Vertaalbureau Eindhoven

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau in Eindhoven
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel vertaalbureau in Eindhoven

Vertaalbureau LinQuake werkt in heel Nederland, met vestigingen in Amsterdam en Udenhout (gemeente Tilburg), vlakbij Eindhoven. We leveren B2B-taaldiensten en werken nauw samen met onze klanten als hun aanspreekpunt voor alle talen.

Onze klanten uit de regio Eindhoven zijn onder andere Vogel’s, Fontys Hogescholen en Shimano. Deze klanten weten dat zij kunnen vertrouwen op onze expertise. Van vertaling tot copywriting en van transcreatie tot SEO-schrijven.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

Je vindt bij ons één aanspreekpunt voor alle talen. Daarnaast maakt Vertaalbureau LinQuake de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten beschikbaar en hebben we een groot netwerk van professionals. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal. Voor het beste resultaat is het van belang dat we jouw vraag en de context goed begrijpen. Het startpunt voor het bereiken van de gewenste kwaliteit is daarom uitstekende communicatie. Telefonisch of op locatie in de regio Eindhoven stemmen wij af wat je nodig hebt, op korte en op lange termijn. Dit resulteert in een offerte op maat of zelfs in een volledig advies met plan van aanpak. In alle gevallen betekent dit voor jou:

 • Een passend vertaalproces voor jouw behoefte
 • Afspraken worden nagekomen
 • Afstemming en toepassing van relevante terminologie
 • De kortst mogelijke doorlooptijden en snelle reacties op jouw vragen
 • Toegang tot brede knowhow op vertaalgebied
 • De meest recente vertaaltechnologie binnen handbereik
 • Een kwaliteitsgarantie op alle vertalingen.

Onze projectmanagers denken graag met je mee en zijn telefonisch en per e-mail te bereiken.

Professionele vertalingen in regio Eindhoven

Onze professionele vertalers en revisoren vertalen jouw tekst met het doel van de tekst voor ogen en houden rekening met de cultuur van het land. De vertalingen die wij leveren zijn uitgevoerd volgens een ISO 17100-gecertificeerd vertaalproces. Dat is ook waarom je bij ons altijd een kwaliteitsgarantie krijgt.

Wij vertalen onder andere de volgende tekstsoorten:

 • Websites
 • Brochures
 • Nieuwsbrieven en persberichten
 • Productomschrijvingen en handleidingen
 • Contracten en jaarverslagen
 • En nog veel meer…

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Vertaalbureau LinQuake jou kan bieden?

Vraag een demo aan

Gecertificeerd vertaalbureau Eindhoven

Vertalingen in elke taal en van elk document, dat is wat Vertaalbureau LinQuake biedt. We hebben altijd de juiste vertaler tot onze beschikking in elk domein. Of je nu je juridische teksten of technische handleidingen wilt laten vertalen, we staan voor je klaar.

Transcreatie

Als een boodschap wilt overbrengen die de dezelfde associaties en emoties oproept bij je anderstalige lezers, dan is transcreatie wellicht de oplossing voor jou. Dit zorgt ervoor dat je vertaling specifiek op jouw behoeften is afgestemd. Onze copywriters zullen er dan voor zorgen dat jouw teksten foutloos zijn, lekker lezen en perfect aansluiten bij de stem van jouw bedrijf.

Internationale SEO

Internationale SEO is essentieel om goed gevonden te worden in zoekmachines. Als je wilt dat jouw anderstalige klanten je vinden, is dit dus niet alleen belangrijk in jouw hoofdtaal. We zorgen ervoor dat de kennis van taal en cultuur behouden blijft, maar ook dat jouw teksten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Meertalige copywriting

Wil je je klanten bereiken met unieke content in alle talen? Dan is meertalige copywriting de perfecte oplossing. Onze professionele copywriters bereiken jouw klanten met hun unieke schrijftalent in hun eigen taal.

Onze taaldiensten

Beëdigd Vertaalbureau Eindhoven

Bij officiële procedures vragen overheidsinstanties je vaak om een beëdigde vertaling. In onze webshop, Beëdigd Vertaalbureau, bestel je direct je beëdigde vertaling zonder gedoe.

De beëdigd vertaler voorziet de vertaling van een verklaring, stempel en handtekening en hecht deze aan een kopie van het oorspronkelijke document. De beëdigde vertalingen worden per post verstuurd, dus houd rekening met extra levertijd voor verzending.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een geboorteakte of trouwakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.

Vertaaltechnologie en bestandsformaten

Alle voordelen van kwaliteitscontrole, vertaalgeheugens en terminologiebeheer worden gecombineerd in ons online beveiligde vertaalplatform. Je vertalingen worden daardoor niet alleen consistent en goed vertaald, maar bevatten ook de juiste vakterminologie. Je hebt bovendien ook altijd online toegang tot al jouw vertalingen en facturen.

Welk bestandsformaat je ook vertaald wilt hebben, we zorgen er altijd voor dat de oorspronkelijke opmaak behouden blijft, zelfs HTML-code.

Eindhoven

Qua inwoneraantal is Eindhoven de vijfde gemeente van Nederland. Het is de grootste stad van Brabant en de regio Eindhoven werd in 2011 uitgeroepen tot “slimste regio van de wereld” door het Intelligent Community Forum. De regio kent een sterke focus op technische studies en ondernemingen die actief zijn in hoogwaardige technologie. Van oudsher waren Philips en DAF de lokale leiders, tegenwoordig zijn ASML en de VDL Groep de bekendste ondernemingen in de regio.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau in de regio Eindhoven? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor jou:

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina

Ons team

Bekijk pagina