Vogel’s

Al bijna 45 jaar ontwikkelt Vogel’s als Nederlands bedrijf kwalitatief hoogstaande ophangsystemen voor o.a. tv’s, tablets en luidsprekers voor de internationale markt. Het spreekt voor zich dat haar internationale uitingen van een net zo hoog kwaliteitsniveau moeten zijn als haar producten. Het gaat dus om méér dan vertalen alleen.

Vertaalpartner om internationale teksten te optimaliseren

Vogel’s zocht een partner die mee kon denken om met name haar behoefte aan hoogkwalitatieve marketinguitingen om te zetten in geoptimaliseerde (SEO) teksten voor haar groot internationaal afzetgebied. Op basis van de knowhow van Vertaalbureau LinQuake ontwikkelden we samen een exclusief proces, waarbinnen SEO en copywriting een belangrijk onderdeel vormen. Omdat alle vertalingen nogal nauw luisteren is een goede persoonlijke samenwerking onontbeerlijk.

“Het is prettig een partner te hebben met wie je op voorhand kunt sparren over het optimale proces om de doeleinden van Vogel’s te behalen.”
- Ingrid Rutjens, MarCom en PR specialist Vogel’s

Onze toegevoegde waarde volgens Vogel’s

De toegevoegde waarde van Vertaalbureau LinQuake is dat er nauw wordt samengewerkt om de diverse soorten (ver)taalvragen te kunnen invullen en te managen. Door de gekoppelde SEO-zoektermen en het constant hergebruiken van vertaalgeheugens kan het door Vogel’s gewenste kwaliteitsniveau worden bereikt. Het gebruik van het voor Vogel’s ingericht klantenportaal garandeert een zeer efficiënte werkwijze.

“Onze kwaliteitseisen liggen hoog. LinQuake heeft niet alleen de juiste kennis en technologie in huis om dit te bereiken, maar ze staan ook altijd klaar om ons persoonlijk te helpen bij eventuele problemen.”
- Froukje Kienhuis, Product Manager Vogel’s

Meer informatie?

Meer over Vogel's

Ook interessant voor jou:

Referenties

Bekijk pagina

Over Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina