Vertaalbureau Den Haag

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau in Den Haag
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel vertaalbureau in Den Haag

Vertaalbureau LinQuake is de ideale vertaalpartner in regio Den Haag en een natuurlijk verlengstuk van jouw organisatie met de taaldiensten die wij bieden in iedere mogelijke taal.

Omdat de vertaalwereld zo goed als volledig gedigitaliseerd is, is Vertaalbureau LinQuake actief in heel Nederland. Maar door ons centrale kantoor in Amsterdam en onze vestiging in gemeente Tilburg, bestaat ons klantenbestand uit klanten in heel Nederland. Onze klanten weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen. Van vertaling tot copywriting en van transcreatie tot SEO-schrijven.

Wat maakt Vertaalbureau LinQuake zo uniek?

Je krijgt bij Vertaalbureau LinQuake één aanspreekpunt voor alle talen. Daarnaast heeft LinQuake specialistische kennis van zaken en beschikken we over de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten. Hierdoor beschik jij gemakkelijk en snel over vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Iedere vertaling wordt door een tweede vertaler (revisor) gecontroleerd en gecorrigeerd. Vervolgens doet één van onze projectmanagers nog een laatste controle. We geven je dan ook een kwaliteitsgarantie, simpelweg omdat we geloven in onze kwaliteit. Je ontvangt dus altijd een hoogwaardige vertaling, daar kun je zeker van zijn.

Gecertificeerd vertaalbureau Den Haag

Al jouw teksten worden door professionele vertalers vertaald. Zij hebben kennis van de cultuur van het land en vertalen met het doel van de tekst voor ogen. We leveren enkel professionele vertalingen die worden uitgevoerd volgens een ISO 17100-gecertificeerd vertaalproces. Niet voor niets geven wij een kwaliteitsgarantie bij ons werk.

We vertalen onder andere de volgende tekstsoorten:

 • Productomschrijvingen en handleidingen
 • Brochures
 • Nieuwsbrieven en persberichten
 • Websites
 • Contracten en jaarverslagen
 • En nog veel meer…

Benieuwd wat Vertaalbureau LinQuake voor jou kan betekenen?

Vraag een offerte aan

Professionele vertalingen in regio Den Haag

We bieden taaldiensten aan in elke taal en van elk document. Of je nu je technische producthandleidingen of marketingteksten wilt vertalen, je website of brochure, wij hebben altijd de juiste vertaler tot onze beschikking in ieder domein.

Transcreatie

Transcreatie is de beste manier om je vertaling specifiek op jouw behoeften af te stemmen. Je anderstalige teksten zullen dan foutloos zijn, lekker lezen en perfect aansluiten bij de stem van jouw bedrijf. Daar zullen onze professionele copywriters voor zorgen. De boodschap die je wilt overbrengen zal dan dezelfde associaties en emoties oproepen in de andere taal.

Internationale SEO

Om goed gevonden te worden in zoekmachines is internationale SEO essentieel. Dit is belangrijk in alle talen van de landen waarin je actief opereert, want je wilt tenslotte overal gevonden worden. We (her)schrijven jouw vertalingen zodanig dat de juiste kennis van taal en cultuur behouden blijft, maar dat de teksten ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Meertalige copywriting

Wil je net dat stapje extra zetten? Dan is meertalige copywriting de juiste oplossing voor jou. Onze copywriters zorgen er dan voor dat jouw klanten worden bereikt met unieke content in hun eigen taal.

Onze taaldiensten

Beëdigd Vertaalbureau Den Haag

Functionarissen van officiële (overheids)instanties vragen vaak om een beëdigde vertaling als het gaat om officiële documenten. Speciaal daarvoor heeft Vertaalbureau LinQuake een webshop opgericht waarin je direct je beëdigde vertaling kunt bestellen: Beëdigd Vertaalbureau.

Iedere beëdigde vertaling wordt voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de beëdigd vertaler en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Alleen de papieren versie is hierbij rechtsgeldig, dus het is verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een geboorteakte of trouwakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.

Vertaaltechnologie en bestandsformaten

Vertaalbureau LinQuake werkt al sinds het begin met een beveiligd online vertaalplatform, waarin klanten, projectmanagers en vertalers in dezelfde omgeving werken. Dit maakt een optimale samenwerking mogelijk.

Het vertaalplatform combineert alle voordelen van kwaliteitscontrole, vertaalgeheugens en terminologiebeheer. Jouw vertalingen worden daardoor niet alleen goed, maar ook consistent vertaald. En je weet zo ook zeker dat de juiste vaktermen aangehouden zullen worden. Daarnaast heb je online altijd toegang tot de door jou aangevraagde vertalingen en offertes.

We vertalen vrijwel ieder bestandsformaat, naar welke taal dan ook. Uiteraard doen we dit mét behoud van de oorspronkelijke opmaak, waaronder ook HTML-code.

Over Den Haag

Den Haag, ook wel ‘s-Gravenhage genoemd, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en de thuishaven van de Nederlandse politiek. Met de ruim 500.000 inwoners is Den Haag de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam.

De stad heeft twee badplaatsen, namelijk Scheveningen en Kijkduin, en is omringd door een omvangrijk natuurgebied. Daarnaast bezichtigen toeristen ook graag het Binnenhof, het Kurhaus, het Mauritshuis en Paleis Noordeinde.

Contact

Wil je meer weten over ons vertaalbureau? Bereik ons eenvoudig via e-mail (info@linquake.nl) of bel ons op 013-8505977. Heb je al een document dat vertaald moet worden? Dan kun je ook gelijk een offerte aanvragen.

Ook interessant voor jou:

Ons team

Bekijk pagina

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina