• Nederlands
    • Engels

Webinar CAT-tools anno 2019: de Wordbee Editor

9 november 2018

Op 29 januari verzorgt LinQuake van 20.00 tot 21.30 uur een webinar over de Wordbee editor, als onderdeel van de webinarserie van KTV Kennisnet: ‘CAT-tools anno 2019’. Dit webinar geeft een overzicht van Wordbee Translator in het algemeen en een gedetailleerde kennismaking met de geïntegreerde, compleet vernieuwde editor.

Wordbee Translator is een van de snelst groeiende online vertaalplatformen in de wereld. Steeds meer vertaalbureaus, maar ook grotere bedrijven die behoefte hebben om hun eigen vertaalprocessen te beheren, gebruiken Wordbee Translator ter ondersteuning van hun vertaalbehoefte. Integraal onderdeel van Wordbee Translator is de Wordbee Editor, een geavanceerde CAT-tool.

In de afgelopen jaren heeft Wordbee de editor geheel herontwikkeld. Naast een compleet vernieuwde gebruikersinterface, zijn er veel state-of-the-art functionaliteiten toegevoegd en oude functionaliteiten effectiever en efficiënter gemaakt. Vanwege de groeiende behoefte aan vertalers en revisoren met kennis van de Wordbee Editor en vanwege de introductie van de nieuwe editor, wordt dit webinar georganiseerd om kennis te maken (of wellicht hernieuwd kennis te maken) met Wordbee Translator en de geïntegreerde editor.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn uiteraard de nieuwe gebruikersinterface, het gebruik van vertaalgeheugens en terminologielijsten, de ingebouwde ‘real time’ kwaliteitschecks, de uitgebreide ‘quality assurance’-toolset, de bestaande en nieuwe functionaliteiten en de ‘do’s and don’ts’ van de editor. Ook wordt een overzicht gegeven van de mogelijkheden die Wordbee Translator biedt op technologisch gebied: welke documentformaten worden ondersteund en hoe kan men deze zelf configureren? Er wordt daarnaast kort ingegaan op integratie met MT-oplossingen. Na afloop van dit webinar zal een eenvoudige (Engelstalige) handleiding worden uitgereikt.

Aanmelden voor dit webinar kan via KTV Kennisnet.

Terug naar overzicht