Vertaalbureau LinQuake

Hét vertaalbureau voor hoogwaardige vertalingen.

Een professionele vertaling van de inhoud van jouw teksten naar iedere taal die je nodig hebt, met oog voor jouw onderneming én met een kwaliteitsgarantie. Dat is wat je van ons mag verwachten, uiteraard geleverd binnen de afgesproken termijn.

Offerte aanvragen
 • Hoogwaardige vertalingen
 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortst mogelijke doorlooptijden 
 • Native vertalers
 • Persoonlijke begeleiding 
 • ISO 17100 gecertificeerd

Persoonlijk en bereikbaar

Vertaalbureau LinQuake gelooft in de combinatie van technologie en persoonlijk contact tussen mensen. Onze opdrachtgevers profiteren van de meest actuele vertaaltechnologie, waardoor het organiseren van vertaalwerk erg gemakkelijk wordt gemaakt. Als er echter een complex bestand is of als er vragen zijn over een tekst, dan zijn onze mensen slechts één telefoontje verwijderd. Onze projectmanagers denken met je mee en zijn altijd persoonlijk bereikbaar.

5.0

Op basis van 17 klantbeoordelingen van:

LinQuake is verreweg het beste vertaalbureau waar wij ooit mee hebben gewerkt. Supersnelle service, scherpe tarieven en de vertalingen zijn altijd in één keer goed. Wat hen onderscheidt, is de aandacht waarmee ze opdrachten aannemen en uitvoeren en dat zie je terug in de kwaliteit.

Kim Jansen geeft LinQuake een score van: 5

Uitstekende communicatie met LinQuake. Het is snel schakelen en ze zijn nooit te beroerd om te kijken naar mogelijkheden als je snel iets nodig hebt. Of het nu gaat om productteksten of hele website content, hier ben je aan het juiste adres!

Arnout van Nieuwaal geeft LinQuake een score van: 5

LinQuake is hét vertaalbureau dat professionaliteit combineert met een persoonlijke aanpak. Complexe vraagstukken worden snel en vakkundig opgepakt. Ook is LinQuake continue bezig met innovatie in de wereld van vertalingen. Een aanrader!

Daan Schoofs geeft LinQuake een score van: 5

Waarmee wij jou kunnen helpen

We vertalen jouw content in de originele opmaak. Of het nu gaat om een brochure in InDesign, een productoverzicht in Excel of een export van jouw WordPress-website, wij zorgen ervoor dat je het document terugkrijgt in jouw format. Geen poespas.

Onze diensten

 • Vertalingen naar alle talen
 • Video vertalen
 • Meertalige copywriting
 • Internationale SEO
 • Machinevertaling en post-editing

Vertaalbureau LinQuake levert hoogwaardige vertalingen met een korte doorlooptijd. Je krijgt bij ons kwaliteitsgarantie. Die geven we omdat we werken volgens een ISO 17100 gecertificeerd vertaalproces. Onze gespecialiseerde projectmanagers controleren strikt op kwaliteit en staan je bij met professioneel vertaaladvies.

Met online videocontent kun je in korte tijd veel informatie delen. Bovendien biedt video een uitstekende manier om de aandacht van jouw doelgroep goed vast te houden. Voor anderstalig publiek wil je deze videocontent uiteraard ook vertalen. In de eigen taal is de boodschap nog krachtiger. LinQuake kan een voice-over verzorgen in tientallen talen of zorgen dat jouw video de juiste ondertiteling krijgt.

Je gaat internationaal ondernemen (of je doet dit al) en wilt graag jouw internationale doelgroep bereiken. Door aansprekende en unieke content te bieden in de moedertaal van jouw (potentiële) klanten, raak je hen écht.

Goede content in alle talen is essentieel voor het succes van internationale SEO. Diepgaande kennis van taal en inzicht in lokale cultuur en zoekwoorden is daarbij onmisbaar. LinQuake beschikt over deze kennis en over de noodzakelijke tools om deze toe te passen in jouw content.

Machinevertaling bespaart kosten en kan ervoor zorgen dat de doorlooptijden voor jouw vertalingen korter worden. Echter, machinevertaling is niet voor iedere tekst en iedere taalcombinatie even geschikt. Daarbij is nabewerking (post-editing) van de resultaten vaak een vereiste. Wij helpen je graag met het kiezen van de beste oplossing.

Onze kwaliteitseisen liggen hoog. LinQuake heeft niet alleen de juiste kennis en technologie in huis om dit te bereiken, maar ze staan ook altijd klaar om ons persoonlijk te helpen bij eventuele problemen.
- Froukje Kienhuis, Product manager Vogel’s

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Kwaliteitsgarantie

Wat betekent onze kwaliteitsgarantie? Heel duidelijk: wij zijn ISO 17100 gecertificeerd, lid van de VViN en we doen ons werk met aandacht voor jou en jouw organisatie. Ben je niet tevreden over een geleverde vertaling? Dan mag je van ons verwachten dat we de vertaling op basis van jouw input grondig herzien. Zonder meerkosten.

Heb je al direct een vertaalvraagstuk?

Offerte aanvragen