Vertaalbureau Engels

Als vertaalbureau Engels is LinQuake uw partner bij het vinden van Engelstalige relaties en het wekken van hun interesse. Denk daarbij aan opdrachtgevers, leveranciers, personeel of andere relaties. Iedere spreker van het Engels waardeert communicatie in het Engels op een hoog niveau, en met onze professionele vertaaldiensten kunt u uw organisatie een nog professioneler imago geven.

Vertaalbureau Engels

Afhankelijk van uw specifieke behoefte, heeft u wellicht vertalingen nodig voor één of juist voor diverse combinaties van talen met het Engels. Als professioneel vertaalbureau Engels hebben wij ervaring met een groot aantal taalcombinaties met het Engels:

 • Engels-Nederlands
 • Nederlands-Engels
 • Engels-Duits
 • Duits-Engels
 • Engels-Spaans
 • Spaans-Engels
 • Engels-Frans
 • Frans-Engels

Binnen Nederland zijn dit de meest gevraagde taalcombinaties met Engels, maar we hebben ook ervaring met vele andere taalcombinaties. Zo verzorgen wij ook zeldzamere taalcombinaties zoals Engels naar Turks, Arabisch, Fins, Roemeens, Chinees, Japans en andersom. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of we ook voor uw vraag de juiste oplossing hebben.

Waarom Engels vertaalbureau LinQuake?

Het Verenigd Koninkrijk is vanwege zijn ligging een van de belangrijkste handelspartners voor Nederlandse organisaties. Daarnaast is de voertaal in internationale handel bijna altijd Engels. Vertalingen naar het Engels en vanuit het Engels zijn dan ook de meest aangevraagde vertalingen bij LinQuake.

Professioneel vertalen vanuit of naar het Engels is een vak apart, maar uw klanten en partners in Engelstalige landen verwachten dat u in het Engels communiceert. Bovendien waarderen zij het om in het Engels te worden aangesproken en zelf ook de eigen taal te kunnen gebruiken.
Bij vertalingen naar het Engels houden we uiteraard rekening met het verschil tussen Brits-Engels en Amerikaans-Engels. Voor sommige termen worden er verschillende woorden gebruikt, bijvoorbeeld “motorkap” dat wordt vertaald als “hood” (Amerikaans) of “bonnet” (Brits). Ook zijn er enkele verschillen in spelling van woorden (bijvoorbeeld behaviour (Brits) en behavior (Amerikaans)).

Uw voordelen als klant van Engels vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al uw vertalingen vanuit en naar het Engels
 • Korte doorlooptijden
 • Professionele vertaaldiensten door een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Engelse vertalingen
 • Engelse vakexperts voor uw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Met de LinQuake kwaliteitsgarantie bent u zeker van de kwaliteit die u nodig heeft. Wij maken gebruik van diepgaande kennis van de Engelse taal en cultuur om de betekenis van uw teksten goed over te brengen. Door een groeiend netwerk van bijna 100 professionele Engelse vertalers zijn we bovendien in staat om aan te sluiten bij de vaktaal van uw organisatie.

Engelstalige landen en de Engelse taal

Engels wordt bijna overal ter wereld gesproken. Het is niet alleen de officiële taal van het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland en Australië, maar ook één van de officiële talen van India, een groot aantal landen in Afrika en enkele landen in Midden- en Zuid-Amerika. Daarnaast wordt de taal dankzij de ontwikkeling van het internet wereldwijd door steeds meer mensen gesproken. U bereikt dus een enorme potentiële doelgroep als u teksten naar het Engels laat vertalen. Uw organisatie haalt alleen maar voordeel uit een goede communicatie in het Engels. Ontdek meer over de Engelse taal op Wikipedia.

Zoekwoordenonderzoek en SEO in Engelstalige landen

Als professioneel vertaalbureau Engels helpen we u niet alleen met het vertalen van teksten naar of vanuit het Engels,we denken en werken ook graag met u mee als het gaat om het optimaal bereiken van uw doelgroepen in Engelstalige landen. Dit doen we door onze kennis van de Engelse taal en cultuur te combineren met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en internationale zoekmachineoptimalisatie. Deze kennis passen wij toe op uw teksten, zowel online als offline, en dat levert u het volgende op:

 • Een hogere waardering voor uw teksten
 • Betere vindbaarheid online
 • Betere relaties met uw klanten en partners in Engelstalige landen wereldwijd
 • Optimale en consistente informatievoorziening

Kijk voor meer informatie ook op onze pagina over internationale SEO.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die LinQuake u kan bieden?

Vraag een demo aan

Beëdigde vertaling Engels

Voor de vertaling van officiële documenten naar het Engels heeft u mogelijk een beëdigde vertaling nodig. Of beter: een gewaarmerkte vertaling, die door een beëdigd vertaler is gemaakt. Diverse functionarissen en instanties in Engelstalige landen (bij een vertaling Nederlands-Engels) of in Nederland (bij een vertaling vanuit het Engels) vragen hierom. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij de vertaling van:

 • Notariële akten (bijvoorbeeld een koopakte of trouwakte)
 • KvK uittreksels
 • Rijbewijzen of paspoorten
 • Diploma’s

Een beëdigde vertaling wordt uitgevoerd door een beëdigd vertaler. De vertaling wordt voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de vertaler en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Het is dus verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Ook interessant voor u:

Taaldiensten

Bekijk pagina

Werkwijze

Bekijk pagina