Vertaalbureau Frans

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau Frans
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel Frans vertaalbureau

Als vertaalbureau Frans is LinQuake jouw partner bij het vinden en boeien van Franstalige relaties, zoals onder andere opdrachtgevers, leveranciers of personeel. Iedere spreker van het Frans waardeert communicatie in het Frans op een hoog kwaliteitsniveau. Wij besteden hier graag voor jou de juiste aandacht aan met onze professionele vertaaldiensten.

Of je nu een vertaling nodig hebt voor één of juist voor meerdere combinaties van talen met het Frans, LinQuake heeft altijd de juiste vertaler paraat. Als professioneel vertaalbureau Frans hebben wij ervaring met vele taalcombinaties, waaronder:

 • Vertaling Frans-Nederlands
 • Vertaling Nederlands-Frans
 • Vertaling Engels-Frans
 • Vertaling Frans-Engels

Dit zijn de meest gebruikelijke taalcombinaties met het Frans die bij ons worden aangevraagd, maar we hebben ook ervaring met andere combinaties. We kijken samen naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Frankrijk en de Franse taal

Frankrijk is met bijna 67 miljoen inwoners een van de grootste landen in de EU, en de Franse economie is zelfs een van de grootste economieën ter wereld. Frankrijk drijft de meeste handel met andere EU-landen, en is dus voor Nederlandse organisaties van groot belang. Verder wordt het Frans niet alleen in Frankrijk gesproken, maar ook in België, Canada, Zwitserland, Luxemburg en een groot aantal Afrikaanse landen. Je kunt dus een zeer grote doelgroep bereiken door jouw teksten te laten vertalen naar het Frans.

Waarom Frans vertaalbureau LinQuake?

Frankrijk is een van de belangrijkste handelspartners voor Nederlandse organisaties. Vertalingen naar het Frans en vanuit het Frans behoren dan ook de meest aangevraagde vertalingen bij LinQuake. Professioneel vertalen vanuit of naar het Frans is geen overbodige luxe, want de Fransen nemen hun taal zeer serieus. Jouw klanten en partners in Franstalige landen verwachten dat je in het Frans communiceert. Bovendien waarderen zij het om in het Frans te worden aangesproken en zelf hun eigen taal te kunnen gebruiken.

Jouw voordelen als klant van Frans vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al jouw vertalingen vanuit en naar het Frans
 • Korte doorlooptijden
 • Professionele vertaaldiensten door een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Franse vertalingen
 • Franse vakexperts voor jouw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Je bent met de LinQuake kwaliteitsgarantie verzekerd van de kwaliteit die je nodig hebt. Onze vertalers Frans hebben diepgaande kennis van de Franse taal en cultuur en kunnen daarmee de betekenis van jouw teksten goed overbrengen. Dankzij een groeiend netwerk van professionele Franse vertalers zijn we bovendien in staat om aan te sluiten bij de vaktaal van jouw organisatie.

Wil je graag meer weten over onze werkwijze?

Lees verder

Internationale SEO Frankrijk en Frans zoekwoordenonderzoek

Als professioneel vertaalbureau Frans helpen we je niet alleen met het vertalen van teksten naar of vanuit het Frans. We werken ook graag samen met jou als het gaat om het optimaal bereiken van jouw doelgroepen in Franstalige landen. Dit doen we door onze kennis van de Franse taal en cultuur te combineren met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en meertalig zoekwoordenonderzoek. Wij passen deze kennis toe op jouw teksten, zowel online als offline, en dat levert jou het volgende op:

 • Een hogere waardering voor jouw Franse teksten;
 • Betere online vindbaarheid in Frankrijk en Franstalige landen;
 • Betere relaties met jouw klanten en partners in Franstalige landen;
 • Optimale en consistente informatievoorziening.

Beëdigde vertaling Frans

Instanties in Frankrijk, België of Canada kunnen je bij officiële documenten vragen naar een beëdigde vertaling Frans. Je kunt deze eenvoudig en snel bestellen in onze webshop: Beëdigd Vertaalbureau.

De vertaler Frans voorziet de vertaling van een handtekening, verklaring en stempel, die vervolgens aan een kopie van het oorspronkelijke document worden gehecht. Aangezien beëdigde vertalingen per post worden verstuurd, is het verstandig om rekening te houden met extra levertijd voor verzending.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een huwelijksakte of geboorteakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.
Bestel direct je beëdigde vertaling Frans

Juridische vertaling Frans

Professionele juridische vertalingen zijn van groot belang. Dat weet Vertaalbureau LinQuake als geen ander. LinQuake zorgt voor de juiste vakkennis, nauwkeurigheid en waarborgt de hoogstaande kwaliteit. Zo weet jij zeker dat je zaken ook in het buitenland goed geregeld zijn.

Technische vertaling Frans

Technische vertalingen, zoals onder andere handleidingen, productspecificaties en technische instructies, worden door onze technische vertalers helder en correct vertaald.

Marketingvertaling Frans

Je wilt de boodschap van jouw marketingteksten natuurlijk ook overbrengen in je marketingvertalingen en daarmee je klanten aanzetten tot actie. Door middel van transcreatie of copywriting vertalen wij jouw teksten, zodat jouw boodschap ook behouden blijft. Onze marketingprofessionals staan altijd voor je klaar.

Websitevertaling Frans

Een Franse websitevertaling kan natuurlijk niet ontbreken als je je bedrijf wilt uitbreiden naar de Franse markt. LinQuake zorgt niet alleen voor goede vertalingen van je websiteteksten, maar zorgt er ook voor dat jouw vertalingen zoekmachineproof zijn met internationale SEO.

Alle taaldiensten

Ook interessant voor jou:

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina

Demo aanvragen

Bekijk pagina