het gevraagde specialisme. Denk hierbij aan specialismen zoals:

 • Arbeidsrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Familierecht
 • Europees recht
 • Strafrecht

Ben je een zakelijke opdrachtgever? Dan ben je ook van harte welkom om contact met ons op te nemen om te bespreken of we voor jouw vraag de juiste oplossing hebben.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers kennen onze kwaliteit als Vertaalbureau LinQuake en Beëdigd Vertaalbureau. Neem een kijkje bij onze referenties om te lezen wat zij over ons werk zeggen.

Wij verzorgen met regelmaat beëdigde vertalingen voor:

 • Advocatenkantoren
 • Notarissen
 • Multinationals
 • Mkb’s
 • Particulieren

Ook interessant voor jou:

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina

Werkwijze

Bekijk pagina