Vertaalbureau Engels

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau Engels
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel Engels vertaalbureau

Als vertaalbureau Engels is LinQuake jouw partner bij het vinden van Engelstalige relaties en het wekken van hun interesse. Iedere spreker van het Engels waardeert communicatie in het Engels op een hoog niveau, en met onze professionele vertaaldiensten kun je jouw organisatie een nog professioneler imago geven.

Als je vertalingen nodig hebt voor diverse combinaties met Engels, natuurlijk afhankelijk van jouw specifieke behoefte, hebben wij altijd de juiste vertaler tot onze beschikking. Als professioneel vertaalbureau Engels hebben wij ervaring met een groot aantal taalcombinaties met het Engels, waaronder:

 • Vertaling Engels-Nederlands
 • Vertaling Nederlands-Engels
 • Vertaling Engels-Duits
 • Vertaling Duits-Engels
 • Vertaling Engels-Spaans
 • Vertaling Spaans-Engels
 • Vertaling Engels-Frans
 • Vertaling Frans-Engels

Dit zijn de meest gevraagde taalcombinaties met Engels, maar we hebben ook ervaring met vele andere taalcombinaties. Zo verzorgen wij ook zeldzamere taalcombinaties zoals vertalingen vanuit het Engels naar en vanuit het Arabisch, Chinees, Fins, Japans, Pools, Portugees, Roemeens en Turks. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of we ook voor jouw vraag de juiste oplossing hebben.

Engelstalige landen en de Engelse taal

Engels wordt bijna overal ter wereld gesproken. Het is niet alleen de officiële taal van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland en Australië, maar ook één van de officiële talen van India, een groot aantal landen in Afrika en enkele landen in Midden- en Zuid-Amerika. Daarnaast wordt de taal dankzij de ontwikkeling van het internet wereldwijd door steeds meer mensen gesproken. Je bereikt dus een enorme potentiële doelgroep als je teksten naar het Engels laat vertalen. Jouw organisatie haalt alleen maar voordeel uit een goede communicatie in het Engels.

Waarom Engels vertaalbureau LinQuake?

Het Verenigd Koninkrijk is vanwege zijn ligging een van de belangrijkste handelspartners voor Nederlandse organisaties. Daarnaast is de voertaal in internationale handel bijna altijd Engels. Vertalingen naar het Engels en vanuit het Engels zijn dan ook de meest aangevraagde vertalingen bij Vertaalbureau LinQuake.

Professioneel vertalen vanuit of naar het Engels is een vak apart, maar jouw klanten en partners in Engelstalige landen verwachten dat je in het Engels communiceert. Bovendien waarderen zij het om in het Engels te worden aangesproken en zelf ook de eigen taal te kunnen gebruiken.

Bij vertalingen naar het Engels houden we uiteraard rekening met het verschil tussen Brits-Engels en Amerikaans-Engels. Voor sommige termen worden er verschillende woorden gebruikt, bijvoorbeeld “motorkap” dat wordt vertaald als “hood” (Amerikaans) of “bonnet” (Brits). Ook zijn er enkele verschillen in spelling van woorden, bijvoorbeeld “behaviour” (Brits) en “behavior” (Amerikaans).

Jouw voordelen als klant van Engels vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al jouw vertalingen vanuit en naar het Engels
 • Korte doorlooptijden
 • Professionele vertaaldiensten door een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Engelse vertalingen
 • Engelse vakexperts voor jouw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Je bent zeker van de kwaliteit die je nodig hebt doordat wij bij iedere vertaling een kwaliteitsgarantie afgeven. Wij maken gebruik van diepgaande kennis van de Engelse taal en cultuur om de betekenis van jouw teksten goed over te brengen. Door een groeiend netwerk van professionele Engelse vertalers sluiten wij eenvoudig aan bij de vaktaal van jouw organisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Internationale SEO Engeland en Engels zoekwoordenonderzoek

We helpen je niet alleen met het vertalen van teksten naar of vanuit het Engels, we denken ook graag met je mee als het gaat om het optimaal bereiken van jouw doelgroepen in Engelstalige landen en in de rest van de wereld. We combineren hierbij onze kennis van de Engelse taal en cultuur met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en meertalig zoekwoordenonderzoek. Deze kennis passen wij toe op jouw teksten, zowel online als offline, en dat levert jou het volgende op:

 • Een hogere waardering voor jouw Engelse teksten;
 • Wereldwijde online vindbaarheid;
 • Betere relaties met jouw klanten en partners in Engelstalige landen;
 • Optimale en consistente informatievoorziening.

Beëdigde vertaling Engels

Instanties in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Verenigde Staten en Australië kunnen je vragen naar een beëdigde vertaling Engels van officiële documenten. In de webshop van LinQuake, Beëdigd Vertaalbureau, kun je deze eenvoudig en snel bestellen.

De vertaling wordt door de vertaler Engels voorzien van een handtekening, verklaring en stempel. Deze worden vervolgens aan een kopie van het oorspronkelijke document gehecht. Houd altijd rekening met extra levertijd voor verzending, aangezien beëdigde vertalingen per post worden verstuurd.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een huwelijksakte of geboorteakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.
Bestel direct je beëdigde vertaling Engels

Juridische vertaling Engels

Vertaalbureau LinQuake weet als geen ander wat het belang is van juridische vertalingen. Wij zorgen voor de juiste vakkennis, nauwkeurigheid en waarborgen de hoogstaande kwaliteit, zodat jij met een gerust hart zaken kunt doen.

Technische vertaling Engels

Technische vertalingen, zoals onder andere technische instructies, handleiding en productspecificaties worden door onze technische vertalers helder en correct vertaald.

Marketingvertaling Engels

Je marketingteksten zetten jouw klanten aan tot actie. Die boodschap wil je natuurlijk ook overbrengen in je marketingvertalingen. Of je nu kiest voor vertaling, transcreatie of copywriting, wij hebben altijd de juiste professional in huis.

Websitevertaling Engels

Is het tijd om uit te breiden naar de Engelse markt of wil je beter zichtbaar zijn buiten je eigen markt? Dan kan een Engelse websitevertaling natuurlijk niet ontbreken. We zorgen er niet alleen voor dat je teksten juist worden vertaald, maar ook dat jouw teksten zoekmachineproof zijn met internationale SEO.

Alle taaldiensten

Ook interessant voor jou:

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina

Werkwijze

Bekijk pagina