• Nederlands
    • Engels

Webteksten herschrijven

Laat uw internationale websiteteksten optimaliseren en eindig voor alle talen hoger in Google! Wij herschrijven uw webteksten, zodat u uw internationale klanten optimaal bereikt. Door geoptimaliseerde websiteteksten van hoge kwaliteit, zorgen wij ervoor dat uw website hoger in de zoekmachines komt.

Uw website-investering terugverdienen

Heeft u onlangs uw webteksten laten schrijven of vertalen, maar hebben deze tot nu toe niet het beoogde effect opgeleverd? Wordt uw website niet vaak genoeg bezocht? Of wordt uw website wel gevonden, maar haken mensen snel weer af? Schakel LinQuake in om er zeker van te zijn dat uw investering niet voor niets is geweest. Onze taalprofessionals herschrijven uw webteksten, zodat uw website zo effectief mogelijk wordt.

Zoekwoordenonderzoek en SEO

Wij kunnen uw website optimaliseren voor Google door middel van SEO-schrijven. Dit betekent dat we op zoek gaan naar de juiste zoekwoorden en deze naadloos verwerken in uw webteksten, zodat uw website optimale vindbaarheid op Google krijgt. Onze SEO-schrijvers weten hoe u hoog in Google kunt eindigen met goedlopende teksten zonder deze vol te stoppen met overbodige herhalingen.

Wilt u meer informatie over het toepassen van SEO in uw internationale teksten?

Lees whitepaper

Webteksten herschrijven

Wanneer we uw webteksten herschrijven, voeren wij daarnaast een grondige taalkundige check uit. Niet alleen halen wij er eventuele spelling- en grammaticafouten uit, maar we stellen samen met u de gewenste schrijfstijl vast. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de formele of informele aanspreekvorm, en de gangbare terminologie en tone-of-voice binnen uw bedrijf.

Wanneer potentiƫle klanten uw website bezoeken, is het belangrijk dat u direct professioneel overkomt. Een tekst van goede kwaliteit is hierbij cruciaal en wij maken dat voor u in orde. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw teksten pakkend zijn en de juiste nuances bevatten om klanten te overtuigen van de kwaliteit van uw producten of diensten.

Herschrijven in alle talen

Voor het herschrijven van uw webteksten, bieden we een compleet pakket. Dit omvat, zoals eerder benoemd, een grondige taalkundige check in combinatie met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan freelance copywriters en vertalers, verzorgen we dit niet alleen in het Nederlands, maar ook in alle andere talen. Wij herschrijven uw internationale webteksten ook voor bijvoorbeeld het Engels, Duits, Zweeds, Deens, Spaans en Frans. U bent bij ons dus direct op de juiste plek voor de optimalisatie van uw gehele website.

Ook interessant voor u:

SEO-schrijven

Bekijk pagina

Whitepapers

Bekijk pagina
1