Kramp

Kramp is totaalleverancier van onderdelen van werktuigen, technische services en business oplossingen en tevens strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM.

Gekozen voor online vertaalplatform

Het assortiment van Kramp bestaat uit meer dan 500.000 producten die in 20 Europese landen worden gedistribueerd. Het aanzienlijke volume van de benodigde vertalingen heeft de behoefte gecreëerd om het vertaalproces in eigen beheer te nemen. De belangrijkste doelen hiervan zijn:

  • Vertaalkosten reduceren
  • Kwaliteit verhogen
  • Time-to-market verkorten

Om deze doelen te bereiken is het nodig om een vertaalorganisatie en bijbehorende bedrijfsprocessen te implementeren. Er is daarnaast behoefte aan gespecialiseerde technologie om de vertaalprocessen te ondersteunen en te optimaliseren.

Implementatiepartner en adviseur

Na een gedegen marktinventarisatie heeft Kramp gekozen voor Wordbee Translator met als implementatiepartner Vertaalbureau LinQuake. Dit online vertaalplatform biedt uitgebreide functionaliteit, inclusief een state-of-the-art CAT-tool. Hiermee kunnen de vertaalprocessen worden geoptimaliseerd in termen van:

  • Kwaliteitsverbetering. Door bijvoorbeeld de inzet van geïntegreerde kwaliteitscontroles (Quality Assurance) en het gebruik van vertaalgeheugens en terminologielijsten.
  • Reductie van doorlooptijden. Door een zeer efficiënte procesafwikkeling kan de time-to-market aanzienlijk worden gereduceerd.
  • Kostenbesparing. Onder andere door hergebruik van eerdere vertalingen en door procesmanagement, kunnen kosten worden verminderd.

Vertaalbureau LinQuake, als lokale partner, heeft de kennis en ervaring in huis heeft om het platform te implementeren en te kunnen adviseren over de interne organisatorische inrichting.

“Professionaliteit en enthousiasme, lijkt vanzelfsprekend, maar kom ik niet vaak genoeg tegen!”
- Dennis van Bregt, Director DCM, Kramp

Onze toegevoegde waarde 

“LinQuake heeft veel kennis van vertaaltechnologie en vertaalmanagement in het algemeen en van Wordbee Translator in het bijzonder. Daarnaast heeft LinQuake veel kennis van het optimaal inrichten van de bijbehorende bedrijfsprocessen. In een paar maanden tijd heeft Pieter als adviseur vertaalprocessen en implementatiemanager van LinQuake ons geholpen om intern het online vertaalplatform in te richten. Hiermee kunnen we onze strategische doelstellingen op dit gebied de komende jaren behalen.”

“Met continue focus op tijd, budget en kwaliteit is het platform geheel naar wens en succesvol in gebruik genomen.”
- Jan-Willem Pothof, Manager DCM Development, Kramp

Wil je jouw vertaalproces ook in eigen beheer nemen?

Lees verder

Ook interessant voor jou:

Technisch vertaalbureau

Bekijk pagina

Over Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina