Vion Food Group

Vion is een internationale foodproducent met klanten wereldwijd. Met name voor de thuismarkten Nederland en Duitsland is professionele communicatie erg belangrijk. Daarbij is kwaliteit van de communicatie en leveringssnelheid van het grootste belang. Vertalingen worden in de regel binnen 24 uur geleverd door Vertaalbureau LinQuake.

Diverse vragen, één aanspreekpunt

“Onze vraag is zeer divers en gaat van persberichten en het personeelsblad tot bedrijfspresentaties en het jaarverslag. Vertaalbureau LinQuake vormt voor ons één aanspreekpunt voor al deze vragen”, zegt Nancy Aschman, Group Communication Director bij Vion. “Voor Vion is goede communicatie erg belangrijk en dat betekent ook dat we mensen in hun eigen taal willen aanspreken. We willen onze medewerkers kunnen bereiken met relevante bedrijfsinformatie. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze klanten, leveranciers en het publiek zorgvuldig en goed te informeren over onze producten en werkwijze.” Vion wil binnen de voedselketen dé betrouwbare partner zijn die mensen over de hele wereld van veilige food producten voorziet.

“LinQuake werkt als een natuurlijk verlengstuk van het communicatieteam. Er wordt geen tijd verloren in onnodige processen, waardoor wij snel kunnen schakelen.”
- Nancy Aschman, Group Communication Director

Samenwerking en korte lijnen

Vertaalbureau LinQuake ontwikkelde voor Vion een werkwijze waarbij iedere afdeling binnen een gescheiden en beveiligde omgeving vertalingen kan aanvragen. In de achtergrond worden vertaalgeheugens en terminologie gedeeld, terwijl de afdelingen administratief gescheiden zijn. “Dit maakt de samenwerking erg snel en gemakkelijk. En als er een vraag is die niet binnen deze kaders past is één telefoontje genoeg om een passende oplossing te vinden.”

Meer over Vion Food Group

Ook interessant voor jou:

Ons team

Bekijk pagina

Referenties

Bekijk pagina