• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Vertaalbureau Breda

Wil je jouw klant in zijn/haar eigen taal kunnen aanspreken, op professioneel niveau? Dat kan met een professioneel vertaalbureau in de regio Breda, de partner bij jou om de hoek! Kom gerust eens bij ons langs voor een nadere kennismaking, mail info@linquake.nl of bel 013-8505977.

Vertaalbureau in de regio Breda

LinQuake werkt in heel Nederland, maar is gevestigd aan de Nijverheidsweg 23d in Udenhout (gemeente Tilburg). Wij leveren business-to-business diensten en gaan een diepgaand partnership met onze klanten aan als hun aanspreekpunt voor alle talen. Enkele van onze klanten in de regio Breda zijn CM Telecom, Seydlitz Notarissen en de online specialisten van MetMeer. Deze opdrachtgevers weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen.

Wat maakt LinQuake zo uniek?

Om te beginnen vind je bij ons één aanspreekpunt voor alle talen en specialistische kennis van zaken. Daarnaast maakt LinQuake de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten beschikbaar. En tenslotte: we zijn altijd bereikbaar voor ál jouw vragen. Deze combinatie maakt dat je gemakkelijk en snel kunt beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden die LinQuake als vertaalbureau in regio Breda jou kan bieden?

Vraag een demo aan

Over Breda

Vanouds is Breda de voornaamste stad van West-Brabant. De “Parel van het Zuiden” telde begin 2017 ruim 182.000 inwoners. De eerste vermelding van de stad dateert van het jaar 1125. Tegenwoordig bezoeken mensen de stad onder meer voor het historisch centrum met de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het Begijnhof. Ook een avond uit in het Chassé Theater of een avondje NAC zijn populair.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau in de regio Breda? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor jou:

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina

Over ons

Bekijk pagina