Fastware en Schuerman

Fastware is een full service internetbureau dat echt met de klant meedenkt. Of het nu gaat om design, development of strategie. Fastware helpt verder. Het team van designers, developers en communicatie specialisten combineert online marketing, design en techniek, om zo tot het optimale resultaat te komen. Vertaalbureau LinQuake is in voorkomende gevallen haar partner op het gebied van meertalige teksten voor de ontwikkelde websites.

Partner voor meertalige contentcreatie

Als ontwerper en ontwikkelaar van de nieuwe websites van Schuerman Kunststof Verwerkingen en Schuerman Sea Fastening, zocht Fastware voor het creëren van de bijbehorende content een partner die actief meedenkt over het inhoudelijk inrichten en het schrijven van meertalige wervende teksten, die optimaal bijdragen aan een optimale vindbaarheid van de website. De expertise van Vertaalbureau LinQuake op het gebied van internationale SEO-teksten en de kennis en kunde van Fastware op het gebied van het ontwikkelen van websites is een ideale combinatie om tot grote tevredenheid van de klant het gewenste resultaat te leveren.

“De wens van de klant voor een passend ontwerp met de juiste inhoud hebben we in samenwerking met LinQuake naadloos kunnen invullen. Prettige samenwerking, intensief traject en een mooi eindresultaat.”
- Stefan van Isselt, projectmanager Fastware

Toegevoegde waarde

De toegevoegde waarde van Vertaalbureau LinQuake is dat zij samen met Fastware de klant actief adviseert op het gebied van meertalige content. Door meertalig zoekwoordenonderzoek en de kennis op het gebied van SEO-schrijven, maakt LinQuake de propositie van Fastware compleet. Al in een vroeg stadium adviseren wij Fastware en haar klanten over het optimale proces en de gewenste content. Niet alleen vanuit het idee dat teksten relevant en wervend zijn, maar zeker ook dat deze vindbaar moeten zijn.

"Het creatieve proces met LinQuake en Fastware hebben wij als erg leuk en leerzaam ervaren. Mede door de frisse kijk, het goede inlevingsvermogen en gedegen research van LinQuake zijn we tot twee mooie, vernieuwende websites gekomen die goed bij ons passen. Ze zijn een goede reflectie van ons bedrijf. Dankzij deze samenwerking hebben we een resultaat waar we erg trots op zijn."
- Rob Schuerman, directeur Schuerman Kunststof Verwerking

Ook interessant voor jou:

Referenties

Bekijk pagina

Internationale SEO

Bekijk pagina