Vertaalbureau Roemeens

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau Roemeens
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel Roemeens vertaalbureau

Als vertaalbureau Roemeens helpt LinQuake je Roemeense relaties te vinden en hun interesse te wekken. Roemenen stellen het op prijs wanneer je op hoog niveau in het Roemeens communiceert. Dankzij onze professionele vertaaldiensten ben je daartoe in staat.

Als professioneel vertaalbureau Roemeens hebben wij ervaring met vele taalcombinaties, waaronder:

 • Vertaling Nederlands-Roemeens
 • Vertaling Roemeens-Nederlands
 • Vertaling Engels-Roemeens
 • Vertaling Roemeens-Engels

Het hangt natuurlijk van de specifieke behoeften van jouw bedrijf af of je één of juist diverse taalcombinaties met het Roemeens nodig hebt. De hierboven genoemde talen worden bij ons het meest aangevraagd, maar we hebben ook ervaring met andere combinaties. We zoeken graag samen met jou naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Roemenië en de Roemeense taal

Roemenië is een vrij groot land in Oost-Europa dat aan de Zwarte Zee ligt. Het heeft aan het einde van de 20e eeuw veel veranderingen en hervormingen doorgemaakt, waardoor de economie in de laatste jaren enorm is verbeterd. Nederland is de grootste buitenlandse investeerder in Roemenië, een teken dat er van onze kant veel vertrouwen is in de opkomende economie van Roemenië. Je kunt daar wellicht ook van profiteren door jouw teksten te laten vertalen naar het Roemeens. Met een bevolking van ongeveer 21,5 miljoen mensen is Roemenië voor jou een grote potentiële doelgroep. Het Roemeens wordt zelfs gesproken door ongeveer 28 miljoen mensen.

Waarom Roemeens vertaalbureau LinQuake?

Roemenië is een opkomende economie in Europa, en behoort tot de 30 belangrijkste exportpartners van Nederland. Daarnaast hebben veel Nederlandse bedrijven vestigingen in Roemenië. Zie je ook kansen in Roemenië, en wil je ervoor zorgen dat jouw communicatie vlekkeloos verloopt? Vertaalbureau LinQuake verzorgt vertalingen van en naar het Roemeens.

Professioneel vertalen vanuit of naar het Roemeens is een vak apart, maar jouw Roemeense klanten en partners verwachten dat je in hun taal communiceert. Zij waarderen het daarnaast om in het Roemeens aangesproken te worden en hun eigen taal te kunnen gebruiken. Wij kunnen jou daarbij helpen.

Jouw voordelen als klant van Roemeens vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al jouw vertalingen vanuit en naar het Roemeens
 • Korte levertijden
 • Professionele Roemeense vertaaldiensten door een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Roemeense vertalingen
 • Roemeense vakexperts voor jouw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Onze vertalers hebben diepgaande kennis van de Roemeense taal en cultuur en kunnen daarmee de betekenis van jouw teksten goed over brengen. Door ons groeiende netwerk van professionele Roemeense vertalers sluiten we eenvoudig aan bij de vaktaal van jouw organisatie, in welk domein dan ook. Met onze kwaliteitsgarantie ben je zeker van de hoogstaande kwaliteit die we leveren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen

Internationale SEO Roemenië en Roemeens zoekwoordenonderzoek

We helpen jou, als professioneel Roemeens vertaalbureau, niet alleen met het vertalen van teksten naar of vanuit het Roemeens, maar we denken ook graag mee om jouw doelgroepen in Roemenië optimaal te bereiken. We passen hierbij onze kennis van de Roemeense taal en cultuur toe in combinatie met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en meertalig zoekwoordenonderzoek. Deze kennis passen wij toe op jouw teksten, zowel online als offline, en dat levert jou het volgende op:

 • Een hogere waardering voor jouw Roemeense teksten;
 • Betere online vindbaarheid in Roemenië;
 • Betere relaties met jouw klanten en partners in Roemenië;
 • Optimale en consistente informatievoorziening.

Beëdigde vertaling Roemeens

Vaak vragen instanties in Roemenië je naar een beëdigde vertaling Roemeens van officiële documenten. Als je een beëdigde vertaling nodig hebt, kun je deze eenvoudig en snel bestellen in onze webshop: Beëdigd Vertaalbureau.

De beëdigde vertaling wordt dan gehecht aan een kopie van het brondocument, voorzien van een handtekening, verklaring en stempel, door de vertaler Roemeens. We sturen beëdigde vertalingen in principe altijd per post, dus houd altijd rekening met extra levertijd voor verzending.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een huwelijksakte of geboorteakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.
Bestel direct je beëdigde vertaling Roemeens

Juridische vertaling Roemeens

Vertaalbureau LinQuake weet als geen ander dat juridische vertalingen de juiste vakkennis, nauwkeurigheid en hoogstaande kwaliteit vereisen, zodat jij met een gerust hart zaken kunt doen.

Technische vertaling Roemeens

Onze technische vertalers zorgen voor een correcte en heldere technische vertaling van onder meer handleidingen, productspecificaties en technische instructies.

Marketingvertaling Roemeens

De boodschap in je marketingteksten moet ook overgebracht worden in je marketingvertalingen, want je wilt je klanten tenslotte aanzetten tot actie. Of je dat nu wilt doen met vertaling, transcreatie of copywriting, we hebben altijd de juiste professional in huis.

Websitevertaling Roemeens

We helpen je niet alleen met de vertalingen van je teksten, maar ook met je internationale SEO als je je bedrijf wilt uitbreiden naar de Roemeense markt. Een Roemeense websitevertaling kan daarbij dan natuurlijk niet ontbreken. Wij zorgen er dan voor dat jouw websitevertalingen zoekmachineproof zijn.

Alle taaldiensten

Ook interessant voor jou:

Kwaliteitsgarantie

Bekijk pagina

SEO-schrijven

Bekijk pagina