Vertaalbureau Spaans

Als vertaalbureau Spaans is LinQuake jouw partner voor het bereiken en boeien van Spaanstalige relaties. Het kan dan gaan om opdrachtgevers, leveranciers, personeel of andere relaties. Iedere spreker van het Spaans waardeert communicatie op een hoog kwaliteitsniveau. Met onze professionele vertaaldiensten stellen wij jou hiertoe graag in staat.

Vertaalbureau Spaans

Afhankelijk van jouw specifieke behoefte heb je wellicht vertalingen nodig voor één of juist diverse combinaties van talen met het Spaans. Als professioneel vertaalbureau Spaans hebben wij ervaring met vele taalcombinaties, waaronder:

 • Nederlands-Spaans
 • Spaans-Nederlands
 • Engels-Spaans
 • Spaans-Engels

Binnen Nederland zijn dit de meest gevraagde taalcombinaties met Spaans, maar ook met andere combinaties hebben we ervaring. Neem gerust contact met ons op om te bespreken of we ook voor jouw vraag de juiste oplossing hebben.

Waarom Spaans vertaalbureau LinQuake?

Spanje is voor Nederland een belangrijke handelspartner. Een groot aantal Nederlandse bedrijven is actief in Spanje, en daarnaast vormt Spanje de brug voor communicatie en handel tussen Nederland en Latijns-Amerika. Vertalingen naar het Spaans en vanuit het Spaans behoren dan ook tot de meest gevraagde vertalingen. Professioneel vertalen vanuit of naar het Spaans is een vak apart, maar jouw Spaanse en Latijns-Amerikaanse klanten en partners verwachten dat je in hun taal kunt communiceren. Bovendien waarderen zij het om in het Spaans aangesproken te worden en zelf ook de eigen taal te kunnen gebruiken.

Jouw voordelen als klant van Spaans vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al jouw vertalingen vanuit en naar het Spaans
 • Korte levertijden
 • Professionele Spaanse vertaaldiensten door een ISO 17100 gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Spaanse vertalingen
 • Spaanse vakexperts voor jouw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Met de LinQuake kwaliteitsgarantie ben je zeker van de kwaliteit die je nodig hebt. Wij maken gebruik van diepgaande kennis van de cultuur en taal in Spanje en Latijns-Amerika om de betekenis van jouw teksten goed over te brengen. Hierbij houden wij ook rekening met de subtiele taalverschillen tussen Spanje en Latijns-Amerika. Ons groeiende netwerk van tientallen professionele Spaanse vertalers stelt ons bovendien in staat om aan te sluiten bij de vaktaal van jouw organisatie.

Spanje en de Spaanse taal

Met 49 miljoen inwoners is Spanje een van de grootste landen in de EU, en het heeft ook een van de belangrijkste economieën. Het Spaans is met meer dan 400 miljoen sprekers een wereldtaal. Naast Spanje wordt het gesproken in het overgrote deel van Latijns-Amerika en in enkele landen in Afrika. Het is om die reden een belangrijke taal in de internationale handel, en door jouw teksten naar het Spaans te laten vertalen bereik je een grote potentiële doelgroep.

 

Zoekwoordenonderzoek en SEO Spanje

Als professioneel vertaalbureau Spaans helpen we jou niet alleen met het vertalen van teksten naar of vanuit het Spaans. We denken en werken ook graag samen met jou als het gaat om het optimaal bereiken van jouw doelgroepen in Spaanstalige landen. Dit doen we door onze kennis van de taal en cultuur in Spanje en Latijns-Amerika te combineren met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en internationale zoekmachineoptimalisatie. Deze kennis passen wij toe op jouw teksten, zowel online als offline, en dat levert jou het volgende op:

 • Een hogere waardering voor jouw Spaanse teksten
 • Betere vindbaarheid online
 • Betere relaties met jouw klanten en partners in Spanje
 • Optimale en consistente informatievoorziening

Kijk voor meer informatie ook op onze pagina over internationale SEO.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze?

Lees meer

Beëdigde vertaling Spaans

Voor de vertaling van officiële documenten naar het Spaans heb je mogelijk een beëdigde vertaling nodig. Of beter: een gewaarmerkte vertaling, die door een beëdigd vertaler Spaans is gemaakt. Diverse functionarissen en instanties in Spaanstalige landen (bij een vertaling Nederlands-Spaans) of in Nederland (bij een vertaling vanuit het Spaans) vragen hierom. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij de vertaling van:

 • Notariële akten (bijvoorbeeld een koopakte of trouwakte)
 • KvK uittreksels
 • Rijbewijzen of paspoorten
 • Diploma’s

Een beëdigde vertaling Spaans wordt uitgevoerd door een beëdigd vertaler Spaans. De vertaling wordt voorzien van een handtekening, verklaring en stempel van de vertaler en vervolgens gehecht aan een kopie van het oorspronkelijke document. Het is dus verstandig om bij het aanvragen van een beëdigde vertaling rekening te houden met extra levertijd voor de verzending per post.

Ook interessant voor jou:

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina

Ons team

Bekijk pagina