Presentatie van LinQuake en BOTS op de WWVSE21

31 mei 2021

Op woensdag 7 juli 2021 geven LinQuake en BOTS een gezamenlijke presentatie op de Webwinkel Vakdagen Summer Edition. In deze presentatie over cross border zakendoen nemen Maartje Weekers (marketing manager BOTS) en Dave van den Akker (directeur LinQuake) je mee in het lokalisatieproces dat LinQuake inrichtte voor beleggingsapp BOTS

Na een lange tijd met louter online evenementen brengt de organisatie van de WWVSE sinds lange tijd weer een offline evenement. Uiteraard geheel volgens de RIVM-richtlijnen. Het evenement vindt plaats op woensdag 7 & donderdag 8 juli. Net als in voorgaande jaren is LinQuake het gehele evenement aanwezig als exposant. 

We zouden het leuk vinden als je even komt bijpraten. Dus laat het ons vooral weten wanneer jij ook aanwezig bent. Klik hier om je gratis in te schrijven. Let op: vanwege de coronamaatregelen is er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Zorg dat je niet te laat bent. 

Tijdens het evenement kun je in contact komen met tientallen ondernemers die jou graag adviseren over al jouw e-commerce gerelateerde vraagstukken. Naast de vele exposanten zullen er tijdens de WWVSE ook presentaties worden gegeven in maar liefst 8 verschillende lezingzalen. De presentaties hebben betrekking op o.a. cross border zakendoen, marketing automation, logistics & fulfillment en online advertising. In het kader van succesvol internationaal zakendoen zal beleggingsapp BOTS een inkijkje geven in hoe LinQuake hen heeft ondersteund met het realiseren van hun internationale uitrol. 

Wil jij erbij zijn? Bestel je gratis ticket en zorg dat je woensdag 7 juli tijdig aanwezig bent bij lezingzaal 7. 

Locatie: WWVSE21, lezingzaal 7
Wanneer: Woensdag 7 juli, 11:15-11:45
Meer informatie: Klik hier

Terug naar overzicht