• Nederlands
    • Engels

Whitepaper Hoogwaardige Vertaling

Goede vertalingen zijn tegenwoordig onmisbaar. Door onder andere globalisering en internet kan vrijwel iedere wereldbewoner een potentiële klant van jouw bedrijf zijn. Het vertalen van jouw bestaande teksten is een goed uitgangspunt wanneer je jouw producten of diensten wilt aanbieden in het buitenland. Maar hoe kies je hiervoor het juiste vertaalbureau? Ons whitepaper over hoogwaardige vertaling helpt je bij het maken van die keuze. Vul jouw gegevens in en download gratis het whitepaper.

De zoektocht naar een goed vertaalbureau

Het vertalen van jouw bestaande teksten is een goed uitgangspunt wanneer je jouw producten of diensten wilt aanbieden in het buitenland. Inmiddels is er een ruim aanbod aan vertaalbureaus. Hoe kies je het juiste vertaalbureau? Dit whitepaper helpt je bij het maken van die keuze. Een goed vertaalbureau herken je aan prestaties op verschillende onderdelen: professionele vertalers, een overzichtelijk vertaalproces, de mogelijkheid om allerlei bestanden te vertalen met behoud van lay-out, een eenvoudig online klantenportaal, de inzet van projectmanagers, de zorg voor consistentie, een professionele omgang met feedback, een aantoonbare kwaliteit en betrouwbare referenties. Dit whitepaper beschrijft deze punten uitvoerig.

Vul hierboven jouw gegevens in en download gratis het whitepaper (mét checklist!) over hoogwaardige vertaling en het kiezen van het juiste vertaalbureau.