• nl
    • en

Vertaalbureau Waalwijk

Wilt u uw klant in zijn/haar eigen taal kunnen aanspreken, op professioneel niveau? Dat kan met professioneel vertaalbureau Waalwijk, een partner die bij u om de hoek zit! Kom gerust eens bij ons langs voor een nadere kennismaking, mail info@linquake.nl of bel 013-8505977.

Vertaalbureau Waalwijk

LinQuake werkt in heel Nederland, maar is gevestigd aan de Nijverheidsweg 23d in Udenhout (gemeente Tilburg). Wij leveren business-to-business diensten en gaan een diepgaand partnership met onze klanten aan als hun aanspreekpunt voor alle talen. Enkele van onze klanten in de regio Waalwijk zijn De Efteling, de Gemeente Waalwijk en Plastica. Deze opdrachtgevers weten dat zij voor iedere taal op onze expertise kunnen vertrouwen.

Wat maakt LinQuake zo uniek?

Om te beginnen vindt u bij ons één aanspreekpunt voor alle talen en specialistische kennis van zaken. Daarnaast maakt LinQuake de meest actuele technologie op het gebied van vertaaldiensten beschikbaar. En tenslotte: we zijn altijd bereikbaar voor ál uw vragen. Deze combinatie maakt dat u gemakkelijk en snel kunt beschikken over vertalingen naar iedere mogelijke taal.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die LinQuake u kan bieden?

vraag een demo aan

Over Waalwijk

Waalwijk is een middelgrote gemeente in de Langstraat. De stad werd in de 12e eeuw voor het eerst vermeld in schriftelijke bronnen onder de naam Walwic (etymologisch waarschijnlijk een afgeleide van “wijk op de wal”). De gemeente telt vandaag bijna 50.000 inwoners. Verder zijn voetbalclub RKC en keukenonderneming De Mandemakers Groep landelijk bekend bij een breed publiek. Als u in Waalwijk bent zijn het Raadhuisplein, met het karakteristieke gemeentehuis, en de Sint-Janskerk de moeite van het bezoeken waard.

Contact

Wilt u meer weten over ons vertaalbureau in de regio Waalwijk? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Stuur direct een e-mail naar info@linquake.nl, vul het offerteformulier in of bel 013-8505977.

Ook interessant voor u:

Ons team

Bekijk pagina

Werkwijze

Bekijk pagina