Wordbee: een online vertaalplatform

Wordbee Translator is een online vertaalplatform (ofwel TMS, Translation Management System) waarmee je jouw vertaalproces in eigen beheer kunt nemen. Van offertes tot facturen, van vertaling tot revisie, je kunt het hele vertaalproces via dit platform voor vertalingen makkelijk beheren. Vertaalbureau LinQuake biedt je de juiste persoonlijke ondersteuning als je voor Wordbee Translator kiest. Wij helpen je op weg door je bij elke stap van de implementatie te begeleiden. Zo kun je snel aan de slag met jouw hernieuwde vertaalproces.

Wordbee Vertaalplatform

Je hebt de behoefte om jouw vertaalproces in eigen beheer te nemen. Bijvoorbeeld om de kosten en doorlooptijden van vertaalwerk te minimaliseren, en de kwaliteit van de benodigde vertalingen te maximaliseren. Hierbij is de inzet van een vertaalplatform onontbeerlijk, en Wordbee Translator is dan het Translation Management System wat je nodig hebt. Een online TMS waarmee je de werkprocessen efficiënt kunt managen en het vertaalproces zelf kunt ondersteunen met de volledig geïntegreerde, moderne vertaaleditor. Jouw vertalers en vertaalbureaus werken dus binnen jóuw vertaalomgeving.

Jouw voordelen op een rijtje:
– Snelle doorlooptijden
– Lagere bedrijfskosten
– Hogere kwaliteit vertalingen
– Administratie en vertaalproces in één platform
– Geïntegreerde vertaaleditor
– Koppeling met machinevertalingen mogelijk
– Persoonlijke begeleiding bij de implementatie

Exclusief vertegenwoordiger

Vertaalbureau LinQuake heeft naast haar kennis van vertaalprocessen ook veel kennis van (vertaal)technologie en ziet de grote toegevoegde waarde van de technologie van het Wordbee platform. Sinds het voorjaar van 2018 is LinQuake de officiële wederverkoper van Wordbee in Nederland. De technologie van Wordbee heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de LT-Innovate Award in 2013 en de European Seal of Excellence in 2011.

Direct een trial versie aanvragen?

Lees meer

Implementatie en opleidingen

Vertaalbureau LinQuake kan je niet alleen helpen met de juiste softwareoplossing, maar ook met het implementeren van het vertaalplatform en het geven van de bijbehorende opleidingen. Bovendien kan LinQuake je persoonlijk ondersteunen bij:

* het inrichten van de nieuwe bedrijfsprocessen in de organisatie
* training van medewerkers

Persoonlijke begeleiding

Wil je jouw vertaalproces professionaliseren met het vertaalplatform Wordbee Translator? Neem contact op met Vertaalbureau LinQuake voor een oriënterend gesprek. Wij kunnen jouw vragen beantwoorden en de functies van Wordbee Translator nog verder toelichten. LinQuake kan je daarnaast een volledige demonstratie geven van de mogelijkheden die dit Translation Management System biedt.

Wil je graag jouw vertaalproces in eigen beheer nemen?

Neem contact op

Ook interessant voor jou:

Technologie

Bekijk pagina

Ons team

Bekijk pagina