Webteksten herschrijven

Laat jouw internationale websiteteksten optimaliseren en eindig voor alle talen hoger in Google! Wij herschrijven jouw webteksten, zodat je jouw internationale klanten optimaal bereikt. Met geoptimaliseerde webteksten van hoge kwaliteit zorgen we ervoor dat jouw website hoger in de zoekmachines komt.

Jouw webteksten laten herschrijven

Heb je onlangs jouw webteksten laten schrijven of vertalen, maar hebben deze tot nu toe niet het beoogde effect opgeleverd? Wordt jouw website niet vaak genoeg bezocht? Of wordt jouw website wel gevonden, maar haken mensen snel weer af? Schakel Vertaalbureau LinQuake in om er zeker van te zijn dat jouw investering niet voor niets is geweest. Onze taalprofessionals herschrijven jouw webteksten, zodat jouw website zo effectief mogelijk wordt.

Zoekwoordenonderzoek en SEO

Wij kunnen jouw website optimaliseren voor Google door middel van SEO-schrijven. Dit betekent dat we op zoek gaan naar de juiste zoekwoorden en deze naadloos verwerken in jouw webteksten, zodat jouw website optimale vindbaarheid op Google krijgt. Onze SEO-schrijvers weten hoe je hoog in Google kunt eindigen met goedlopende teksten zonder deze vol te stoppen met overbodige herhalingen.

Wil je meer informatie over het toepassen van SEO in jouw internationale teksten?

Lees whitepaper

Webteksten optimaliseren

Wanneer we jouw webteksten herschrijven, voeren wij daarnaast een grondige taalkundige check uit. Niet alleen halen wij er eventuele spelling- en grammaticafouten uit, maar we stellen samen met jou de gewenste schrijfstijl vast. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de formele of informele aanspreekvorm, en de gangbare terminologie en tone-of-voice binnen jouw bedrijf.

Wanneer potentiƫle klanten jouw website bezoeken, is het belangrijk dat je direct professioneel overkomt. Een tekst van goede kwaliteit is hierbij cruciaal en wij maken dat voor je in orde. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw teksten pakkend zijn en de juiste nuances bevatten om klanten te overtuigen van de kwaliteit van jouw producten of diensten.

Herschrijven in alle talen

Voor het herschrijven van jouw webteksten bieden we een compleet pakket. Dit omvat, zoals eerder benoemd, een grondige taalkundige check in combinatie met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan freelance copywriters en vertalers, verzorgen we dit niet alleen in het Nederlands, maar ook in alle andere talen. Wij herschrijven jouw internationale webteksten ook voor bijvoorbeeld het Engels, Duits, Zweeds, Deens, Spaans en Frans. Je bent bij ons dus direct op de juiste plek voor de optimalisatie van jouw gehele website.

Ook interessant voor jou:

SEO-schrijven

Bekijk pagina

Whitepapers

Bekijk pagina