Over Vertaalbureau LinQuake

Vertaalbureau LinQuake helpt haar klanten te groeien door als vertaalpartner tijd te besparen en (taal)grenzen weg te nemen.

Ons team

Iedere dag staat bij Vertaalbureau LinQuake in het teken van het waarmaken van haar rol als partner op het gebied van vertalingen. Als opdrachtgever merk je dit vooral aan de inzet en professionaliteit van onze medewerkers. Ons team bestaat uit mensen die kwaliteit, integriteit en het vinden van oplossingen voor onze opdrachtgevers als topprioriteit hebben. Wil je ook graag bij LinQuake werken? Kijk dan even of er openstaande vacatures zijn. Een open sollicitatie is altijd welkom!

Persoonlijk en bereikbaar

Vertaalbureau LinQuake gelooft in de combinatie van technologie en persoonlijk contact tussen mensen. Onze opdrachtgevers profiteren van de meest actuele vertaaltechnologie, waardoor het organiseren van vertaalwerk erg gemakkelijk wordt gemaakt. Als er echter een complex bestand is of als er vragen zijn over een tekst, dan zijn onze mensen slechts één telefoontje verwijderd. Onze projectmanagers denken met je mee en zijn altijd persoonlijk bereikbaar. Bekijk ons werkproces in 6 stappen.

Benieuwd wat Vertaalbureau LinQuake voor jou kan betekenen?

Vraag een offerte aan

Wie zijn wij?

Vertaalbureau LinQuake werd opgericht in augustus 2013. De doelstelling is om de meest innovatieve oplossingen op het gebied van professioneel vertalen bereikbaar te maken voor opdrachtgevers, zowel voor het MKB als voor multinationals. Ondertussen hebben we een solide basis van opdrachtgevers die vertrouwen op onze service, kwaliteit en knowhow. Ons team is de afgelopen jaren flink gegroeid en werkt intensief samen met ruim 700 freelance vertalers.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

Specialistische kennis van zaken, één aanspreekpunt voor alle talen en vakgebieden en de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten. Deze combinatie maakt dat je gemakkelijk en snel kunt beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal. Bekijk ook onze werkwijze.

Kwaliteitsgarantie

Bij Vertaalbureau LinQuake wordt iedere vertaling door een tweede vertaler (revisor) én door één van onze projectmanagers gecontroleerd en gecorrigeerd. Bovendien beschikken we over technologie die ons actief helpt bij het controleren van de kwaliteit van ons werk. Bij iedere vertaling geven wij daarom een kwaliteitsgarantie af. Je kunt erop vertrouwen dat je vertalingen van het hoogste niveau ontvangt.

Klanten in heel Nederland en ver daarbuiten

Voor opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten biedt Vertaalbureau LinQuake relevante oplossingen. Met ons online vertaalplatform zijn we altijd dichtbij. We komen op bezoek bij klanten van Maastricht tot Groningen en van Haarlem tot Vlissingen. Ook voor diverse klanten in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zijn we een vaste partner.

Vertaalbureau LinQuake heeft klanten in de regio en in alle grotere Nederlandse steden, waaronder TilburgBredaRoosendaalEindhovenWaalwijkDen Bosch, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Vertaalbureau LinQuake als gastblogger

Wij delen graag onze kennis over (ver)talen. Ben je op zoek naar een gastblogger die jouw lezers kan informeren over bijvoorbeeld het vertalen van teksten, het ondertitelen van een video of het inzetten van een vertaalmachine? Wij schrijven deze blogs kosteloos voor jou.

Meer informatie

Meer weten over onze werkwijze?

Lees verder

Ook interessant voor jou:

Ons team

Bekijk pagina

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina