Projectmanager Vertalingen

31 juli 2023

HBO/Universitair | 32-40 uur | Udenhout, Noord-Brabant
Beoogde startdatum: zo snel mogelijk (in overleg)

Ben jij een ster in plannen en organiseren? En draai jij je hand niet om voor een beetje zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder, want dit is de vacature die jij zoekt!

Wat je gaat doen

Als Projectmanager Vertalingen heb je je eigen portfolio aan klanten en ben je verantwoordelijk voor je eigen vertaalprojecten: jij bent volledig in de lead! Je begeleidt je vertaalprojecten van begin tot eind en bent in contact met klanten en leveranciers om alle projecten die je beheert op tijd en met de best mogelijke kwaliteit te leveren. Dagelijks heb je contact met vertalers over de hele wereld: In de ochtend spreek je nog snel de laatste instructies door met een Chinese vertaler voordat daar het kantoor sluit, om daarna op zoek te gaan naar een vertaler in Spanje voor een andere klus.

De vertaalprojecten waar je je mee bezig houdt variëren van technische brochures en juridische stukken tot wervende marketingteksten voor websites en magazines. Het ene project moet je binnen een dag al leveren, terwijl je aan het andere project een aantal maanden werkt in samenwerking met freelance vertalers en je collega’s van sales. Geen project en geen dag is hetzelfde!

Jouw werkgever

Met deze functie kom jij terecht in een superleuk en jong bedrijf waar we de Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan! Natuurlijk werken we dagelijks hard om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar we vinden het daarnaast ook belangrijk om te zorgen voor een informele en positieve werksfeer.

Elke dag wordt er voor een lekkere gezamenlijke lunch gezorgd. Daarnaast organiseren we regelmatig een vrijdagmiddagborrel, waarbij we soms neerstrijken in ons tweede kantoor in hartje Amsterdam (voor nog meer gezelligheid en een dakterras). Ook krijg je bij ons de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie en dingen uit te proberen die buiten je eigen functie vallen. Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor ons!

Dit ben jij:

  • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels perfect, in woord en geschrift;
  • Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling, je denkt in oplossingen;
  • Je bent kritisch en durft vragen te stellen;
  • Je bent stressbestendig, behoudt het overzicht en kan goed werken met deadlines.

Wij bieden:

  • Een zelfstandige functie met veel vrijheid en afwisseling;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Mogelijkheden om deels vanuit huis te werken, of in één van onze kantoren in Udenhout en Amsterdam;
  • Mogelijkheden om te groeien als projectmanager of in een andere functie en jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie;
  • Gezellige collega’s en een prettige werksfeer.

Momenteel kunnen wij zowel een ervaren kandidaat als een junior plaatsen.

Is deze functie echt iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we elkaar ontmoeten! Stuur je CV en motivatie naar info@linquake.nl t.a.v. Esmée en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Terug naar overzicht
Vertaalbureau LinQuake