Vertaalbureau Frans

Als vertaalbureau Frans is LinQuake uw partner bij het vinden en boeien van Franstalige relaties. Het kan daarbij gaan om opdrachtgevers, leveranciers, personeel of andere relaties. Iedere spreker van het Frans waardeert communicatie in het Frans op een hoog kwaliteitsniveau. Wij besteden hier graag voor u de juiste aandacht aan met onze professionele vertaaldiensten.

Vertaalbureau Frans

Afhankelijk van uw specifieke behoefte, heeft u wellicht vertalingen nodig voor één of juist voor meerdere combinaties van talen met het Frans. Als professioneel vertaalbureau Frans hebben wij ervaring met vele taalcombinaties, waaronder:

 • Frans-Nederlands
 • Nederlands-Frans
 • Engels-Frans
 • Frans-Engels

In Nederland zijn dit de meest gevraagde taalcombinaties met het Frans, maar we hebben ook ervaring met andere combinaties. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of we ook voor uw vraag de juiste oplossing hebben.

Waarom Frans vertaalbureau LinQuake?

Frankrijk is een van de belangrijkste handelspartners voor Nederlandse organisaties. Vertalingen naar het Frans en vanuit het Frans behoren dan ook de meest aangevraagde vertalingen bij LinQuake. Professioneel vertalen vanuit of naar het Frans is geen overbodige luxe, want de Fransen nemen hun taal zeer serieus. Uw klanten en partners in Franstalige landen verwachten dat u in het Frans communiceert. Bovendien waarderen zij het om in het Frans te worden aangesproken en zelf de eigen taal te kunnen gebruiken.

Uw voordelen als klant van Frans vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al uw vertalingen vanuit en naar het Frans
 • Korte doorlooptijden
 • Professionele vertaaldiensten door een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Franse vertalingen
 • Franse vakexperts voor uw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Met de LinQuake kwaliteitsgarantie bent u zeker van de kwaliteit die u nodig heeft. Wij maken gebruik van diepgaande kennis van de Franse taal en cultuur om de betekenis van uw teksten goed over te brengen. Dankzij een groeiend netwerk van bijna 100 professionele Franse vertalers zijn we bovendien in staat om aan te sluiten bij de vaktaal van uw organisatie.

Frankrijk en de Franse taal

Frankrijk is met bijna 63 miljoen inwoners een van de grootste landen in de EU, en de Franse economie is zelfs een van de grootste economieën ter wereld. Frankrijk drijft de meeste handel met andere EU-landen, en is dus voor Nederlandse organisaties van groot belang. Verder wordt het Frans niet alleen in Frankrijk gesproken, maar ook in België, Canada, Zwitserland, Luxemburg en een groot aantal Afrikaanse landen. U kunt dus een zeer grote doelgroep bereiken door uw teksten te laten vertalen naar het Frans. Ontdek meer over het Frans op Wikipedia.

Zoekwoordenonderzoek en SEO in Franstalige landen

Als professioneel vertaalbureau Frans helpen we u niet alleen met het vertalen van teksten naar of vanuit het Frans. We werken ook graag samen met u als het gaat om het optimaal bereiken van uw doelgroepen in Franstalige landen. Dit doen we door onze kennis van de Franse taal en cultuur te combineren met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en internationale zoekmachineoptimalisatie. Wij passen deze kennis toe op uw teksten, zowel online als offline, en dat levert u het volgende op:

 • Een hogere waardering voor uw teksten
 • Betere vindbaarheid online
 • Betere relaties met uw klanten en partners in Franstalige landen
 • Optimale en consistente informatievoorziening

Kijk voor meer informatie ook op onze pagina over internationale SEO.

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze?

Lees verder

Beëdigde vertaling Frans

Voor de vertaling van officiële documenten naar het Frans heeft u mogelijk een beëdigde vertaling nodig. Of beter: een gewaarmerkte vertaling, die door een beëdigd vertaler is gemaakt. Diverse functionarissen en instanties in Franstalige landen (bij een vertaling Nederlands-Frans) of in Nederland (bij een vertaling vanuit het Frans) kunnen hierom vragen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de vertaling van:

 • Notariële akten (bijvoorbeeld een koopakte of trouwakte)
 • KvK uittreksels
 • Rijbewijzen of paspoorten
 • Diploma’s

Een beëdigde vertaling Frans wordt uitgevoerd door een beëdigd vertaler Frans. De vertaling wordt voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de vertaler en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Het is dus verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling Frans rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Ook interessant voor u:

Taaldiensten

Bekijk pagina

Demo aanvragen

Bekijk pagina