Holmatro

De hydraulische gereedschappen en systemen van Holmatro worden wereldwijd gebruikt bij reddingsoperaties, industriële toepassingen en special tactics. Holmatro streeft ernaar de ‘best-in-class’ marktleider te zijn door baanbrekende technologie in te zetten. We hebben daarin veel gemeen.

Vertaalbureau LinQuake streeft net als Holmatro naar de hoogste kwaliteit

Sinds eind 2015 werkt Holmatro exclusief samen met Vertaalbureau LinQuake aan hoogwaardige vertalingen. Na een grondig selectieproces werd LinQuake gekozen als partner voor vertalingen. Bij de implementatie werd gekozen voor een opzet met drie strikt gescheiden omgevingen voor de verschillende business units van Holmatro. Hierdoor zijn kosten inzichtelijk en kan gemakkelijk worden gewerkt met gescheiden terminologie en vertaalgeheugens per afdeling. Iedere business unit kan hierdoor de accenten leggen die zij belangrijk vindt.

"Het vertaalplatform werkt fijn, de communicatie is goed en het is tweerichtingsverkeer: LinQuake stelt bijvoorbeeld gerichte vragen als iets in de brontekst niet duidelijk is."
- Petri Zandijk, ‎Senior Marketing Communications Specialist Holmatro

Onze toegevoegde waarde volgens Holmatro

“De grootste toegevoegde waarde is dat jullie op jullie vakgebied net zo zeer naar kwaliteit streven als wij op het onze. Jullie deskundigheid biedt ons als bedrijf toegevoegde waarde en straalt door in onze communicatie richting onze klanten wereldwijd in verschillende talen. Afspraken nakomen, pro-actief handelen, betrouwbaarheid, open communicatie en advies over stroomlijning van het vertaalproces zijn tevens van grote waarde.”

"Kwaliteit is iets waar we gezamenlijk continu aan werken. Deze was bij de start van de samenwerking al goed en wordt ook steeds beter."
- Petri Zandijk, ‎Senior Marketing Communications Specialist Holmatro

Meer informatie?

Meer over Holmatro

Ook interessant voor jou:

Technisch vertaalbureau

Bekijk pagina

Over Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina