Vertaalbureau Pools

Als vertaalbureau Pools helpt LinQuake je bij het bereiken van Poolse relaties en het wekken van hun interesse. Denk daarbij aan opdrachtgevers, leveranciers, personeel of andere relaties. Iedere Pool stelt het op prijs wanneer je op hoog niveau in het Pools kunt communiceren. Dankzij onze professionele vertaaldiensten komt dit voor jou binnen handbereik.

Vertaalbureau Pools

Afhankelijk van jouw specifieke behoefte heb je wellicht vertalingen nodig voor één of juist diverse combinaties van talen met het Pools. Als professioneel vertaalbureau Pools hebben wij ervaring met vele taalcombinaties, waaronder:

 • Nederlands-Pools
 • Pools-Nederlands
 • Engels-Pools
 • Pools-Engels

Dit zijn bij Vertaalbureau LinQuake de meest gevraagde taalcombinaties met Pools, maar ook voor andere combinaties beschikken we over de juiste ervaring en capaciteit. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of we ook voor jouw vraag de juiste oplossing hebben.

Waarom Pools vertaalbureau LinQuake?

Polen is binnen de EU de achtste handelspartner voor Nederland, en daarnaast wonen en werken er veel Polen in Nederland. Wij krijgen dan ook met regelmaat aanvragen voor vertalingen van en naar het Pools. Professioneel vertalen vanuit of naar het Pools is een vak apart, maar jouw Poolse klanten en partners verwachten dat je in hun taal communiceert. Daarnaast waarderen zij het om in het Pools aangesproken te worden en hun eigen taal te kunnen gebruiken. Vertaalbureau LinQuake kan je hierbij helpen.

Jouw voordelen als klant van Pools vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al jouw vertalingen vanuit en naar het Pools
 • Korte levertijden
 • Professionele vertaaldiensten Pools door een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Poolse vertalingen
 • Poolse vakexperts voor jouw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Met de LinQuake kwaliteitsgarantie ben je zeker van de kwaliteit die je nodig hebt. Wij maken gebruik van diepgaande kennis van de Poolse taal en cultuur om de betekenis van jouw teksten goed over te brengen. Door ons groeiende netwerk van professionele Poolse vertalers zijn we bovendien in staat om aan te sluiten bij de vaktaal van jouw organisatie.

Ben je benieuwd wat Vertaalbureau LinQuake voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op

Polen en de Poolse taal

Polen, een land met ongeveer 38,5 miljoen inwoners, kent op het moment de grootste economische groei binnen de Europese Unie. Van de landen die na 2000 toetraden tot de EU is Polen de belangrijkste handelspartner van Nederland. Daarnaast werken er veel Polen in Nederland, wat de handelsband tussen de landen verder heeft versterkt. Door jouw teksten naar het Pools te laten vertalen bereik je een potentiële doelgroep die twee keer zo groot is als die in Nederland.

Zoekwoordenonderzoek en SEO Polen

Als professioneel vertaalbureau Pools helpen we je niet alleen met het vertalen van teksten naar of vanuit het Pools, maar we denken en werken ook graag met jou mee om jouw doelgroepen in Polen optimaal te bereiken. Dit doen we door onze kennis van de Poolse taal en cultuur te combineren met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en internationale zoekmachineoptimalisatie. Deze kennis passen wij toe op jouw teksten, zowel online als offline, en dat levert jou het volgende op:

 • Een hogere waardering voor jouw Poolse teksten
 • Betere vindbaarheid online
 • Betere relaties met jouw klanten en partners in Polen
 • Optimale en consistente informatievoorziening

Kijk voor meer informatie ook op onze pagina over internationale SEO.

Beëdigde vertaling Pools

Voor de vertaling van officiële documenten naar het Pools heb je wellicht een beëdigde vertaling nodig. Of beter: een gewaarmerkte vertaling, die door een beëdigd vertaler is gemaakt. Diverse functionarissen en instanties in Polen (bij een vertaling Nederlands-Pools) of in Nederland (bij een vertaling vanuit het Pools) kunnen hierom vragen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij de vertaling van:

 • Notariële akten (bijvoorbeeld een koopakte of trouwakte)
 • KvK uittreksels
 • Rijbewijzen of paspoorten
 • Diploma’s

Een beëdigde vertaling Pools wordt uitgevoerd door een beëdigd vertaler Pools. We voorzien de vertaling van een handtekening, verklaring en stempel van de vertaler en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Het is dus verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Ook interessant voor jou:

Kwaliteitsgarantie

Bekijk pagina

Werkwijze

Bekijk pagina