Vertaalbureau Spaans

 • Kwaliteitsgarantie
 • Kortste levertijden
 • Professioneel vertaalbureau Spaans
 • Vertaling, transcreatie, copywriting en internationale SEO

Professioneel Spaans vertaalbureau

Als vertaalbureau Spaans is LinQuake jouw partner voor het bereiken en boeien van Spaanstalige relaties. Het kan dan gaan om opdrachtgevers, leveranciers, personeel of andere relaties. Iedere spreker van het Spaans waardeert communicatie op een hoog kwaliteitsniveau in het Spaans. Met onze professionele vertaaldiensten stellen wij jou hiertoe graag in staat.

Als professioneel vertaalbureau Spaans hebben wij ervaring met vele taalcombinaties, waaronder:

 • Vertaling Nederlands-Spaans
 • Vertaling Spaans-Nederlands
 • Vertaling Engels-Spaans
 • Vertaling Spaans-Engels

Dit zijn de meest gevraagde taalcombinaties met Spaans bij Vertaalbureau LinQuake, maar ook met andere combinaties hebben we ervaring. Wellicht heb je vertalingen nodig voor één of juist diverse combinaties, afhankelijk van de behoefte van jouw bedrijf. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

Spanje, Latijns-Amerika en de Spaanse taal

Met 49 miljoen inwoners is Spanje een van de grootste landen in de EU, en het heeft ook een van de belangrijkste economieën. Het Spaans is met meer dan 400 miljoen sprekers een wereldtaal. Naast Spanje wordt het gesproken in het overgrote deel van Latijns-Amerika en in enkele landen in Afrika. Het is om die reden een belangrijke taal in de internationale handel, en door jouw teksten naar het Spaans te laten vertalen bereik je een grote potentiële doelgroep.

Waarom Spaans vertaalbureau LinQuake?

Spanje is voor Nederland een belangrijke handelspartner. Een groot aantal Nederlandse bedrijven is actief in Spanje. Daarnaast vormt Spanje de brug voor communicatie en handel tussen Nederland en Latijns-Amerika. Vertalingen naar het Spaans en vanuit het Spaans behoren dan ook tot de meest gevraagde vertalingen. Professioneel vertalen vanuit of naar het Spaans is een vak apart, maar jouw Spaanse en Latijns-Amerikaanse klanten en partners verwachten dat je in hun taal kunt communiceren. Bovendien waarderen zij het om in het Spaans aangesproken te worden en zelf ook hun eigen taal te kunnen gebruiken.

Jouw voordelen als klant van Spaans vertaalbureau LinQuake:

 • Eén aanspreekpunt voor al jouw vertalingen vanuit en naar het Spaans
 • Korte levertijden
 • Professionele Spaanse vertaaldiensten door een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau
 • Ruime ervaring met Spaanse vertalingen
 • Spaanse vakexperts voor jouw vakgebied
 • Facturering pas na levering

Onze vertalers hebben diepgaande kennis van de cultuur en taal in Spanje en Latijns-Amerika en kunnen daarmee de betekenis van jouw teksten goed overbrengen. Uiteraard houden we hierbij ook rekening met de subtiele taalverschillen tussen Spanje en Latijns-Amerika. Ons groeiende netwerk van professionele vertalers Spaans stelt ons bovendien in staat om gemakkelijk aan te sluiten bij de vaktaal van jouw organisatie en met onze kwaliteitsgarantie ben je zeker van de hoogstaande kwaliteit.

Internationale SEO Spanje en Spaans zoekwoordenonderzoek

Als professioneel vertaalbureau Spaans helpen we je niet alleen met het vertalen van teksten naar of vanuit het Spaans. We denken en werken ook graag met je samen als het gaat om het optimaal bereiken van jouw doelgroepen in Spaanstalige landen. We combineren hierbij onze kennis van de taal en cultuur in Spanje en Latijns-Amerika met onze vaardigheden op het gebied van SEO-schrijven en meertalig zoekwoordenonderzoek. Deze kennis passen wij toe op jouw teksten, zowel online als offline, en dat levert jou het volgende op:

 • Een hogere waardering voor jouw Spaanse teksten;
 • Betere vindbaarheid online in Spanje en Latijns-Amerika;
 • Betere relaties met jouw klanten en partners in Spanje en Latijns-Amerika;
 • Optimale en consistente informatievoorziening.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze?

Lees meer

Beëdigde vertaling Spaans

Als je een beëdigde vertaling nodig hebt, kun je deze eenvoudig en snel bestellen in onze webshop: Beëdigd Vertaalbureau. Instanties in Spanje en Latijns-Amerika kunnen je bij officiële documenten vragen naar een beëdigde vertaling Spaans.

Een kopie van het brondocument wordt dan gehecht aan de beëdigde vertaling, voorzien van een stempel, handtekening en verklaring van de vertaler Spaans. Houd altijd rekening met extra levertijd in verband met de verzending per post van beëdigde vertalingen.

Documenten die onder andere vaak beëdigd vertaald moeten worden zijn:

 • notariële akten (bijvoorbeeld een huwelijksakte of geboorteakte);
 • kvk-uittreksels;
 • rijbewijzen of paspoorten;
 • diploma’s.
Bestel direct je beëdigde vertaling Spaans

Juridische vertaling Spaans

Vertaalbureau LinQuake weet als geen ander dat juridische vertalingen de juiste vakkennis, nauwkeurigheid en hoogstaande kwaliteit vereisen. Wij zorgen hiervoor, zodat jij met een gerust hart zaken kunt doen.

Technische vertaling Spaans

Technische vertalingen, zoals onder andere handleidingen, productspecificaties en technische instructies, worden door onze technische vertalers helder en correct vertaald.

Marketingvertaling Spaans

Met je marketingteksten zet je jouw klanten aan tot actie en je wilt die boodschap natuurlijk ook overbrengen in je marketingvertalingen. Je kunt daarom bij ons kiezen uit verschillende processen, zoals vertaling, transcreatie of copywriting. Zo ben jij verzekerd bent van een vertaling die je lezer ook zal aanzetten tot actie.

Websitevertaling Spaans

Is het tijd om uit te breiden naar de Spaanse markt? Dan kan een Spaanse websitevertaling natuurlijk niet ontbreken. Met onze ervaring op het gebied van internationale SEO, zorgen wij er niet alleen voor dat je teksten juist worden vertaald, maar ook dat jouw teksten zoekmachineproof zijn.

Alle taaldiensten

Ook interessant voor jou:

Vertaalbureau LinQuake

Bekijk pagina

Ons team

Bekijk pagina