Webshop Beëdigd Vertaalbureau bestaat 1 jaar

8 juni 2023

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat de webshop Beëdigd Vertaalbureau werd gelanceerd. Deze webshop geeft particulieren de mogelijkheid om direct online een beëdigde vertaling te bestellen.

Vertaalbureau LinQuake ontving met regelmaat aanvragen van particulieren die een beëdigde vertaling nodig hadden, maar dat proces bleek voor velen ingewikkeld en tijdrovend. En dat voor sommige talen nog meer dan andere, terwijl een beëdigde vertaling vaak spoed heeft.

Met de webshop van Beëdigd Vertaalbureau werd dat tijdrovende proces verleden tijd. Een beëdigde vertaling bestellen naar welke taal dan ook is gemakkelijk en snel gedaan bij Beëdigd Vertaalbureau. Door ons grote netwerk van beëdigde vertalers staat er altijd een geschikte vertaler voor je klaar.

Wat maakt Beëdigd Vertaalbureau zo uniek? 

Beëdigd Vertaalbureau is het enige vertaalbureau dat 100% gespecialiseerd is in beëdigde vertalingen. Dat is al uniek op zich! Bovendien hoef je bij Beëdigd Vertaalbureau niet te wachten op offertes. Je krijgt direct een prijsopgave te zien en je kunt de beëdigde vertaling direct bestellen.

Zo kom je niet voor verrassingen te staan, en heb je een beëdigde vertaling binnen no-time in huis. Kortom; geen tijdrovende zoektochten naar een professionele beëdigd vertaler, maar direct eenvoudig online bestellen.

Het afgelopen jaar in een notendop

Beëdigd Vertaalbureau is het afgelopen jaar gestaag gegroeid en we kijken dan ook terug op een mooi jaar. Je kunt direct een beëdigde vertaling bestellen in 25+ taalcombinaties en Beëdigd Vertaalbureau kan ook snel een offerte uitbrengen voor andere taalcombinaties. Honderden opdrachten en veel positieve reviews later kunnen we wel stellen dat het een succesvol eerste jaar was. Op naar nog veel meer mooie jaren!

Terug naar overzicht
Beëdigd Vertaalbureau 1 jaar