• nl
    • en

Vertaalbureau Eindhoven

Wilt u uw klant in zijn/haar eigen taal kunnen aanspreken, op professioneel niveau? Dat kan met vertaalbureau LinQuake in de regio Eindhoven, een partner bij u om de hoek! Kom gerust eens bij ons langs voor een nadere kennismaking, mail info@linquake.nl of bel 013-8505977.

Vertaalbureau Eindhoven

LinQuake werkt in heel Nederland, maar is gevestigd aan de Nijverheidsweg 23d in Udenhout (gemeente Tilburg), vlakbij Eindhoven. Wij leveren business-to-business diensten en gaan een diepgaand partnership met onze klanten aan als hun aanspreekpunt voor alle talen.

Wat maakt LinQuake zo uniek?

U vindt bij ons één aanspreekpunt voor alle talen. Daarnaast maakt LinQuake de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten beschikbaar en hebben we een groot netwerk van professionals. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal. Voor het beste resultaat is het van belang dat we uw vraag en de context goed begrijpen. Het startpunt voor het bereiken van de gewenste kwaliteit is daarom uitstekende communicatie. Telefonisch of op locatie in de regio Eindhoven stemmen wij af wat u nodig heeft, op korte en op lange termijn. Dit resulteert in een offerte op maat of zelfs in een volledig advies met plan van aanpak. In alle gevallen betekent dit voor u:

  • Een passend vertaalproces voor uw behoefte
  • Afspraken worden nagekomen
  • Afstemming en toepassing van relevante terminologie
  • De kortst mogelijke doorlooptijden en snelle reacties op uw vragen
  • Toegang tot brede knowhow op vertaalgebied
  • De meest recente vertaaltechnologie binnen handbereik
  • Een kwaliteitsgarantie op alle vertalingen.

Onze projectmanagers denken graag met u mee en zijn rechtstreeks telefonisch en per e-mail te bereiken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die LinQuake u kan bieden?

Vraag een demo aan

Uw teksten vertalen

Bij iedere vertaling richten wij ons op uw doelgroep. Iedere tekst wordt door ons voorafgaand aan de vertaling geanalyseerd op inhoud, waarna we de juiste vertalers uit ons netwerk selecteren voor de vertaling en de daarop volgende revisie. Als professioneel vertaalbureau in de regio Eindhoven beschikken we over een groot netwerk van vakspecialisten die zich hebben gespecialiseerd in één van de volgende gebieden:

Over Eindhoven

Qua inwoneraantal is Eindhoven de vijfde gemeente van Nederland. Het is de grootste stad van Brabant en de regio Eindhoven werd in 2011 uitgeroepen tot “slimste regio van de wereld” door het Intelligent Community Forum. De regio kent een sterke focus op technische studies en ondernemingen die actief zijn in hoogwaardige technologie. Van oudsher waren Philips en DAF de lokale leiders, tegenwoordig zijn ASML en de VDL Groep de bekendste ondernemingen in de regio.

Contact vertaalbureau Eindhoven

Wilt u meer weten over ons vertaalbureau in de regio Eindhoven? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

 

Ook interessant voor u:

Taaldiensten

Bekijk pagina

Ons team

Bekijk pagina