XML-bestand vertalen

Als je hebt besloten om je applicatie, webshop of website te vertalen naar andere talen, dan komt daar aardig veel bij kijken. Je kunt dan met een XML-bestand alles in één file te gieten. Zo weet je zeker dat je niets vergeet.

Wat is een XML-bestand?

Voor wie het nog niet weet: XML (Extensible Markup Language) is dé standaard om gestructureerde gegevens in de vorm van platte tekst weer te geven. Je kunt een XML-bestand gebruiken om complete applicaties, websites en webshops in één file te gieten. Zo deel je makkelijk alle teksten met anderen om ze te bewerken, of dus vertalen.

Kun je een XML-bestand vertalen?

Vertaalbureau LinQuake kan met een XML-bestand jouw complete website of applicatie vertalen naar iedere mogelijke vreemde taal, met behoud van alle codering in het oorspronkelijke bestand.

Het grootste voordeel hiervan is dat je op deze manier makkelijk en snel grote hoeveelheden gestructureerde data professioneel kunt vertalen. Deze data zijn vervolgens ook direct klaar voor gebruik.

Na de vertaling kunnen de teksten direct gepubliceerd worden door het behoud van alle codes in de XML. Wij vertalen namelijk alleen de zinnen en woorden die tussen de codes staan. Zo ben jij binnen no-time ook bereikbaar voor je anderstalige klanten.

XML-bestand met behoud van opmaak

Voor het vertalen van jouw XML-bestand selecteren wij een van onze vertalers die past bij jouw branche, bedrijf en tekstsoort. De ervaring van onze vertalers in het vertalen van teksten, én in de branche waarin je werkzaam bent zorgen voor professionele teksten waarbij de toon vertaald wordt zoals deze bedoeld is met vaktermen zoals deze horen te zijn.

Lever jouw XML-bestand(en) aan en geef aan welke delen (waarden/strings) wel/niet vertaald moeten worden. Vertaalbureau LinQuake analyseert jouw documenten en zorgt ervoor dat vertaald wordt conform jouw wensen. Het vertaalde XML-bestand is direct te gebruiken voor jouw meertalige applicatie, website of webshop, waarbij de codering helemaal intact blijft.

Ook interessant voor jou:

Technologie

Bekijk pagina

Diverse bestandsformaten vertalen

Bekijk pagina