Vertaalbureau Amsterdam

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau in Amsterdam
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel vertaalbureau in Amsterdam

Vertaalbureau LinQuake heeft twee kantoren, waarvan een in Amsterdam. Daarmee is LinQuake de ideale vertaalpartner in regio Amsterdam. LinQuake is een natuurlijk verlengstuk van jouw organisatie met de taaldiensten die wij bieden in iedere mogelijke taal.

Omdat de vertaalwereld zo goed als volledig gedigitaliseerd is, is Vertaalbureau LinQuake in heel Nederland actief. Maar door ons centrale kantoor in Amsterdam en onze vestiging in gemeente Tilburg, bestaat ons klantenbestand uit klanten in heel Nederland. Onze klanten weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen. Van vertaling tot copywriting en van transcreatie tot SEO-schrijven.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

LinQuake heeft specialistische kennis van zaken. Daarnaast krijg je één aanspreekpunt voor alle talen en beschikt Vertaalbureau LinQuake over de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten. Hierdoor beschik jij gemakkelijk en snel over vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Iedere vertaling wordt bij Vertaalbureau LinQuake door een tweede vertaler (revisor) én door één van onze projectmanagers gecontroleerd en gecorrigeerd. Wij geloven in onze kwaliteit en geven je daarom dus ook een kwaliteitsgarantie. Zo weet jij zeker dat je erop kunt vertrouwen dat je hoogwaardige vertalingen ontvangt.

Professionele vertalingen in regio Amsterdam

Jouw teksten worden vertaald door professionele vertalers en revisoren. Zij vertalen met het doel van de tekst voor ogen en houden rekening met de cultuur van het land. We leveren enkel professionele vertalingen die worden uitgevoerd volgens een ISO 17100-gecertificeerd vertaalproces. Niet voor niets geven wij een kwaliteitsgarantie bij ons werk.

Wij vertalen onder andere de volgende tekstsoorten:

 • Websites
 • Brochures
 • Nieuwsbrieven en persberichten
 • Productomschrijvingen en handleidingen
 • Contracten en jaarverslagen
 • En nog veel meer…

Benieuwd wat Vertaalbureau LinQuake voor jou kan betekenen?

Vraag een offerte aan

Gecertificeerd vertaalbureau Amsterdam

Vertaalbureau LinQuake biedt taaldiensten aan in elke taal en van elk document. Of je nu je website of brochure wilt laten vertalen, technische teksten of marketingteksten, wij hebben altijd de juiste vertaler tot onze beschikking in ieder domein.

Transcreatie

Transcreatie zorgt ervoor dat je vertaling specifiek op jouw behoeften is afgestemd. Jouw teksten zullen foutloos zijn, lekker lezen en perfect aansluiten bij de stem van jouw bedrijf. Daar zorgen onze copywriters wel voor. De boodschap die je wilt overbrengen zal dan dezelfde associaties en emoties oproepen in de andere taal.

Internationale SEO

Internationale SEO is essentieel om goed gevonden te worden in zoekmachines. Dit is dus niet alleen belangrijk in jouw hoofdtaal, maar in alle talen van de landen waarin je actief opereert. We (her)schrijven jouw vertalingen zodanig dat de juiste kennis van taal en cultuur behouden blijft, maar dat de teksten ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Meertalige copywriting

Wordt het tijd voor net dat stapje meer? Wellicht is meertalige copywriting dan de juiste oplossing voor jou. Met unieke content in elke taal weten onze professionele copywriters jouw klanten te bereiken in hun eigen taal.

Onze taaldiensten

Beëdigd Vertaalbureau Amsterdam

Diverse functionarissen van officiële (overheids)instanties kunnen je vragen om een beëdigde vertaling van officiële documenten. Vertaalbureau LinQuake heeft een speciale webshop opgericht waarin je direct je beëdigde vertaling kunt bestellen: Beëdigd Vertaalbureau.

De vertaling wordt voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de beëdigd vertaler en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Het is dus verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een geboorteakte of trouwakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.

Vertaaltechnologie en bestandsformaten

Al jaren werkt Vertaalbureau LinQuake met een beveiligd online vertaalplatform. Klanten, projectmanagers en vertalers werken in dezelfde omgeving, waardoor een optimale samenwerking mogelijk is.

Het vertaalplatform combineert alle voordelen van kwaliteitscontrole, vertaalgeheugens en terminologiebeheer. Zo weet je zeker dat jouw vertalingen niet alleen goed, maar ook consistent vertaald worden en dat de juiste vaktermen worden aangehouden. Daarnaast heb je online altijd toegang tot de door jou aangevraagde vertalingen en offertes.

We kunnen vrijwel ieder bestandsformaat vertalen, uiteraard mét behoud van de oorspronkelijke opmaak, waaronder ook HTML-code.

Over Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en telt dan ook ruim 900.000 inwoners. Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij de aangelegde dam in de Amstel. De grachten in Amsterdam die nu als grachtengordel bekend staan, zijn in 2010 toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Andere bekende bezienswaardigheden in Amsterdam zijn onder andere het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis en dierentuin Artis.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau in Amsterdam? Je kunt ons eenvoudig bereiken via e-mail (info@linquake.nl) of bel ons op 013-8505977. Heb je al gelijk een document dat vertaald moet worden? Dan kun je ook gelijk een offerte aanvragen.

Ook interessant voor jou:

Ons team

Bekijk pagina

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina