Gemini Design

Gemini Design is een hands-on designstudio met online, offline en contentmanagement diensten. Hun internationale klanten zijn wereldwijd actief en daarom zocht Gemini een totaalleverancier voor vertaaldiensten. Van internationale SEO tot copywriting.

Partner voor meertalige marketingcampagnes

Met design als ‘core’ business werkt Gemini Design samen met de marketeers aan campagnes om deze snel om te zetten in effectieve en bovenal ook creatieve middelen. Ze leveren online en offline design, contentmanagement en e-mailmarketing. Hierbij kan een partner voor vertalingen waarmee snel geschakeld kan worden niet ontbreken. Samen met Vertaalbureau LinQuake werkt Gemini Design aan de internationale campagnes van hun klanten.

Totaalleverancier voor internationaal succes

Gemini Design was op zoek naar een totaalleverancier voor al hun wensen, waaronder vertaling, meertalig zoekwoordenonderzoek en copywriting. Hierin vonden zij LinQuake met een totaalpakket aan diensten. En door de korte lijnen tussen LinQuake en Gemini zaten we snel op 1 lijn. Zo kunnen alle internationale campagnes snel en gestroomlijnd worden vertaald en/of geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Internationale SEO

In samenwerking met Gemini hebben we voorafgaand aan de vertalingen van veel websiteteksten of marketingcampagnes een meertalig zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Hierdoor weten we zeker dat we de juiste terminologie gebruiken die ook gebruikt wordt door potentiële klanten wereldwijd en zijn we verzekerd van internationaal succes. De gekozen termen voegen we daarnaast toe aan de terminologielijst van de klant, zodat we de consistentie in alle tekstsoorten kunnen bewaken.

Vertalen

Voor de klanten van Gemini vertalen we onder andere productteksten, gebruikershandleidingen, blogartikelen en etiketten. Door gebruik te maken van vertaalgeheugens en onze terminologielijsten zorgen we voor consistente vertalingen in lijn met alle marketingcampagnes.

Uiteraard nemen we bij deze vertalingen zoekwoorden mee om het beste resultaat te bereiken.

Copywriting

Productteksten en etiketten kunnen vaak ‘gewoon’ vertaald worden, want je wilt tenslotte dat de informatie in alle talen overeenkomt. Maar als het aankomt op de marketingcampagnes, dan wil je natuurlijk dat de content de lezer in alle talen aanspreekt én aanzet tot actie. In zulke gevallen zetten we een copywriter in. Met meertalige copywriting creëer je namelijk unieke content die specifiek is afgestemd op de lezer en aansluit bij de cultuur van het land.

LinQuake heeft net zoals wij een hands-on mentaliteit. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zowel de kwaliteit van de teksten als de deadline bewaken.
- Ananda Weggelaar, Contentmanager bij Gemini Design

Wereldwijde klanten

In samenwerking met Gemini hebben we gewerkt voor diverse klanten met een wereldwijde doelgroep.

Zo werken we mee aan de marketingcampagnes van een wereldwijd bekend cosmeticabedrijf. Hiervoor verzorgen we onder andere de vertaling van productteksten op de website, gebruiksaanwijzingen, etiketten en online marketingcampagnes.

Voor een gezondheidsplatform hebben we SEO-zoekwoordenonderzoek verricht en allerlei blogartikelen en campagnes vertaald.

Wat de vraag ook is, samen met Gemini zorgen wij voor internationaal succes van alle marketingcampagnes en productteksten.

Ook interessant voor jou:

Vertaalbureau marketing

Bekijk pagina

InDesign vertalen

Bekijk pagina