RevenYOU

BOTS, de beleggingsapp van RevenYOU, werd uitgerold naar 18 verschillende landen. Dat betekende: niet alleen de content in de app vertalen naar 13 talen, maar ook overige marketingcontent, persberichten en overeenkomsten. Later volgt ook nog de website.

Beleggen met bots

Beleggen als een pro, dat kun je met de BOTS app van RevenYOU. Bots zijn handelsstrategieën die binnen enkele seconden duizenden complexe berekeningen kunnen uitvoeren en daardoor handelsbeslissingen kunnen nemen. Met de BOTS app maakt RevenYOU geautomatiseerd beleggen toegankelijk voor iedereen.

Uitrol naar 18 landen

Deze beleggingsapp wilde RevenYOU vanuit Nederland uitrollen in 18 verschillende landen. Hiervoor moest de app worden vertaald naar 13 verschillende talen. Niet alleen de content in de app, maar ook alles rondom de app. Mét gebruik van de juiste termen. Het doel? Een professioneel vertaalde app met bijbehorende content voor 18 verschillende landen. Vertaalbureau LinQuake ging aan de slag!

Vaktermen

Beleggen is niet voor iedereen even logisch en gemakkelijk. Het vertalen van de juiste vaktermen werd dan ook gedaan door financieel specialisten, die de tekst daarnaast begrijpelijk hielden voor de doelgroep. Ook moesten de pay-offs en de marketingcontent worden vertaald, zo begrijpelijk en aantrekkelijk mogelijk voor de leek.

Het proces verliep ontzettend gemakkelijk, vlekkeloos en efficiënt.
- Maartje Weekers, Business Development bij RevenYOU

Automatische vertaalflow

We vertaalden de app, de user agreements, diverse webpagina’s, campagnemateriaal én ondertiteling voor video. Voor iedere tekstsoort selecteerden we de best passende vertalers en stelden we een terminologielijst op die vooraf werd afgestemd met RevenYOU. Door het gebruiken van een wekelijkse automatische vertaalflow voor de app is het voor RevenYOU gemakkelijk om steeds nieuwe content aan te leveren. Door iedere keer alleen de aangepaste en aangevulde teksten in de app te herkennen op basis van de extractie van alle teksten in de app, bespaart dat enorm veel tijd en kosten. Vertaalbureau LinQuake zet de teksten door naar de juiste vertalers, met de benodigde domeinkennis en het vermogen om de teksten begrijpelijk te houden. Hierdoor is de app steeds binnen twee dagen in alle talen weer up-to-date.

Vlekkeloos en efficiënt

Maartje Weekers, Business Development bij RevenYOU: “Het proces verliep ontzettend gemakkelijk, vlekkeloos en efficiënt. Er werd vooraf een plan van aanpak opgesteld met de wensen, eisen en planning.” Door de haast geautomatiseerde samenwerking via het online platform in combinatie met toegewijd projectmanagement werd alle content voor de app voor 18 landen snel geleverd. Het resultaat? Maartje: “De BOTS app is er nu in 13 talen, we hebben marketingcontent voor 18 verschillende landen én straks ook nog eens een professioneel vertaalde website.”

Meer over RevenYOU en BOTS

Ook interessant voor jou:

Webshop vertalen

Bekijk pagina

Ons team

Bekijk pagina