PowerPoint vertalen

Voor een bedrijfspresentatie heb je in PowerPoint een presentatie voorbereid. Als je de grens overgaat, wil je natuurlijk dat je gelijk deze presentaties kunt gebruiken. Vertaalbureau LinQuake vertaalt jouw PowerPoint, met behoud van opmaak! 

Wat is PowerPoint? 

PowerPoint is een applicatie die deel uitmaakt van het Microsoft Office pakket van Microsoft. In PowerPoint maak je gemakkelijk en snel een bedrijfspresentatie door informatie te delen in dia’s. Dit kunnen teksten zijn of afbeeldingen. Met name de templates zorgen ervoor dat je altijd hetzelfde format kunt gebruiken voor je bedrijfspresentaties. Of je nu op een beurs staat of op bezoek bent bij een klant. 

Kun je een PowerPoint-bestand vertalen? 

Je hebt de PowerPoint gemaakt voor een presentatie of video en besluit dat je deze informatie ook beschikbaar wilt stellen in andere talen. Dat is geen enkel probleem! Laat gelijk jouw PowerPoint-bestand vertalen. Dit is eenvoudiger dan je wellicht denkt. Je hoeft de tekst niet handmatig te kopiëren en plakken, maar je kunt jouw PowerPoint-bestand ook direct laten vertalen mét behoud van de lay-out. Een stuk minder tijdrovend!  

PowerPoint met behoud van opmaak vertalen 

Met onze vertaalsoftware kunnen wij de teksten direct vertalen vanuit het PowerPoint-bestand. De software herkent bewerkbare tekst, zorgt ervoor dat onze vertaler deze makkelijk kan vertalen in onze vertaaleditor en plaatst de teksten dan gelijk terug op de juiste plaats in het document. Zo behoud je dus de opmaak van het oorspronkelijke bestand, zonder dat je hoeft te knippen en plakken. 

Waar je nog wel rekening mee moet houden is dat sommige vertaalde teksten korter of juist langer dan de oorspronkelijke tekst zijn. Het komt dus voor dat er dan nog nabewerking nodig is. Hierdoor moet een dia soms wat aangepast worden om te zorgen voor een mooie opmaak. Wij verzorgen dit natuurlijk graag voor je, zodat jouw PowerPoint direct klaar is voor gebruik. 

Mocht je alleen een pdf-bestand van jouw PowerPoint-presentatie tot je beschikking hebben, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Afbeeldingen vertalen 

Afbeeldingen die in een PowerPoint staan worden niet automatisch meegenomen. Bevatten jouw afbeeldingen ook teksten die vertaald moeten worden? Geen probleem! We kunnen de teksten vertalen in het originele formaat (Excel, InDesign of Illustrator) of gewoon los aanleveren zodat je ze gelijk kunt implementeren in een nieuwe afbeelding. 

Ook interessant voor jou:

InDesign vertalen

Bekijk pagina

WordPress-website vertalen

Bekijk pagina