Vertaalbureau financieel

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Hoogwaardige financiële vertalingen
 • Professioneel financieel vertaalbureau

Financiële vertalingen

Je bent op zoek naar een financieel vertaalbureau, omdat je weet hoe belangrijk correcte vertalingen zijn in de financiële wereld. Vertaalbureau LinQuake heeft de expertise om te zorgen voor getrouwe vertalingen van jouw financiële teksten. Hiervoor werken wij nauw samen met hét financieel vertaalbureau Fiducia.

Het vertalen van economische en financiële teksten is een vak apart. Omdat er veel vakjargon wordt gebruikt en financieel-economische termen vaak meerdere betekenissen hebben, is een fout snel gemaakt. Fouten in financiële vertalingen kunnen zeer kostbaar zijn en een grote impact hebben.

Daarom is uitgebreide kennis nodig van financieel-economisch jargon en zetten wij voor deze teksten alleen vertalers in met een financieel-economische achtergrond. De termen uit jouw tekst worden dan goed geïnterpreteerd en het resultaat is een getrouwe vertaling zonder dubbelzinnigheden.

Gecertificeerd financieel vertaalbureau

Vertaalbureau LinQuake waarborgt de kwaliteit van vertalingen door te werken conform de ISO 17100-standaard voor vertaalprocessen. We werken dus altijd met twee gespecialiseerde financiële vertalers: de een verzorgt de financiële vertaling en de ander reviseert en corrigeert.

Bij iedere financiële vertaling houden wij vertaalgeheugens en terminologiedatabases bij. Dit bespaart vertalers tijd en moeite en het bespaart jou kosten, terwijl de vertaling kwalitatief hoogstaand blijft. Ook werken wij met QA-software, die ervoor zorgt dat de terminologie in jouw teksten consistent en correct blijft.

Voor financiële vertalingen ben je daarom bij LinQuake aan het juiste adres.

Waarom financieel vertaalbureau LinQuake?

LinQuake heeft kennis van jaarverslagen tot belastingaangiften en van verzekeringspolissen tot balansen. We dragen dan ook graag bij aan jouw internationale groei. Hieronder zetten we de voordelen nog even voor je op een rijtje:

 • Eén aanspreekpunt voor al jouw financiële vertalingen;
 • Korte doorlooptijden;
 • Professionele vertaaldiensten door een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau;
 • Ruime ervaring met financiële vertalingen;
 • Alleen vertalers en revisoren met financieel-economische achtergrond worden ingezet; en
 • De vertrouwelijkheid van jouw documenten is gewaarborgd.

Onze opdrachtgevers kennen onze kwaliteit als financieel vertaalbureau. Neem eens een kijkje bij onze referenties om te lezen wat zij over ons werk te zeggen hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Onze samenwerking met financieel vertaalbureau Fiducia

Voor alle financiële vertalingen werken wij samen met hét financieel vertaalbureau Fiducia. Bij Fiducia, de echte specialist, is dat dagelijks werk. Fiducia vertaalt alleen voor de financiële sector. Zij werken met een selecte groep van vertalers, die allen een achtergrond hebben in het financiële vakgebied. Zij spreken dezelfde “taal”, snappen de dynamiek in jouw organisatie. Zo kun je er zeker van zijn dat de terminologie kloppend is en de vertaling correct bij jouw doelgroep overkomt.

Fiducia biedt effectiviteit, snelheid en integriteit. De financiële vertalingen worden verricht door gespecialiseerde financiële vertalers, opgeleid in en/of met werkervaring in jouw branche. Door de combinatie te maken van een native speaker en een vertaler met Nederlands als moedertaal, waarborgen zij het beste resultaat. Ook bij spoed denkt Fiducia graag met je mee en hebben zij de juiste kennis in huis om snel te kunnen schakelen. Daarnaast wordt de veiligheid van jouw documenten uiterst zorgvuldig bewaard via het beveiligde online platform.

Beëdigde vertalingen

In het financiële vakgebied komt het regelmatig voor dat je een beëdigde vertaling nodig hebt. Of beter: een gewaarmerkte vertaling, die door een beëdigd vertaler is gemaakt. Diverse functionarissen en instanties in het buitenland of in Nederland kunnen hierom vragen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij de vertaling van:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een koopakte of trouwakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s;
 • contracten; of
 • testamenten.

Een van onze beëdigde vertalers voert jouw beëdigde vertaling uit. Deze wordt voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de vertaler en we hechten de vertaling aan een kopie van het oorspronkelijke document. Het is dus verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Wil je meer weten over onze taaldiensten?

Bekijk alle taaldiensten

Ook interessant voor jou:

Contact

Bekijk pagina

Kwaliteitsgarantie

Bekijk pagina