• Nederlands
    • Engels

Whitepaper Hoogwaardige Vertaling

Goede vertalingen zijn tegenwoordig onmisbaar. Door onder andere globalisering en internet kan vrijwel iedere wereldbewoner een potentiële klant van uw bedrijf zijn. Het vertalen van uw bestaande teksten is een goed uitgangspunt wanneer u uw producten of diensten wilt aanbieden in het buitenland. Maar hoe kiest u hiervoor het juiste vertaalbureau? Ons whitepaper over hoogwaardige vertaling helpt u bij het maken van die keuze. Vul uw gegevens in en download gratis het whitepaper.

De zoektocht naar een goed vertaalbureau

Het vertalen van uw bestaande teksten is een goed uitgangspunt wanneer u uw producten of diensten wilt aanbieden in het buitenland. Inmiddels is er een ruim aanbod aan vertaalbureaus. Hoe kiest u het juiste vertaalbureau? Dit whitepaper helpt u bij het maken van die keuze. Een goed vertaalbureau herkent u aan prestaties op verschillende onderdelen: professionele vertalers, een overzichtelijk vertaalproces, de mogelijkheid om allerlei bestanden te vertalen met behoud van lay-out, een eenvoudig online klantenportaal, de inzet van projectmanagers, de zorg voor consistentie, een professionele omgang met feedback, een aantoonbare kwaliteit en betrouwbare referenties. Dit whitepaper beschrijft deze punten uitvoerig.

Vul hieronder uw gegevens in en download gratis het whitepaper (mét checklist!) over hoogwaardige vertaling en het kiezen van het juiste vertaalbureau.