• nl
    • en

Vertaalbureau Eindhoven

Wilt u uw klant in zijn/haar eigen taal kunnen aanspreken, op professioneel niveau? Dat kan met professioneel vertaalbureau Eindhoven, een partner bij u om de hoek! Kom gerust eens bij ons langs voor een nadere kennismaking, mail info@linquake.nl of bel 013-8505977.

Vertaalbureau Eindhoven

LinQuake werkt in heel Nederland, maar is gevestigd aan de Nijverheidsweg 23d in Udenhout (gemeente Tilburg). Wij leveren business-to-business diensten en gaan een diepgaand partnership met onze klanten aan als hun aanspreekpunt voor alle talen.

Wat maakt LinQuake zo uniek?

Om te beginnen vindt u bij ons één aanspreekpunt voor alle talen en specialistische kennis van zaken. Daarnaast maakt LinQuake de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten beschikbaar. En tenslotte: we zijn altijd bereikbaar voor ál uw vragen. Deze combinatie maakt dat u gemakkelijk en snel kunt beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die LinQuake u kan bieden?

Vraag een demo aan

Over Eindhoven

Qua inwoneraantal is Eindhoven de vijfde gemeente van Nederland. Het is de grootste stad van Brabant en de regio Eindhoven werd in 2011 nog uitgeroepen tot “slimste regio van de wereld” door het Intelligent Community Forum. De regio kent een sterke focus op technische studies en ondernemingen die actief zijn in hoogwaardige technologie. Van oudsher waren Philips en DAF de lokale leiders, tegenwoordig zijn ASML en de VDL Groep de bekendste ondernemingen in de regio.

Contact

Wilt u meer weten over ons vertaalbureau in de regio Eindhoven? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

 

Ook interessant voor u:

Taaldiensten

Bekijk pagina

Demo aanvragen

Bekijk pagina