Vertaalbureau Roosendaal

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau in Roosendaal
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel vertaalbureau in Roosendaal

Vertaalbureau LinQuake heeft twee vestigingen in Nederland, waarvan een in Amsterdam en de hoofdvestiging in Udenhout (gemeente Tilburg). Wij leveren business-to-business diensten en gaan een diepgaand partnership met onze klanten aan als hun aanspreekpunt voor alle talen.

We zijn actief in heel Nederland, omdat vrijwel alles in de vertaalwereld gedigitaliseerd is. Ons klantenbestand bestaat dus ook uit klanten uit heel Nederland, maar enkele van onze klanten in de regio Roosendaal zijn EMG, PLM Cranes en Everest Industriële Montage. Deze opdrachtgevers weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen. Van vertaling tot copywriting en van transcreatie tot SEO-schrijven.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

Vertaalbureau LinQuake is beschikbaar voor al jouw taalvragen met één aanspreekpunt voor alle talen. We werken met de meest actuele vertaaltechnologie en hebben specialistische kennis van zaken. Deze combinatie maakt dat je gemakkelijk en snel kunt beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Elke vertaling wordt door een tweede vertaler en door een van onze projectmanagers gecontroleerd en gecorrigeerd. Wij weten dat de vertalingen die wij leveren van hoogstaande kwaliteit zijn, daarom geven we je dus ook een kwaliteitsgarantie. Zo weet je zeker dat je erop kunt vertrouwen dat je hoogwaardige vertalingen ontvangt.

Professionele vertalingen in regio Roosendaal

Professionele vertalers en revisoren vertalen jouw teksten met het doel van de tekst voor ogen. Daarbij houden zij altijd rekening met de cultuur van het land. Volgens ons ISO 17100-gecertificeerde proces leveren wij enkel professionele vertalingen. Niet voor niets geven wij een kwaliteitsgarantie bij ons werk.

Wij vertalen onder andere de volgende tekstsoorten:

 • Brochures
 • Nieuwsbrieven en persberichten
 • Productomschrijvingen en handleidingen
 • Contracten en jaarverslagen
 • Websites
 • En nog veel meer…

Wil je graag meer weten over de werkwijze van vertaalbureau Roosendaal?

lees verder

Gecertificeerd vertaalbureau Roosendaal

We bieden taaldiensten in elke taal. Of je nu je een technische handleiding of een marketingtekst wilt laten vertalen, wij vertalen ieder document in ieder domein.

Transcreatie

Onze copywriters zorgen er met transcreatie voor dat jouw vertaling specifiek op jouw behoeften is afgestemd. De teksten zullen aansluiten bij de stem van jouw bedrijf, lekker lezen en foutloos zijn. De boodschap die je wilt overbrengen zal dan dezelfde associaties en emoties oproepen in de andere taal.

Internationale SEO

Om goed gevonden te worden in zoekmachines is internationale SEO essentieel. Dit is niet alleen belangrijk in jouw hoofdtaal, maar juist ook in alle talen van de landen waarin je opereert. De tekst wordt zodanig geschreven dat jouw tekst de juiste kennis van taal en cultuur bevat, maar met behulp van een zoekwoordenonderzoek is hij ook geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Meertalige copywriting

Wil je nog een stapje verder gaan? Dan is meertalige copywriting misschien wel de juiste oplossing voor jou. Onze professionele copywriters weten jouw klant te bereiken met unieke content in hun eigen taal.

Onze taaldiensten

Beëdigd Vertaalbureau Roosendaal

Diverse functionarissen of overheidsinstanties kunnen bij officiële procedures vragen om een beëdigde vertaling. In de webshop Beëdigd Vertaalbureau, speciaal opgericht voor beëdigde vertalingen, kun je direct je beëdigde vertaling bestellen.

De beëdigde vertaling wordt door de beëdigd vertaler voorzien van een verklaring, stempel en handtekening. Deze wordt vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Omdat beëdigde vertalingen altijd per post worden verstuurd, is het verstandig om rekening te houden met extra levertijd voor de verzending.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een geboorteakte of trouwakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.

Vertaaltechnologie en bestandsformaten

Het beveiligde online vertaalplatform van LinQuake, waar we al sinds jaar en dag mee werken, combineert alle voordelen van kwaliteitscontrole, vertaalgeheugens en terminologiebeheer. Klanten, projectmanagers en vertalers werken allemaal in dezelfde omgeving. Je vertalingen worden niet alleen goed en consistent vertaald, maar bevatten ook de juiste vakterminologie. Daarnaast kun je online altijd al jouw vertalingen en offertes bekijken.

Uiteraard vertalen wij je teksten met behoud van de oorspronkelijke opmaak, zoals onder andere HTML-code. Of het nu een Excel-, IDML- of Word-bestand is, of welk bestandsformaat dan ook, we hebben altijd de juiste oplossing.

Over Roosendaal

Roosendaal is de hoofdstad van de gelijknamige gemeente in de provincie Noord-Brabant. Het is een belangrijk logistiek knooppunt, met een geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw. De stad kent een opvallend aantal kerken die in de 20e eeuw zijn gebouwd. Het raadhuis stamt echter al uit de 16e eeuw.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau in de regio Roosendaal? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor jou:

Demo aanvragen

Bekijk pagina

Over Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina