Vertaalbureau marketing

Je schakelt een marketingvertaalbureau in omdat je belang hecht aan goede interne en externe communicatie in alle talen. Als bedrijf wil je over de hele linie een professioneel imago, zodat je een goede relatie kunt ontwikkelen met klanten, leveranciers en jouw eigen werknemers en effectief nieuwe klanten kunt werven. De kwaliteit van jouw marketingteksten is hierbij cruciaal; daarmee zorg je ervoor dat de boodschap aankomt bij jouw doelgroep.

Neem direct contact op

Waarom marketingvertaalbureau LinQuake?

De wereld van marketing kent talrijke onderwerpen en elk onderwerp heeft wel zijn specifieke terminologie en schrijfstijl. Vertaalbureau LinQuake heeft brede ervaring met het vertalen van marketingteksten en wij zetten een vertaler in die het best past bij jouw tekst.

Daarnaast waarborgen we de kwaliteit van onze marketingvertalingen door te werken conform de ISO 17100 standaard voor vertaalprocessen. Dit houdt onder meer in dat we altijd werken met twee vertalers, waarbij de eerste verantwoordelijk is voor de vertaling en de tweede voor een volledige revisie met correcties. Als extra slot op de deur voert de projectmanager van LinQuake een QA (Quality Assurance) uit met behulp van daarvoor ontwikkelde software.

Voordelen

Jouw voordelen als klant van marketingvertaalbureau LinQuake:

  • Eén aanspreekpunt voor al jouw marketingvertalingen vanuit en naar alle talen
  • Korte levertijden
  • Professionele vertaaldiensten door een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau
  • Ruime ervaring met marketingvertalingen
  • Vakspecialistische vertalers voor jouw marketingteksten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Onze toegevoegde waarde

Elk bedrijf is uniek in zijn visie, waarden en stijl van communiceren. Wij kunnen je helpen deze aspecten effectief uit te dragen in jouw teksten. Zo kan het zijn dat je een voorkeur hebt om een bepaalde slogan of term op een specifieke manier te vertalen. Met onze technologie kunnen wij deze vaste vertalingen opslaan als onderdeel van jouw terminologielijst en deze tijdens het vertalen van een tekst toepassen op basis van jouw wensen. Daarnaast houden wij altijd rekening met jouw wensen op het gebied van schrijfstijl.

Adviserende rol

Door onze expertise in het vertalen van marketingteksten kunnen wij ook een adviserende rol aannemen. Wij stellen jouw belang voorop en denken waar nodig met je mee over de meest geschikte schrijfstijl en woordkeuze voor jouw tekst. Hierbij zorgen wij ervoor dat jouw tekst of vertaling zo goed mogelijk aansluit bij jouw doelgroep. We zorgen ervoor dat jouw communicatie in alle talen eenduidig is, zodat je als bedrijf overal direct herkenbaar bent.

Tenslotte respecteren wij de vertrouwelijkheid van jouw documenten en hebben wij de juiste beveiligingsmaatregelen getroffen zodat belangrijke content niet onbedoeld wordt vrijgegeven, zoals de lancering van nieuwe producten of bedrijfsgevoelige informatie. Jouw belangen staan bij ons altijd voorop.

Ook interessant voor jou:

Professionele vertalingen

Bekijk pagina

Ons team

Bekijk pagina