Vertaalbureau Pools

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau Pools
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel Pools vertaalbureau

Als vertaalbureau Pools helpt LinQuake je bij het bereiken van Poolse relaties en het wekken van hun interesse. Denk daarbij aan opdrachtgevers, leveranciers, personeel of andere relaties. Iedere Pool stelt het op prijs wanneer je op hoog niveau in het Pools kunt communiceren. Dankzij onze professionele vertaaldiensten komt dit voor jou binnen handbereik.

Ieder bedrijf is anders en heeft ook andere behoeften. Of je nu juist één of meerdere taalcombinaties met het Pools nodig hebt, we hebben altijd de juiste vertaler in huis. Als professioneel vertaalbureau Pools hebben wij ervaring met vele taalcombinaties, waaronder:

 • Vertaling Nederlands-Pools
 • Vertaling Pools-Nederlands
 • Vertaling Engels-Pools
 • Vertaling Pools-Engels

Dit zijn bij Vertaalbureau LinQuake de meest gevraagde taalcombinaties met Pools, maar ook voor andere combinaties beschikken we over de juiste ervaring en capaciteit. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Polen en de Poolse taal

Polen, een land met ongeveer 38,5 miljoen inwoners, kent op het moment de grootste economische groei binnen de Europese Unie. Van de landen die na 2000 toetraden tot de EU is Polen de belangrijkste handelspartner van Nederland. Daarnaast werken er veel Polen in Nederland, wat de handelsband tussen de landen verder heeft versterkt. Door jouw teksten naar het Pools te laten vertalen bereik je een potentiële doelgroep die twee keer zo groot is als die in Nederland.

Waarom Pools vertaalbureau LinQuake?

Polen is binnen de EU de achtste handelspartner voor Nederland, en daarnaast wonen en werken er veel Polen in Nederland. Wij krijgen dan ook met regelmaat aanvragen voor vertalingen van en naar het Pools. Professioneel vertalen vanuit of naar het Pools is een vak apart, maar jouw Poolse klanten en partners verwachten dat je in hun taal communiceert. Daarnaast waarderen zij het om in het Pools aangesproken te worden en hun eigen taal te kunnen gebruiken. Vertaalbureau LinQuake kan je hierbij helpen.

Jouw voordelen als klant van Pools vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al jouw vertalingen vanuit en naar het Pools
 • Korte levertijden
 • Professionele vertaaldiensten door een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Poolse vertalingen
 • Poolse vakexperts voor jouw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Wij beschikken over vertalers met diepgaande kennis van de Poolse taal en cultuur, die daarmee de betekenis van jouw teksten goed over kunnen brengen. Door ons groeiende netwerk van professionele Poolse vertalers zijn we bovendien in staat om aan te sluiten bij de vaktaal van jouw organisatie. Daarnaast ben je verzekerd van de kwaliteit met onze kwaliteitsgarantie.

Ben je benieuwd wat Vertaalbureau LinQuake voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op

Internationale SEO Polen en Pools zoekwoordenonderzoek

We denken als professioneel vertaalbureau Pools niet alleen graag met je mee om jouw doelgroepen in Polen optimaal te bereiken, maar we helpen je ook met vertalingen van teksten naar of vanuit het Pools die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. We doen dit door onze kennis van de Poolse taal en cultuur met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en meertalig zoekwoordenonderzoek te combineren. Deze kennis passen wij toe op jouw teksten, zowel online als offline, en dat levert jou het volgende op:

 • Een hogere waardering voor jouw Poolse teksten;
 • Betere vindbaarheid online in Polen;
 • Betere relaties met jouw klanten en partners in Polen;
 • Optimale en consistente informatievoorziening.

Beëdigde vertaling Pools

Instanties in Polen vragen je om een beëdigde vertaling Pools wanneer je officiële documenten wilt indienen. Je kunt deze eenvoudig bestellen in de webshop van LinQuake: Beëdigd Vertaalbureau.

Een handtekening, verklaring en stempel van de vertaler Pools worden gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Daarna wordt de vertaling per post toegestuurd. Houd dus rekening met extra levertijd in verband met verzending.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een huwelijksakte of geboorteakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.
Bestel direct je beëdigde vertaling Pools

Juridische vertaling Pools

Vertaalbureau LinQuake weet als geen ander wat het belang is van juridische vertalingen. Wij zorgen voor de juiste vakkennis, nauwkeurigheid en waarborgen de hoogstaande kwaliteit, zodat jij met een gerust hart zaken kunt doen.

Technische vertaling Pools

Technische vertalingen, zoals onder andere handleidingen, productspecificaties en technische instructies, worden door onze technische vertalers helder en correct vertaald.

Marketingvertaling Pools

Je marketingteksten zijn geschreven om jouw klanten aan te zetten tot actie. Die boodschap wil je natuurlijk ook overbrengen in je marketingvertalingen. Of je dat nu wilt doen met vertaling, transcreatie, copywriting, wij hebben altijd de juiste professional in huis.

Websitevertaling Pools

Is het tijd om uit te breiden naar de Poolse markt? Dan kan een Poolse websitevertaling natuurlijk niet ontbreken. We zorgen er niet alleen voor dat je teksten juist worden vertaald, maar ook dat jouw teksten zoekmachineproof zijn met internationale SEO.

Alle taaldiensten

Ook interessant voor jou:

Kwaliteitsgarantie

Bekijk pagina

Werkwijze

Bekijk pagina